Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Antyallegro - Minipomysł

Konraddd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ktoś jest pojebany, to kupuje z allegro - proste ;)

Przy takich cenach jakie są teraz, w dwa dni zarobisz ok 1,5kkk a przy odrobinie szczęścia z 3kkk...

A na start potrzebujesz 150kk :)

Jak ktoś nie potrafi zarabiać, to kupuje na allegro, żadne strajki, żadne obniżanie cen nic nie da...

52287137559562145640.png

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli powiedzmy ktoś miał na koncie duużo kasy, dojdą do niego i zbanują jest możliwość że mu się odechce kupować/sprzedawać na allegro...

Wiesz ile osób ma na postaciach 40+ 1kkk ? i co on nie sprzedaje yangów a ma dostać bana .. Banują tych co mają niskie lvl ale żaden nie trzyma yangow na 1 lvl . Pozdrawiam .

Opublikowano

Hahahah, n3o juz zminusowało, WALCIE SIE ALLEGRO!

Wyrówna ktoś? Chętnie się zrewanżuje :)

Jest to tylko taki pomysł, nie mówie że to od razu ma wejść, sądze że na tym froum gra dużo osób i chociaż troche to pomoże...

Ja Ci wyrównałem :D

A jeśli chcesz coś zacząć robić to zrób konto na allegro i powykupuj wszystkie yangi :) mam nadzieję że wiesz o co mi chodzi :)

Wchodzisz na aukcję i wykupujesz wszystkie sztuki ;)

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

Elegancko. Chcesz żeby w metinie spadły ceny?Czy żartujesz? Pierw żeby spadły ceny ,metin musi wreszcie zrobić coś na Emt2 ,HS. , Chinskie farm boty.Tyle ode mnie, na US ceny są też powoli do góry , zapewne na e-Bay też sprzedają.

Ale na US chętniej banują ,nie ma tyle dzieci neo ,co nawala w tego 'metina' i najważniejsze ,możemy podziękować GM'owi ,za to jego dorabianie się na yangach.Bo nie uwierze w to ,że GM'i nie dorabiają się na tym ,i nie maczają palców w tej "kupie krwi".

Opublikowano

ciezko mi uwierzyc ze ceny spadna.. :)

beda szly w gore

zaniedlugo na pl beda brylki u dozo napewno ;D

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

@up

święta racja, jeszcze tydzień temu 1kkk kosztowalo koło 60 zł a teraz po 30zł a nawet 25zł

Nasze strajki nic nie dadzą, chociaż już dawno myślałem nad rozwiązaniem i wkurzałem się na te chińskie boty z allegro

to przez te boty wszystko poszło w góre, kamień duchowy na Feniksie za 125kk chodzi, jeszcze w niedziele był za 90kk

i myślę że będzie coraz gorzej, mialem nadzieję że ceny spadną, a one idą jeszcze bardziej w góre,

gadałem z kolesiem i mówił mi że 3kkk to luzem dziennie zarabia na kamykach duchowych itp.

więc jak mają ceny nie iść w górę, jak każdy chce zarobić

ja osobiście szczerze popieram inicjatywę "jeb*ć allegro" i nie mam zamiaru kupować yang.

I + dla ciebie za rozpoczęcie konstruktywnej rozmowy ;)

2mo740k.jpg

Opublikowano

Witam. Pisze ten tekst skierowany do graczy niekupujących yangów na allegro.

Otóż, wg mnie aby ceny opadły, nie kupujmy rzeczy o kosmicznych cenach.

Na chwile obecną na s3 red i blue perla poszłą z 40 na 80kk(!)

Duchowe z 45 na 100!

Małże z 3 na 5 a teraz na 15!

Teraz bardziej opłaca się zrobić postać 30 lvl, fb i samemu łowić małże czy dropić z nich perły...

Najtaniej, 100 kk kosztuje (!) MARNE 5ZŁ, a 1kkk tylko 60zł!

Dzisiaj przez pół godziny wystawiłem małże po 9kk, nikt nie kupił chociaż za 15 u typa obok zeszły w godzine...

