Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Metin2.Pl

uGoreK1906

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja się nie dziwie...

Ludzie popie*rzają na Allegro [YANG]. Uczciwi gracze, którzy sami zarabiają muszą sprzedawać itemy za ceny z "Syriusza"...

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

Nie ma sie co dziwić. Od pojawienia się yangow na allegro w okazjonalnych cenach, wartości przedmiotów w dalszym ciągu leciec beda w gore.. Taka sama sytuacja miala miejsce na Metin2.DE pare miesiecy temu.

Opublikowano

no wlasnie,wysokie ceny to też wysokie zarobki

wartość przedmiotów wcale nie wzrasta tylko wartość waluty zmiejsza sie ( inflacja )

liczylem na barce lecz ona niemogla wygrac.

Przez kibicow ktorzy przy rzutach roznych wolnych swiecili w messiego laserami

Opublikowano

Tutaj macie informację dot. nowych itemów, a także V3 Groty Wygnańców:

http://board.metin2.pl/index.php?page=Thread&postID=6451275#post6451275

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

Spoko u mnie juz biala perla jest po 170kk ( Feniks ) ;) , wszystko to przez allegro.

Wygląda na to że biała perła już spada z ceny bo kilka dni temu była po 275kk :)

Opublikowano

eh.. mam konto 36 lvl na monku z kolegą no i tam jest pr0... chciałem kupić fms +6 śr 31%

Dialog z kolesiem

Ja: Za ile ten fms ?

On: yyy.. niewiem

Ja: to pomyśl .. -.-

5 minut później:

Ja: wiesz już ?

On: Tak

On: Chcę za niego 175kk

... na allegro 500kk kosztuje ze 20 zl ...

Opublikowano

Z PL metkiem pozegnałem sie 4 miechy temu grałem na s11 twoja fotka to przedszkole luknij sobie na arkantes duchowy 210-250kk bodzio 40kk biale ponad 100kk grubo.....jak wbijałem 1 skil na P duchowe bylo po 20kk gdy wbiłem 2 skil na P 45kk podziękowałem nq.

Te ceny własnie zniszczą pl metin2 masa ludzi rezygnuje tam z gry!nie ma sie co dziwić praktycznie zaczynajac tam dzis od zera,bez allegro daleko nie zajedziesz a na pewno nie ze skilami.

Jak zrobili cos z zaporą,na haxy i szło normalnie pograc, to w nie długim czasie sami gracze przeważnie z topki +yang selerzy przyczynili się do tych cen jakie są<> a dzis kombinuja jak to naprawić ale za pózno.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Pamiętacie kiedyś jak nie miało się kasy na zrobienie boja? Teraz dropnie ci jakiś słaby item i już masz na niego. :)

Więc to idzie w obydwie strony.

Yo!

Opublikowano

Tutaj macie informację dot. nowych itemów, a także V3 Groty Wygnańców:

http://board.metin2.pl/index.php?page=Thread&postID=6451275#post6451275

Znajac zycie te itemy beda posiadac wylacznie nolife i dzieci allegro (: Pzdr

Opublikowano

Omg ostatnio na s6 była aura po 10kk a jeszcze kiedyś po 5kk może mniej a teraz ?! po 20kk ja nie wyrabiam :/ np dropł mi fms + 0 sr 24 ulepszyłem do + 6 i 2 kd + 3 walnołem i weszły i pokazałem gościowi i chiał kupic ja mu proponuje cene ale on mnie wpyrzedził i zaproponował 200kk ludzie opanujcie się :D ale i tak go nie selnołem :P

2512d09ed83a816497ec57c.png

Opublikowano

ee to i tak tu tania biała perła na monastyrze po 350 chodzi ;D

Kocham c++

Symfonia C++ najlpsza internetowa książka o c++ dla początkujących sam sie z niej uczyłem :)

ptaki9wudw3tb4.gif

9adc2b66942ff0dfra1pq2crh8.gif

Opublikowano

Na Serwerze Kronos biała perła ztaniała o 3kk więc nie ma co się martwić może niedługo będzie taniej. :D

Z 150kk na 147 :D

Sygnatura by

AdamS12

Każdy dodatkowy + mi się przyda, więc bądź pomocny i daj +. To nic nie kosztuje.

Tutorial Jak zrobić spolszczenie

Opublikowano

Ogólnie gdyby allegro i inne strony zablokowały możliwość sprzedaży yang, to i przykładowo ku aura stałaby 1-2kk a stoi 10kk na serwerze Kronos.

Fms+6 za 60kk to nie jest wcale tanio.

Sygnatura by

AdamS12

Każdy dodatkowy + mi się przyda, więc bądź pomocny i daj +. To nic nie kosztuje.

Tutorial Jak zrobić spolszczenie

Opublikowano

Brak słów. Najlepiej zrobić sobie przerwę z pl i zacząć grać na serwerach prywatnych, albo od innego wydawcy :]

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

U was aura to drogo u nas już nawet te 12kk ale zeby zasadzke sellac juz po 1kk ?

Malze na s13 w granica 6-9

Silne to z 5 , duchowiec ze 2-3 , wirek 5 .

Kamyk ostatnio byl po 120 a teraz nikt nie kupywal i co ? 90 najdrozsze .

65994253024037513199.png

nie wolno mieć odnośników w sygnie do yt

Opublikowano

Już nawet Syriusz schodzi na PSY.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...