Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Antyallegro - Minipomysł

Konraddd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Up napewno polacy...

Ja sam mogę komuś co tydzień na S1 sprzedawać 1.5kkk za 200zł ;] więc to jest nic

ta, swietnie, tylko nie sprzedasz CODZIEN X OSOBOM 4KKK NA KAZDYM SERWIE HĘ? to ze na s1 masz wysoki lvl to nie znaczy ze bedziesz bogiem allegro, bo na s1 chyba NIKT nie kupuje yang... chociazby dlatego, ze konta tam teraz nie mozna zrobic, a hajs zwykle nowicjusze potrzebuja

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Eh.. ludzie moglibyście się pokapować. TE większe grupy sprzedawców yang na allegro to GM :) pozdrowienia dlatego nie banują :)

Sposób jest jeden shackować polskiego metina i zostawić tylko jeden serwer, może by się dzięki temu dużo zmieniło

Nic cie to nie kosztuje więc jebni* porządnego minusa ---

PANDORAMT2-ROZEKzabujca 99lv klasa:ninja Królestwo:niebiescy, Lv wciąż rośnie :)

Opublikowano

Człowieku masz najebane w bani.

Myślisz że kurwa grałeś w 07 roku i jesteś kurwa jakiś bossem?

Jak gra straciła sens to po chuj w nią grasz?

"Aura nie schodziła za 300k" - Chyba na serwie POLAND jak ludzie dawali w skille po równo.

Albo na nowych serwach -,-

Poza tym nie wydaję żadnych PLNów na grę a mam takie eq że byś się zesrał.

Tyle ode mnie - niewiedzącego o co chodzi.

@edit

Jeszcze mi powiedz jedno

Gra traci według Ciebie sens jak ludzie kupują yang na allegro, tak?

To kurwa co Ty robisz na forum z cheatami ?!

Może jak grasz na cheatach gra nie traci sensu, tylko właśnie go zyskuje?

Zaraz powiesz: " Nie gram na czitach, a konto mam tu bo czytam poradniki -,-"

@edit2

Konraddd

Cisne jak bym był na podwórku?

Internetowy kozaku?

Co ludzie myślą?

Sam mogłeś pomyśleć pisząc taki temat.

Pewnie myślałeś tak: " Dzięki mnie ceny wrócą do normalności damy rade cały mpc mnie poprze, zdobędziemy świat"

Następny który ma "najebane w bani"

@ no i edit3

Obsydian Wojownik Body 45 :(( [OFF]

Konraddd

zapomniałem Cie wyśmiać.

Jak byś chociaż ten 60 wbił..

I ten płacz... 12k minut poszło się jebać.

Wnioskuje że masz 10 - 13 lat ( Moje zdanie )

To chyba koniec tego postu

Chłopcze nie zgrywaj kozaka nie wiesz to siedź cicho bo spory czas temu zaprzestałem grać w tą grę sprzedając konto na allegro

Co do aury to tak kolego było :) a wtedy były tylko 2 serwery jeśli nie wiesz :) a ja akurat grałem na monku

Ja nie uważam się za żadnego bossa :) Ty możesz za to co jedynie uważać się za bossa małp :)

Nie interesuje mnie twoje EQ

Hmm co ja robię na forum z cheatami? Testuje hacki na prywatnych serwerach a na PL'u zawsze grałem uczciwie dopóki mnie nie okradli :) :) Ale widzę że jesteś bardzo upośledzony iż na tym forum nie ma tylko cheatów

Jeśli chciałeś mi pojechać to coś Ci nie wyszło bo najpierw się myśli a później dopiero mówi :)

A Ty wypisujesz jakieś marne bzdury

I weź wyjdź na dwór bo Cię komputer jeszcze wciągnie :)

Wracając do tematu to allegro z tym nic nie zrobi iż ma całkiem dobrą mamonę za te aukcje :D

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

ja na pl dobilem 38 lvl w 3dni niecale malo gralem.. wchodze z imechy pozniej , ide do miasta a tam pelno botow z szeptem to od razu do widzenia z metinem, i przezucilem sie na privy.. co do yangow na allegro, to nie kupuje bo po co. ? wole sobie cos kupic innego, cos do picia, na drobne wydatki dla siebie ;]

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

Chłopcze nie zgrywaj kozaka nie wiesz to siedź cicho bo spory czas temu zaprzestałem grać w tą grę sprzedając konto na allegro

Co do aury to tak kolego było :) a wtedy były tylko 2 serwery jeśli nie wiesz :) a ja akurat grałem na monku

Ja nie uważam się za żadnego bossa :) Ty możesz za to co jedynie uważać się za bossa małp :)

Nie interesuje mnie twoje EQ

Hmm co ja robię na forum z cheatami? Testuje hacki na prywatnych serwerach a na PL'u zawsze grałem uczciwie dopóki mnie nie okradli :) :) Ale widzę że jesteś bardzo upośledzony iż na tym forum nie ma tylko cheatów

Jeśli chciałeś mi pojechać to coś Ci nie wyszło bo najpierw się myśli a później dopiero mówi :)

A Ty wypisujesz jakieś marne bzdury

I weź wyjdź na dwór bo Cię komputer jeszcze wciągnie :)

Wracając do tematu to allegro z tym nic nie zrobi iż ma całkiem dobrą mamonę za te aukcje :D

"Słuchaj gnoju mnie uważnie gówno wciskasz nie rozważnie"

A bana dostałeś za piękne oczy :O

Przecież cała ta Twoja sygna którą miałeś świadczy o Tobie że masz jakieś 13 lat albo wiadomość która napisałeś : Po wczorajszym/ dzisiejszym banowaniu kont nie gam na PL 45 lv poszedł się jebać. I jeszcze raz zapytam: za piękne oczy ten ban?

Testujesz hacki na privach.

Rozumiem, nie winkam, nie pozdrawiam.

CX7Rrj.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...