Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Beta.Metin2.Com <--- Masz Jakiś Problem? Napisz Tutaj!

Cruell

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak wbić bo jak pobralem clienta 2 dni temu to teraz mam jakis bład a przez obejscie nie moge

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Opublikowano

Postaci nie róbcie. Przy rejestracji podaliście jaką chcecie postać. Po resecie dostaniecie taką postać np. jeśli to był wojownik to nick będzie "Warrior15456" itd.

A co do wejścia do groty, kup kamień w IS oO

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po Polsku

Była dobra w łóżku, mówiła po francusku mimo dużego biustu nie używała mózgu zaufałeś jej zaufałeś dla diabła. Nie wierz nigdy kobiecie to życiowa prawda.

Opublikowano

Ja mam problem bo wziąłem jakoś edytowałem pliki bo wcześniej sie nie włączało w ogóle, teraz mi wywala przy logowaniu do postaci <_<

Opublikowano

Pobierz na nowo klienta o_O

lub zainstaluj :x.

Była dobra w łóżku, mówiła po francusku mimo dużego biustu nie używała mózgu zaufałeś jej zaufałeś dla diabła. Nie wierz nigdy kobiecie to życiowa prawda.

Opublikowano

2Only2

o co chodzi dokładnie z logowaniem ?

Opublikowano

ładnie pozdro:)

21c85ye.gif

Sygnatura by RajuPOL zakaz kopiowania!

-Masz coś do mnie?

Nie!

-Daj mi -!

Nie!

-Oj to będzie wpierdol!

No ok ok już daje!

Jeżeli nie dasz mi - odwiedzę cie w domu więc zacznij się bać;D

Jeżeli dasz mi - odwdzięcze się tak samo:)

Opublikowano

Do Groty Wchodzicie Tak : -Kupujecie Kamyki U Koe-Pung Potem U Niego Wchodzicie ... - Jedziecie Pod Grote V2 I Do Niej Wchodzicie (Są Takie 2 Pdoobne Wejścia) -Jedziecie Pod Smoka i Git ... etinpl-1289854053-U1.jpg600px-Grota_Wygna%C5%84c%C3%B3w.jpg

kdq1pt.png

Opublikowano

co ile do groty sie wchodzi

21c85ye.gif

Sygnatura by RajuPOL zakaz kopiowania!

-Masz coś do mnie?

Nie!

-Daj mi -!

Nie!

-Oj to będzie wpierdol!

No ok ok już daje!

Jeżeli nie dasz mi - odwiedzę cie w domu więc zacznij się bać;D

Jeżeli dasz mi - odwdzięcze się tak samo:)

Opublikowano

Ekipa co 1h i trzeba podać hasło

Np gostek ustala hasło 000000 i mówi na głównym że takie hasło i każdy wchodzi, czas wejścia to chyba 2 minuty.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

@UP czas wejścia to 5 minut...

#3up zrób obejście:

Otwórz notatnik;

Wpisz "Start metin2client.bin" [bez ""]

Zapisz jako "obejscie.bat"

i z tego odpalaj

Miałem to samo ;d

Opublikowano

ja mam problem ale troche inny niż wszystkie ...

tzn. nie chce mi sie czekac żeby wejsc do tego walonego smoka i moje pytanie czy nie dało by jakos obejsc tego ?:D

dzialal by tam jakis wall hack ?:D

HBV27j.png

Opublikowano

@Damian179

Spróbuj zainstalować od nowa klienta i spatchować, jeżeli nie pomoże, to ściągnij od nowa klienta... Tyle tylko mogę powiedzieć... Jakbyś chciał jakiś plik z klienta [max. 30 mb] to Ci mogę wrzucić.

PS. opróżnij skrzynkę :D

@Down podmieniałeś plik PC? Jeżeli nie, to spróbuj uruchomić patchera, powinien Ci się pobrać plik PC, a jeśli nie, to reinstall i patchowanie... Jak nie pomoże to tak jak do Damiana... Ściągnij od nowa klienta :P

Opublikowano

@up Mowie to tobie i innym musisz spatchowac klienta bo przez obejscie bez patchy tam nie pogracie

pozatym co do poprzednich postow NIE ZAGRACIE na postaci 1 lvl bo usuneli na tym servie m1 i m2 i taki char nie ma jak wystartowac a oni daja postacie 97 lvl ktore juz sa w dolinie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...