Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

475 Up

DonKichot

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Heh, nie wiem dlaczego screen wygasł ale proszę bardzo : http://zapodaj.net/13c6a5b064c2.png.html . Do tych dwóch panów u góry, darujcie sobie takie komentarze, bo sami nabijacie posty, a nic do tematu nie wnosicie. Coś takiego powinno być nagradzane banem, reklama działa, bo ją wczoraj zrobiłem, a jeśli nie macie umiejętności, żeby ją znaleźć to radzę skończyć edukację, bądź rozpocząć ją od początku .

Opublikowano

To przetłumacz przez google . Trzeba kupić kasperskiego, potem wypełnić i w płatnościach dać przesyłkę do domu .

Opublikowano

Wszystko działa super.

A jeśli nie radzisz sobie z nimieckim to polecam google translate.

Translator nie gryzie tak samo jak wujek Google.

A dla DonKichot leci +

,,Spieszmy się strzelać w ludzi, tak szybko biegają"

Funy,Hacki do WR,Filmy,Gry... http://chomikuj.pl/filo74b1

Opublikowano

@Up Wielkie dzięki . Chyba jedyna roztropna osoba udzielająca się pode mną . Ta reklama nie należy do trudnych w rozwiązaniu . Jeśli będziecie nagradzać moją pracę, będę wrzucał więcej reklam jak mi się uda, jeśli nie to ...

Ps: Nie odpisuje na gg .

Odwiedza tę stronę wgl. jakiś mod ?

Kupujesz do koszyka produkt Kasperskiego, potem dajesz "zur kasse" i tam wypełniasz cały formularz . Przy płatnościach dajesz przesyłkę za pobraniem .

Opublikowano

Nie rozumiem, sprawdźcie sobie na google, albo napiszcie jakiś konkretny problem, a nie piszecie jakieś śmiecie .

@Down

Dałeś przesyłkę za pobraniem ?

Opublikowano

kurwa wymagany jest tam PIN kod wiesz co to i dlatego sie pytam jaki PIN podales ?

@ tak dalem za pobraniem wszystki idzie ale dlaczego Ten PIN nie dziala

urt2hg1.gif
Opublikowano

W setting w cautry wybieracie ! Germany ?? bo ja nie mam tej reklamy jakim programem zmieniasz ip ?

@edit

A co do screena pisze ze za kaspersky kwota przelana na konto a czemu nadal masz 100 Points?

100-TAK

200-TAK

300-TAK

400-

Opublikowano

W setting w cautry wybieracie ! Germany ?? bo ja nie mam tej reklamy jakim programem zmieniasz ip ?

@edit

A co do screena pisze ze za kaspersky kwota przelana na konto a czemu nadal masz 100 Points?

Masz jakiś problem ? Nie chcesz nie rób, tyle ! Dałem dowód, ktoś u góry napisał,że mu też chodzi, więc shut up .

Ip zmienione na mozili firefox, poprzez program FoxyProxy . Ip ze strony : http://www.proxy-list.org/en/index.php?pp=any&pt=any&pc=Germany&ps=any&submit=Filter+Proxy

only

Zrób screen, bo nie wiem dlaczego pytają pin .

Opublikowano

Nie widac ze ma wiecej pkt poniewaz biegając po zakładce Sponsorpay nie odswieza sie cała strona lecz tylko okienko, sprawdzcie. Aby ogarnac, ze dodalo punkty trzeba odswiezyc cala strone.

aczkolwiek to i tak nic nie zmienia bo nie mogę ogarnąć dobrego niemieckiego proxy, jak już jest to reklamy po prostu, zwyczajnie nie ma.

Opublikowano

Ip zmieniałem programem FoxyProxy . Już pisałem -,- . Wejdźcie na stronę : http://www.proxy-list.org/en/index.php?pp=any&pt=any&pc=Germany&ps=any&submit=Filter+Proxy, zjedźcie w dół, a potem przepiszcie kod . W zakładce wybierzcie kraj Germany i wyświetlą się wam ip . Będzie ich zaledwie kilka, ale działających.Wpiszcie je do programu . Reklama jest, bo na drugim koncie też ją widzę, więc przestańcie wkręcać bajki . A filmiku nie będę nagrywał, bo nie mam ku temu czasu, powinniście się cieszyć, że wrzucam tę reklamkę żeby WAM pomóc !

Teraz do pana "67bodyproeq" powiedziałem już żebyś przestał się udzielać ? To przestań, bo irytujesz mnie swoją osobą . Nie wiem jak nie potrafisz zrobić reklamy to trudno, nie moja wina . Może jesteś ograniczony umysłowo, ale za to wiń ojca .

@Down

Nie tylko ja, spójrz na pierwszą stronę . Masz problemy z czytaniem ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...