A więc apeluje, nie kupujmy rzeczy o chorych cenach! Jeżeli np. ktoś wystawi 10 małży po 15kk, NIKT TEGO NIE KUPI, następnego dnia wystawi za 13-14 kk!

Jeżeli przetrzymamy allegro, ceny w końcu muszą opaść...

Nie pisze tego dla +, po prostu nie minsujcie i nie wspierajcie allegro...

Kilka brzydkich słów ode mnie:

Nie chcesz kurwa to nie kupuj.

I nie wiem czy jesteś taki tępy i nie zauważyłeś że wszystko idzie proporcjonalnie w górę...

A taki pierdolnięty temat powinien już kurwa dawno być w koszu.

Małż kosztuje 5kk aura np.15kk

Kiedyś małż kosztowałą 500-400k a aura 1-2kk widzisz kurwa proporcje?

CX7Rrj.png

Opublikowano

Panie majonez :) nie wiesz o co chodzi to siedź cicho :)

Sęk tkwi w tym że gra straciła sens i to właśnie oto tu chodzi jeśli tego nie rozumiesz to "Zanim powiesz pomyśl albo nie otwieraj mordy"

Co do kiedyś to się nie udzielaj :) bo ja pamiętam jeszcze czasy kiedy aura za 300k nie chciała zejść :)

Pamiętam te czasy kiedy jeszcze skille nie były tak "kolorowe" mam nawet gdzieś jeszcze klienta z początku metina :)

Wtedy gra była świetna było trzeba się postarać żeby coś osiągnąć a teraz płacisz trochę pln'ów i masz lvl skille EQ i

I co jest sens w takiej grze

29y2z2b.jpg

Opublikowano

http://allegro.pl/woj-mental-94-lvl-metin2-kirian-s14-eq-i1423628551.html

....

Jak taka gra ma sens ?

Wyjdzie w licytacji 200 zł i co ?

94 lvl 200 zł ?

Kiedyś był to niewyobrażalny lvl skille.

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

Haha dobry ss na jednym Zamazał numery skilli a na 2gim widnieje 8smy level. A napisał że 94..

CO do tematu wątpię że wypali raczej ceny pójdą w górę jeszcze bardziej.

League of Legends

Opublikowano

Jak będzie limit na handlu 100kkk to ceny znów pójdą w góre.

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

Thx za wyrównanie, masz limit - :D

@Majonez.

Kurwa, ty sie lepiej nie wypowiadaj netowy kozaku... Ciśniesz kurwa jakbyś był na podwórku.

Chciałem tylko zobaczyć co ludzie o tym myślą, więc ogarnij...

Opublikowano

Ehh pamietam czasu 2 lata temu... Jak jeszcze prawie nikt na allegro nie kupowal... Wtedy gra byla przyjemnoscia... A teraz? Ty zarabiasz tydzien zeby miec 200kk a ktos inny www.allegro.pl i po co ma sie meczyc?

Opublikowano

Tak MakyS stare dobre czasy ... ehh ;[ ... wedlug mnie ceny raczej nie zmaleja tylko beda schodzily w dol i w dol .... tak samo bylo z silkroad, na poczatku cena kasy byla niebotyczna, teraz mozna se jej kupywac ile wlezie po przystepnych cenach ... :( .... taka jest prawda, metin2.pl wlasnie chyli sie ku upadkowi i nic na to nie mozna zaradzic, tylko jesli by GM'owie wzieli sie do roboty, ograniczyli ilosc przekazywanej kasy do wielkiego minimow, a przy wiekszych transakcjach musiala by sie ona odbywac przez forum i przy obecnosci GM'a w grze, w malym stopniu by sie to moze zatrzymalo ... ale mowimy o teamie m2.pl wiec to tylko takie moje marzenia ;)

23486196860117068834.png

Zbieram + !!!! ;D

Opublikowano

Taki życie ;/

Jeszcze jak teraz zwiększą limit yang to już całkiem dupa będzie

Żeby nasz szanowny team wykazał choć odrobinę chęci to już by był wielki sukces

Ale po banować boty jak można pobanować ludzi za SH czy WaitHacka

Szkoda gadać :)

29y2z2b.jpg

Opublikowano

To się nie sprawdzi... Nie ma szans. Myślisz, że powstrzymasz wszystkich od kupowania na allegro? Fail.

