Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crossfire [Pl]

Axel89

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie !! Hah udało nam się spolszczyć oprawę graficzną Cross Fire posiadamy pliki za niecałe 5h będą w całości u mnie na komputerze wtedy biorę się za Stawianie serwera nie wiem ile mi zajmie rozpracowanie plików ale pewnie z 3/4h i możliwe że jutro będę dodawać nowe bronie jak i też postacie . Stronka crossfire będzie dopiero robiona więc proszę o wyrozumiałość i cierpliwość w najbliższym czasie jeśli pliki będą działać i współgrać ze sobą powstanie 1 na całym świecie Polski Prywatny serwer Cross Fire.

Raty mam zamiar dać na x30/x40 ale to się zobaczy jak będzie wszystko śmigać .

Pozdrawiamy Team xFrag i zapraszamy do naszych innych tematów Counter Strike [s/NS] Cod + BF2 xFrag-TBK.

A oto dowód dla niedowiarków !!

dowodw.png

b_560_95_1.png

Liczę na Minus :D

Opublikowano

Za niedługo dojdziemy co trzeba robić aktualnie to przeglądamy pliki i patrzymy co gdzie jak do czego i po co :)

b_560_95_1.png

Opublikowano

Też bym chętnie pograł ponieważ global mi nie działa. Jednak mimo wszystko i tak ci nie wierze że masz pliki.

90560.jpg

Zanim starość napełni Wasze domy

My będziemy pierwsi - przyjdziemy po kryjomu

W debilnych kostiumach ze sztucznymi rzęsami

Przyjmiecie nas ze strachem z otwartymi oczami

Zobaczcie to wszystko czego się boicie

Ciosy i ostrza odmienią Wasze życie

Zniszczą sen o komforcie - Nowego Chrystusa

Zakrwiawione głowy przestaną się ruszać

Opublikowano

Jeżeli już, to można wszystkie :D To bez różnicy, przecież i tak UK ściąga nie które rzeczy od chinola więc... Każda mapka ma takie samo rozszerzenie, nie zależnie ode tego czy ta mapka jest na CF Uk, Chinolu czy na CF Wietnamskim :D

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Opublikowano

Można takie coś zrobić ale najpierw muszę to rozpracować co i jak bo na razie jest trudno ... xD

b_560_95_1.png

Opublikowano

jak nie potraficie odpalić napiszcie do cf uk albo innego po instrukcje xD tylko żeby nie było tak jak w uk od 2 miesięcy próbują się uporać z 1 hackiem tam się nie da grać chętnie zagram u was bo co pl to zaj****te xD i będe wam zazwyczaj przysyłał informacje o hackach. Mam pytanie będą częste update bo im więcej update tym mniej działających hacków xD I żeby były nowe ikonki bo to taka monotonia w tych 3 crossfiresach jak by się ugadały się 3 kraje xD

edit:

klawiatura szwankuje musiałem kilka liter pododawać bo moja wspaniała klawiatura zjadła je na obiadek xD

Opublikowano

Widzę że coś wam to nie wychodzi ale jak będzie server to wielkie GZ! :D :D

2pacforsebul.png

lovempcforumpl.gif

Wstaw To jeśli kochasz MPC FORUM

Zbieram -!!!

Istnieją Pliki Serverowe CrossFire Zobacz Spoiler

crossfire20090509203656.png

69555d1241954354-crossfire-online-server-files-pserver.jpg

Opublikowano

@up masz racje na razie nam idzie do dupy ale myślę że damy rade rozpracować te pliki :D

b_560_95_1.png

Opublikowano

Wątpię, żeby takie pliki wyciekły. A jeśli już to pewnie są stare lub coś z nimi nie tak. Takie pytanko, odpalaliście już to co tam macie? Macie klienta? Zróbcie coś i wtedy się chwalcie, bo już miało być kilka polskich CF'ów.

Pozdro.

graphic.png

76561198059318618.pngAddFriend.png

Opublikowano

Clienta mamy wszystko mamy tylko brakuje plików z broniami takimi jak Kriss Super V i M4A1 Custom :) Serwer się odpala działa kolega na nim już był mówi że wszystko ok tylko jest bug bo można wbić do pokoju i do gry wejść samemu ... Co jest trochę do d**** bo można sobie expa nabijać i to całkiem sporo... Za splantowanie Bomby jest 120expa a za Kill 80expa. Natomiast za wygraną rundę jest 100expa a za przegraną 20. Pozdrawiam Axel.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Nie zbyt fajnie, i te nowe bronie tez trzeba bo beda nowe patche na globalu wchodzic w tym coraz nowsze bronie, tymbardziej u Was tez by sie przydaly.

Opublikowano

Boże ludzie wy naprawdę jesteście tacy tępi ? Też mogę zrobić coś takiego :) Foldery pewnie puste itp nawet na MPGH próbowali i tam się im nie udało to tobie tym bardziej :) A ludzie ci tu wierzą. Pozatym dałbyś screnna z gry może ? cwaniaczku

4825874_2_1.png

Opublikowano

I odezwal sie cwaniaczek z wyfarmionym kontem .... zeby nie bylo ze spam, to wedlug mnie macie szanse to zrobic ;)

23486196860117068834.png

Zbieram + !!!! ;D

Opublikowano

No i się mylicie na razie wszystko powstaje to nie jest takie chop siup jak się większości wydaje.

Dziś został dodany kriss super v Black Edition.

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...