Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Beta.Metin2.Com <--- Masz Jakiś Problem? Napisz Tutaj!

Cruell

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up Mowie to tobie i innym musisz spatchowac klienta bo przez obejscie bez patchy tam nie pogracie

pozatym co do poprzednich postow NIE ZAGRACIE na postaci 1 lvl bo usuneli na tym servie m1 i m2 i taki char nie ma jak wystartowac a oni daja postacie 97 lvl ktore juz sa w dolinie!

Mam spatchowanego kilenta , pobierałem nowego i jest spatchowany -.-

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP odpowiedziałem... Jakby ktoś potrzebował pliki: root, PATCH2 lub locale to proszę...

http://www.multiupload.com/HHQ653AYA0

Skanu nie dam, bo mi się nie chce czekać... Ani razu nie dałem pliku zawirusowanego czy coś, więc to chyba o czymś świadczy. Nie wierzycie = nie pobierajcie... Jak ktoś chce może zrobić skan, dodam go do posta...

Opublikowano

Mam problem mianowicie jak sie zalogowalem na konto robie postac i robie nick Netrodal

Po zdrobieniu nicku wybieram postac i mnie reloga-.-

sstwc.jpg

Opublikowano

Mam problem mianowicie jak sie zalogowalem na konto robie postac i robie nick Netrodal

Po zdrobieniu nicku wybieram postac i mnie reloga-.-

Jesteś już którąś osobą z kolei..

Musisz czekać, aż będzie restart. Wtedy dadzą Ci lvl i wszystko Ci zadziała.

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po Polsku

Była dobra w łóżku, mówiła po francusku mimo dużego biustu nie używała mózgu zaufałeś jej zaufałeś dla diabła. Nie wierz nigdy kobiecie to życiowa prawda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...