Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crossfire [Pl]

Axel89

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nagraj krótki filmik, jak wbijasz na serwer i na channel i grasz...

Chyba, że jeszcze nie da rady, ale jak będziesz miał taką możliwość to tak zrób :) Bo ja też nie wierzę w 100%, że to jest prawda :D

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Opublikowano

Hahaha.. "Nie ja dałem pliki." Dobre. Tak fajnie. Tylko że pisałem z głównym założycielem tego serwa na MSN i dziwne bo nie chcieli nic powiedzieć skąd pliki mają. Powiedział tylko tyle że to nie te pliki które są ogólnie dostępne.. :)

Opublikowano

Nom dokładnie ja też wolę nie mówić skąd je mam bo to by mnie trochę kosztowało.

b_560_95_1.png

Liczę na Minus :D

Opublikowano

"Nie ja dałem pliki", skoro nie dał to nie ma tematu ^^ gosciu wkręca na beton ;d. Nie wiem czy powinienem ale pokaże wam jego wiadomość na priv do mnie :)

Heh no widzę że nie masz zbyt dużego pojęcia o plikach serwerowych bo uzyskałem je od pewnego Chińskiego programisty Jamata Di który mi zaufał bo jak miałem 10lat to mieszkałem w chinach i potrafię pisać po Polsku jak i po chińsku nie musisz mi wierzyć że posiadam pliki ale ja nikogo o to nie proszę do dziś je dopracowuję nie myślałem że kiedy kolwiek mi to tyle zajmie ale no cóż jeszcze trochę muszę popracować i nie mów hop zanim nie przeskoczysz kolego :)

prosze mi powiedzieć czy mu wierzyć? ja jestem zdania że nie...

90560.jpg

Zanim starość napełni Wasze domy

My będziemy pierwsi - przyjdziemy po kryjomu

W debilnych kostiumach ze sztucznymi rzęsami

Przyjmiecie nas ze strachem z otwartymi oczami

Zobaczcie to wszystko czego się boicie

Ciosy i ostrza odmienią Wasze życie

Zniszczą sen o komforcie - Nowego Chrystusa

Zakrwiawione głowy przestaną się ruszać

Opublikowano

Nie to nie wierzyć mi nie musicie. Ale przyjdzie kiedyś chwila kiedy napiszecie mi pw " Mogę zostać gm? Gram w cfa już od beta testów i mam 24lata." A wiadomo że macie po 10/14 tylko po zsumowaniu wam wychodzi 24 xD...

Pozdrawiam niedowiarków ale no cóż jeśli powstanie Polski stawiacie mi 100zł od każdego :D

b_560_95_1.png

Opublikowano

Trzymam Za was kciuki , a panowie Up będziecie mieli japy rozwarte jak to nie będzie fake , jak to bedzie prawda to masz koles przez tydzien full +/- co tam chcesz..

trzymac_kciuki_jutro_prosze_d.jpg

Szukasz Game Mastera albo Moderatora Forum? Może brak ci Newsów na stronie głownej? Wejdź do mojego tematu. >>CLICK<<

Opublikowano

Na razie nie wiem kiedy dam go on-line bo sporo bugów jest... Jak idziesz w ścianę to przez nią przechodzisz ... Wpadasz pod plansze itp...

b_560_95_1.png

Opublikowano

Każdy może postawić priva tylko trzeba umieć edytować pliki :mellow:

2pacforsebul.png

lovempcforumpl.gif

Wstaw To jeśli kochasz MPC FORUM

Zbieram -!!!

Istnieją Pliki Serverowe CrossFire Zobacz Spoiler

crossfire20090509203656.png

69555d1241954354-crossfire-online-server-files-pserver.jpg

Opublikowano

Wiadomo ze to jest fake bo o są pliki do ut 2004 na ss nawet jeden plik to potwierdza.Moim zdaniem nie ma co dalej przeciągać tego tematu

Poprostu Axel chce z siebie zrobic gwiazdora.Pozdro dla kumatych

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

O_O.Polski prywatny serwer CrossFire.Czekam z niecierpliwoscia.Jezeli raty beda wieksze od globala o jakies 20,30,max 40 to Na 100% bedzie u was gralo jakies 2tys ludzi + a potem moze nawet 10tys i + + + :)....Powodzenia w odpaleniu i CZEKAM !.

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...