Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Metin2.Pl

uGoreK1906

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja tez skonczylem z metin2.pl

ale pamietam czasy kiedy jeszcze tylko 4 serwery byly :D

aura 500k max

ku pomoc smoka sie wyrzucalo :D a teraz po 2kk

wogule kiedys bylo swietnie teraz to nie to samo

Zbieram +

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Łoo kurwa.... DROGO ŻE CHÓÓJ xD Ale biała perła nawet tania;D Na Monastyrze biała perła po 120kk;]

Ale to syriusz.. Nowy serwer.. Powinno być tanie...

Pamiętam..Pierwszy..Serwer...Metin2...PL..KU...Aura...Po 100k;]

2n87xgl.jpg

: )

Opublikowano

syriusz jeśli sie nie myle z 2-3 miesiące temu powstał a monastyr chyba 3 lata temu i tam nie ma takich cen ;D

ale może gostki lub gostek nie wiedział jakie są ceny więc tak wystawił

to nie możliwe żeby już na syriuszu były takie ceny

Opublikowano

Ceny yangów wraz z ich wzrostem będą taniały.

Chińskie farm boty ,będą miały na sprzedaż szybciej i za droższą cenę itemki ,więc kij ,nikt już tu nic nie zrobi.

Chcieli dobrze ,ale im nie wyszło :).

Opublikowano

Jak ktoś już to napisał to przepraszam, nie czytałem postów (szkoda czasu).

Nie wiem dlaczego was tak denerwują ceny, to oczywiste że jest to spowodowane allegro, ale trzeba sobie jakoś radzić tzn:

Jak są drogie małże... zarabiać na małżach, jak są drogie medale... dropić je itd.

Przecież czy małż kosztuję 100k czy 100kk to na jedno wyjdzie jak zarabiasz na łowieniu.

Wg. mnie te ceny wkurzą najwyżej wtedy kiedy masz na koncie 2kkk nie grasz parę dni, a yang straci na wartości i 2kkk to jest nic.

Nie widzę sensu zakładania takich tematów, każdy z nas to wie kto gra na PLu, a jak chcesz zapytać czy jest sens grać na Globalu,

to ja odpowiem: Jest sens, zarabiaj na tym co jest drogie.

nie regulaminowa sygna

Opublikowano

jak by tak tanio bylo na grymku bo u mnie na serwie kamyki byly po nawet 220 ale teraz juz za 160mozna kuic bodz 28kk aura 19kk biala i red perla po 200 blue 75 przesada mialem wbijac silne do p ale taka cena kamykow ze musze czekac

ps nie wspomnialem ale wiekszasc itmow jest x2 drozsza jak parta 9 byla po 1kkk to teraz po 2kkk ze stalkami gorzej jak bylo+6 za 175kk z kd+3 to teraz po 700kk

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Ja również się nie dziwie .

Kiedyś kupno 10kk było równe z cudem bo się wtedy było pro hejterem.

Teraz 1kkk czy nawet 10kkk nie graniczy z cudem ...

1kk kosztuje marne 60 zł , gdzie kiedyś nie byłeś w stanie pomyśleć że wydasz to na `jangi`

Człowiek który ma 1kkk kupuje wszystko , bo takich bodzi może kupić tyle że narobi sobie eq :)

Opublikowano

Chłopie... Na s7 są tak wielkie ceny że ciężko grać a tym bardziej od nowa bez allegro.

Kamień duchowy: 125-150kk

Biała perła: 100-150kk

Aura: 20-30kk

Silne: 10-15kk

Żelak +9: 100kk+

Ehh... Ciężkie czasy nastały. Musze kiedyś skoczyć na pocztę i kupić z 500kk xD.

Jednak wychodzi na to samo. To się jak by rekompensuje bo jeśli drożeje aura to drożeją medal, drożeje K.K. to drożeje K.Z.Z.

Jakoś damy radę.

:)

Pozdrawiam:

Medallo

1292102632u115053.png

Opublikowano

Jesteście piczki i umiecie grać na privach, taka jest prawda. Bo każdy ogarnięty gracz sobie bez problemu poradzi.

Tylko trzeba chcieć i umieć. Tyle ode mnie.

sygnaturae.png

Genialna sygna by duds.

Opublikowano

zostaje ostatnia możliwość :)

Niech jakiś zarąbisty hacker się włamie na PL i niech pousuwa serwery. Zostawić np. monstaryn i by była gitara

Nic cie to nie kosztuje więc jebni* porządnego minusa ---

PANDORAMT2-ROZEKzabujca 99lv klasa:ninja Królestwo:niebiescy, Lv wciąż rośnie :)

Opublikowano

Metin2PL upadł , teraz już niektóre privy są lepsze :/

Komu by się chciało tyle zbierać yang żeby kupić 1 książeczkę ,napewno nie mi !

