Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Antyallegro - Minipomysł

Konraddd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Pisze ten tekst skierowany do graczy niekupujących yangów na allegro.

Otóż, wg mnie aby ceny opadły, nie kupujmy rzeczy o kosmicznych cenach.

Na chwile obecną na s3 red i blue perla poszłą z 40 na 80kk(!)

Duchowe z 45 na 100!

Małże z 3 na 5 a teraz na 15!

Teraz bardziej opłaca się zrobić postać 30 lvl, fb i samemu łowić małże czy dropić z nich perły...

Najtaniej, 100 kk kosztuje (!) MARNE 5ZŁ, a 1kkk tylko 60zł!

Dzisiaj przez pół godziny wystawiłem małże po 9kk, nikt nie kupił chociaż za 15 u typa obok zeszły w godzine...

A więc apeluje, nie kupujmy rzeczy o chorych cenach! Jeżeli np. ktoś wystawi 10 małży po 15kk, NIKT TEGO NIE KUPI, następnego dnia wystawi za 13-14 kk!

Jeżeli przetrzymamy allegro, ceny w końcu muszą opaść...

Nie pisze tego dla +, po prostu nie minsujcie i nie wspierajcie allegro...

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wierzysz w to bo ja nie :) to już jest za bardzo rozwinięte nie da się tego powstrzymać :) trzeba to przeczekać:)

Co z tego że 5-10 graczy tego nie zrobi jak cała reszta wręcz przeciwnie

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

To jest dobry pomysł, ale nie dla wszystkich, co z tego że ja Ty czy ktoś inny nie kupi yang na allegro, jak i tak jest nas tylu ,że nie da się tego upilnować i przekazać im,że tylko większość na tym traci. To już się zbyt bardzo rozwinęło. Teraz trzeba to powoli zwalczać, ale nie jest łatwe.

fffgl.png

Chcę mieć nadzieję, by móc wierzyć,że niemożliwe nie istnieje,że nigdy nie mówi się nigdy,że wiara czyni cuda,mieć nadzieję,że nigdy nie zdobędę się na to,by zebrać siły i zniszczyć wszystko, co sama osiągnęłam.... [AnAzIsS]

Opublikowano

Dobrze ale powiedz to 10 milionom ludzi grających w metina.

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

Wiecie my możemy tak zrobić ja obecnie nie kupuje yang na allegro ani nie zamierzam. Wiec w takim razie my czyli ta garstka ludzi nie będziemy kupywac tych rzeczy po x cenach a typowy allegro kid kupi ... Bo co to kupi sobie z 5kkk i nie zaluje bo przecież sobie jeszcze dokupi. Moim zdaniem powinni wytoczyć sprawe do sądu z nielegalnym sprzedawaniem yang

mpc koffam

Opublikowano

Może nie do sądu, ale bardziej kontrolować tak, aby złapać jednego i JEBNĄĆ mu tą całą kase ;)

Opublikowano

Metin powoli się stacza

a neo-kid'owskie dzieci dalej będą kupować w końcu co to jest te 5 zł za 100kk

Już jest za późno na pomoc tej nie gdyś kultowej gry...

Opublikowano

na pomoc nigdy nie ejst za pozno .. gmowie nic nie robia wgle z botami ;] ostatnio na eteorze na ch4 latało z 8 botów na zaprysach . wkurzylem sie i poszedlem do m1 "Rz"ulic itemy;P a tu gm no to mowie mu a on ze niema czasu -_- to co to jest ..... za gm ?

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

A tak dzieci neo beda to robic i sie nie dziwie

To wielki zarobek:) a jak sie wzbogaci ktos o 2kkk a potem np. zostawi sobie na koncie a ceny zmaleja??To kupi sobie eq jakie tylko bedzie chcial:)

Ja narazie nie wchodze na pl'a wiec nie mam sie o co martwic;)

sstwc.jpg

Opublikowano

Napisz to do Maranthy może ona ruszy te allegro.

Wiesz ile ludzi dostało by bana?

Nawet nie wiem czy ja nie bo kupiłem 30kk na początku s24.

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

To jest dobry pomysł tylko i tak wielkie lvl'e będą dalej wystawiać drogo rzeczy :], a po drugie to 10\100 bedzie ludzi w akcji "antyallegro", najlepiej by było zrobić spambota na serwach, żeby raklamowały aby ludzie nie kupowali od chinskich malzy, ja tam na swoim serwie z tym walcze :]

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

Tylko każdy mądry nie czyta i zamyka szept od "hdsDFDS1321gGDFGsd".

Ja tak przez 2h szukałem gildii moim dropem bo nick mam nie wyborny ;p

Trzeba by zwalczyć chińskie boty by nie dropiły yang.

Myślicie że te 4kkk na allegro to polacy ?

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

Jeżeli powiedzmy ktoś miał na koncie duużo kasy, dojdą do niego i zbanują jest możliwość że mu się odechce kupować/sprzedawać na allegro...

Opublikowano

Najlepszym pomysłem byłoby, jak całe MPC zgodziło się na strate troche kaski. Po prostu masakrycznie byśmy obniżali ceny na wszystkim ( podejrzewam, że nikt się nie zgodzi).

grajkownia.gif

user1f.gif

user5.gif

user2g.png

user3j.png

user4w.png

user6c.gif

Opublikowano

a nie latwiej tych co na allegro sprzedaja namierzyc ich ip wlamac sie na kompa ukrasc im yangi i bedziemy bogaci oni biedni ceny w gore a my pro eq

twoj pomysl nic nie da

Zbieram - :)

naglowekz.png

WSRH-Wyższa szkoła robienia Hałasu

Opublikowano

Hahahah, n3o juz zminusowało, WALCIE SIE ALLEGRO!

Wyrówna ktoś? Chętnie się zrewanżuje :)

Jest to tylko taki pomysł, nie mówie że to od razu ma wejść, sądze że na tym froum gra dużo osób i chociaż troche to pomoże...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...