Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lomaxmt2 [Dedyk]

Puttana

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 185
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a ja sie zalogowac nie moge ciągłe jest zostaniesz połączony z serwem

@ juz moge

Osttanio gralem na tym serwie dawno temu bardzo dawno temau jak powstal

i teraz nie moge dojsc do glidi jak i mam jakis (T) obok lvl na szepcie

np: Iluminati(85)(T): asdasd

co jets? xDD

rsz_ish6nntkdak3pdvq7i3v.jpg

Opublikowano

To "T" oznacza, twoją postać. Inna osoba nie widzi tego twojego "T" za to ona ma kolo swojego nicku (Troche pokrecilem... ). A co do gildii to nie wiem ;p

Ważne jest by nigdy nie przestać pytać.

Ciekawość nie istnieje bez przyczyny.

Wystarczy więc,

jeśli spróbujemy zrozumieć choć trochę tej tajemnicy każdego dnia.

Nigdy nie trać świętej ciekawości.

Kto nie potrafi pytać nie potrafi żyć.

Opublikowano

Bardzo fajny serwer mam tylko 1 pytanie opłaca się robić misje .... i badania biologa ???

tak ^^

rsz_ish6nntkdak3pdvq7i3v.jpg

Opublikowano

Dla ludzi majacych problem z polaczeniem sie na serwa itp polecam przeczytac news na LomaxMT2.pl i pobrac potrzebne rzeczy.

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

@up wypad z reklama do swojego tematu o ile taki masz !

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

Dzis w nocy najprawdopodobniej beda robione optymalizacje bazy...

Opublikowano

Juz wszystko jest ok ! nic tylko grac.

Opublikowano

Siemka mam pytanie o co chodzi. Nie mogę koledze założyć konta ponieważ pisze Rejestracja wyłączona , zapraszamy na serwer 2! o co chodzi z tym 2 serwerem ??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...