82184810327320319285.png

Sygnatura by CoKaMaN

userbars.png

Robię spolszczenia za PLUSA :D PISZ PW

Dziękuję

<3:

dziekuje.png

Opublikowano

Powiem krótko... Żałosne...

Myślę, że ceny cały czas będą rosnąc, przy tak małych cenach na allegro...

Zrezygnowałem z PL'a i zacząłem grac na metin AE ( www.metin2.com )

Polecam ( normalny global, tyle tylko, że angielski )

KU są dosyc tanie np :

-Aura 1-1,2kk

-Berek 350-400k

-Zasadzka 50-100k

Stalki +5 po 1kk : )

Tak więc gorąco polecam !

"I wonder if he even kissed me goodbye, No i don't on second thought, I just fucking wished he would die"

Opublikowano

Ehh Metin2.PL to już przeżytek : ) Jedynym wyjściem żeby ta gra znów była fajna jest rest kont na Globalu co jest ogólnie nie możliwe, gdyż gdyby nawet coś takiego zrobili FuBu i inne no-lify by chyba na papierowych wierzchowcach podjechali do Niemiec i zajebali GF'a... Prawda jest taka, że teraz jedyna rozrywka w tej grze to yyy ogólnie żadna : ) Około 70 % graczy to ludzie, którzy jedynie wystawiają boty (FB etc) z czego 30 % to uczciwi gracze... Gra ta już nie ma niczego do zaoferowania. Chyba, że prywatne serwery gdzie dzieje się co nie co i co ważniejsze ich Administracja robi więcej niż zajebany Team PL'a : ) Pozdrawiam.

11573538277329494069.gif

Opublikowano

ludzie wlczcie z tym cholerstwem ja zebrałem ekipę na s 18 ,10 osób i obniżamy cenę jak ktoś pisze że sellnie aure za 10kk to my piszemy że warta z 7 ' =_='

Opublikowano

Dzisiaj wystawiłem dla 'picu' tygre +9 za 60kk, warta na s6 z 15kk, co lepsze zeszła w ciągu 5 minut.. to jest dowód na to, że yangi z allegro ftw :)

jak już masz coś dać to daj minusa..

Opublikowano

Ja polecam US ;] New World Aura MAX 400k, kamień duchowy MAX 70k, medale MAX 350k, perły 2-4kk,

Ja gram Chunjo, zawsze mogę wspomóc ^ ^

Opublikowano

na kirianie ostrze 3-4kk 2 miechy temu aura po 5-6 kk chodzila. medal 3kk chodzi wiec pozdro aura stala za 35kk. kirian zawsze byl drogi ale teraz kamien miech temu 90kk byl teraz 300kk! MASAKRA!!!!!!!!!!miesiac temu po 700k kupowalem ostrze nieraz a teraz za 3kk kupie to sie ciesze a nie gram juz od miecha nic only ku. zostawilem 100kk na ku mialem ostrze na g dobic .. i od m7 do m9 weszlo na 90kk a teraz. z 300kk musze zeby do g1.

76561198017353072.png
Opublikowano

Dla mnie rozdział PL się zakończył CENY to jeszcze pół biedy ale boty to już przesada. mam woja 35lvl body aura m6 berek m7 [dropek] po zobaczeniu cen postanowiłem podropic ku na metkach zdrady i lipa metina rozwalam w 30s a boty drop kradną :/ Na orkach pod świątynią poszedłem na metki cienia tez lipa można znaleźć tam lvl 61-80 którzy uprzejmie metka ksuja albo zmieniają pvp i kradną dropa omdlewając. 1 słowem privy rlz szczególnie te HARD 0 botów mniej mobów. Teraz jeszcze spróbuje grac na US ale nic nie obiecuje. JBC zawsze Jinno ;D

TEA WHO YOU YEAH BUNNY SCOTCH ME

ots.png

http://kwejk.pl/obrazek/411096

damy rade ??

Opublikowano

Taka jest już prawda ceny lecą w górę ponieważ:

• Są nowe mapki
  • Są nowe bronie
  • Na allegro można wszystko tanio kupić
  • Małpowanie (ktoś podnosi ceny i już all to robią)

Metin staję się coraz to gorszy z sekundy na sekundę , coraz mniej botów ale co z tego jak ceny poszły w górę, ktoś kto dopiero zaczyna grać nie ma szans "przeżycia" bez kupna Yang na allegro...

Opublikowano

Wspomnieć stare czasy gdy były 4 serwery... to była gra (aura na monku max 1kk) i potem wszystko powoli zaczęło choro skakać.

@edit

Jeszcze dodam że takie granie jest bez sensu.

Posiadanie zgranej ekipy (jak dawniej) starczyło. A teraz... nawet z nią będziesz musiał bulić na allegro -.- jak chcesz coś osiągnąć (dla mnie to już jest chore).

@edit2

Jak już mam wybierać globala to tylko metin2 SG (chyba jedyny porządny global gdzie co tydzień masz event ox).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...