Ceny wzrosły, bo gra już długo istnieje i postacie + yang się rozwijają z minuty na minutę.

@a teraz dawać minusy, napy !

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po Polsku

Była dobra w łóżku, mówiła po francusku mimo dużego biustu nie używała mózgu zaufałeś jej zaufałeś dla diabła. Nie wierz nigdy kobiecie to życiowa prawda.

Opublikowano

Próbują tym hshield ale boty są bedą i były i nikt tego nie zmieni.

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

Kiedyś na 40lvl już robiłem skila na P,tera dopiero na 62 udało mi się pierwszego zrobić i to w 4x dłużej czasu grałem niż tym 40lvvl.

Wniosek z tego taki że nie warto już grać. A co do tego konta za 92mentala to to jest żałosne.

Myślicie że jak oni zarabiają kasę?? 200Botów na Em2 opłacony abonament i dzień w dzień to samo. Zaprzychy i zaprzychy. A niektórzy są ciekawi dlczego zaprzychy?? A dlatego żeby nam utrudnić grę na low lvl. A czemu nie banują botów?? Tego nikt nie wie.

Miałem także sytuację że Gm odpisał na szepcie. Opisałem mu sytuację że 4 boty łażą i ksują. I co?? GM sobie uciekł.....

Ten temat trzeba by było umieścić na głównej stronie forum metin2.pl bo tak to te kilkaset osób co tu zajrzy i tak nie zrobi różnicy...

Opublikowano

Prosze moda o zmienienie prefixu na Dyskusja.

Moje zdanie na chwile obecną: może być nawet 1zł za 1kkk, jebie pla po dzisiejszych banach.

Dziękuje, dobranoc.

Opublikowano

Panie majonez :) nie wiesz o co chodzi to siedź cicho :)

Sęk tkwi w tym że gra straciła sens i to właśnie oto tu chodzi jeśli tego nie rozumiesz to "Zanim powiesz pomyśl albo nie otwieraj mordy"

Co do kiedyś to się nie udzielaj :) bo ja pamiętam jeszcze czasy kiedy aura za 300k nie chciała zejść :)

Pamiętam te czasy kiedy jeszcze skille nie były tak "kolorowe" mam nawet gdzieś jeszcze klienta z początku metina :)

Wtedy gra była świetna było trzeba się postarać żeby coś osiągnąć a teraz płacisz trochę pln'ów i masz lvl skille EQ i

I co jest sens w takiej grze

Człowieku masz najebane w bani.

Myślisz że kurwa grałeś w 07 roku i jesteś kurwa jakiś bossem?

Jak gra straciła sens to po chuj w nią grasz?

"Aura nie schodziła za 300k" - Chyba na serwie POLAND jak ludzie dawali w skille po równo.

Albo na nowych serwach -,-

Poza tym nie wydaję żadnych PLNów na grę a mam takie eq że byś się zesrał.

Tyle ode mnie - niewiedzącego o co chodzi.

@edit

Jeszcze mi powiedz jedno

Gra traci według Ciebie sens jak ludzie kupują yang na allegro, tak?

To kurwa co Ty robisz na forum z cheatami ?!

Może jak grasz na cheatach gra nie traci sensu, tylko właśnie go zyskuje?

Zaraz powiesz: " Nie gram na czitach, a konto mam tu bo czytam poradniki -,-"

@edit2

Konraddd

Cisne jak bym był na podwórku?

Internetowy kozaku?

Co ludzie myślą?

Sam mogłeś pomyśleć pisząc taki temat.

Pewnie myślałeś tak: " Dzięki mnie ceny wrócą do normalności damy rade cały mpc mnie poprze, zdobędziemy świat"

Następny który ma "najebane w bani"

@ no i edit3

Obsydian Wojownik Body 45 :(( [OFF]

Konraddd

zapomniałem Cie wyśmiać.

Jak byś chociaż ten 60 wbił..

I ten płacz... 12k minut poszło się jebać.

Wnioskuje że masz 10 - 13 lat ( Moje zdanie )

To chyba koniec tego postu

CX7Rrj.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...