Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Beta.Metin2.Com <--- Masz Jakiś Problem? Napisz Tutaj!

Cruell

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, widzę, że jest spam z Beta.Mt2.Com.

Tutaj piszcie swoje problemy z serwerem, co wam nie działa itp... Bo jak tylko wchodzę do działu. To pierwsze pięć tematów to beta... No ludzie...

Na każde pytanie postaramy się odpowiedzieć..

@Po zakończeniu bety, temat będzie można zamknąć.

@Spam będzie zgłaszany.

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po Polsku

Była dobra w łóżku, mówiła po francusku mimo dużego biustu nie używała mózgu zaufałeś jej zaufałeś dla diabła. Nie wierz nigdy kobiecie to życiowa prawda.

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mój problem jest taki że jak wchodzę na postać (jeszcze nie 97lv) to wywala do menu wyboru serwów. :/

Opublikowano

@ti5ger

Oni zakładają postacie i dają 97lvl. Dopiero przy resecie serwera dadzą Ci lvl i będziesz mógł grać. Miałem taki sam problem w Sierpniu, przy becie do wprowadzenia groty,.

Była dobra w łóżku, mówiła po francusku mimo dużego biustu nie używała mózgu zaufałeś jej zaufałeś dla diabła. Nie wierz nigdy kobiecie to życiowa prawda.

Opublikowano

Jak jest z tym smokiem ?

Tam tak dużo ludzi przecież.

Respi się szybko?

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

Wiem. Ale ja bym chciał pograć od 1lvl stworzonej postaci, nie chce narazie 97. wiem że 97 dawają o 7 i o 17, ale ja chce na 1 lvl pograć ze smoczymi , na becie groty v2 grałem tak i wszystko było dobrze.

Opublikowano

aha czyli bo ja zalozylem 2 konta i jak na nie wszedlem to nie bylo postaci a jak chcialem grac to mnie wywalalo czyli dopiero postacie bede mial z 97 lvl po 17 tak?

rendersnewlamborghinimu.png

Opublikowano

Zbiórka polaków koło v3 ja mam nick Krieger245052

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

lipa trzeba czekac az grupa ubije smoka dopiero wtedy bedziesz szlo wejsc proponuje zaczekac do wieczora bo teraz szal macicy na ulicy

789290350.png

woj.gif

100 [ V ]

200 [ V ]

300 [ V ]

400 [ V ]

500 [ V ]

600 [ V ]

700 [ V ]

800 [ X ]

Opublikowano

A ja mam taki problem, że gdy włączam metka przez obejście to wyłącza mi się po 10 sek screen http://img88.imageshack.us/i/lolew.png/ help

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Opublikowano

@Greey

Graj bez obejścia. Chyba, że na becie chcesz cheatować.

Opublikowano

Jeśli dostałem bana i mam zmienne IP moge spokojnie grać na innym koncie?

GG:5542533

Bez jakichkolwiek danych,proszę nie pisać w sprawie pomocy...

Opublikowano

Bez obejścia nie mogę bo gdy włączam metka patchuje i gdy klikam start game takie coś sie wyswietla http://img713.imageshack.us/i/beztytuuxq.png/ bez obejscia raczej nie bd gral :)

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Opublikowano

Zarejestrowałem się na betametin2.com stworzyłem konto , aktywałem i właczam. Wbijam na konto , niema 2 wojowników 97 lvl co powinne być no ,ale nic. Stworzyłem se postac wbijam i wywala nawet nie ładuje pomóżcie

Opublikowano

Zarejestrowałem się i postać ma 1 lvl, wywala w logowaniu i nie mogę się zalogować, ile potrwa to żebym dostał się do bety?

PS. Wiecie że na start jest 5k SM i 5k Smoczych znaków? :)))

3) When did you register your account?

Newly created accounts do not automatically have the high level characters on them, which makes you disconnect. Every day at 17.00 and 07.00 servertime, there will be a maintenance to put these high level accounts on the server. Please wait untill these maintenances are finished, and then try logging in again.

Nowo stworzone konta nie otrzymują automatycznie 97 poziomu, więc zostajesz rozłączony. Każdego dnia o 17 i 7 konta dostają maksymalne poziomy.

Chyba tak to powinno być

Opublikowano

UP@ mam ten sam problem jak się z tym uporać?

Edit@ czyli mam nierobić nowych postaci z 1 lvl czy zrobić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...