Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lomaxmt2 [Dedyk]

Puttana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Deco ma 2 serwery ProMt2 i Lomaxmt2. Promt2 dziala teraz normalnie wiec lomax bd dzialac raczej

1294227919.png
  • Odpowiedzi 185
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pisalem na www ze mamy problemy ze stabilnoscia teraz aktualnie staramy sie to wkoncu naprawic zeyb bylo ok wiecej info dostaniecie potem serwer na jutro bd w nocy powinien dzialac

ban.gif

Opublikowano

Mam problem wchodzę na serwer i jak jestem zalogowany wszystko ok jest ale nie moge pisac jak do kogos chcem pw wysłac to wszystko mi się wyłącza może ktos mi pomóc proszę o szybką odp.

Opublikowano

Ja osobiście serwera nie polecam, czesto jest off. Nie polecam tez innych serwerów promowanych przez alchemik1.

Off'y dla tego bo częste konserwacje dlatego żeby nie było bugów

image.png 

JAK POMOGŁEM DAJ +

Opublikowano

@Puttana

Jesli nie umie się dobrze postawić serwa, później sie tak konczy. Czeste konserwacjie całkowicie niszczą urok gry. Sugeruję, aby Deco zanim postawi serwer dobrze go przetestowal.

Opublikowano

ale on tez dodaje Róże nowe itemy i lvl max 250 tez naprawia Arene Bo się zbugowała

image.png 

JAK POMOGŁEM DAJ +

Opublikowano

Ten serwer to jedna wielka konserwacja! Co z tego, ze doda jakies nowe itemki, wieksze lvlve, skoro ma problemy ze stabilnoscia serwera!

Jeszcze raz nie polecam. Poszukajcie sobie fajniejszego serwera.

Opublikowano

mam powody do obrazania , nie bedzie mi tu nikt pisal smiesznych rzeczy o ktorych nie ma pojecia... a syf to mozesz znalesc na innych serwerach ale nie tu bo tu sa bledy w miare szybko usuwane

ban.gif

Opublikowano

żeby nie było serwer Dawno ON dla tych którzy nie wiedzą

image.png 

JAK POMOGŁEM DAJ +

Opublikowano

Kto Tu wklei Nowy launcher dam Kilka + i 5 ale nie ten ze strony Lomaxa Tylko na Inny serwer

image.png 

JAK POMOGŁEM DAJ +

Opublikowano

Mam taką mała prośbe a mianowicie posiadam internet z "Limitem" proszę o podanie adresu Ip servera oraz Logowania.

Będe zobowiązany c(:

Opublikowano

Ponawiam mą prośbę!

Proszę o launcher na inną stronę z powodu słabego transferu z oficjalnej strony ' www.lomaxmt2.pl ' .

Dziele się plusami/minusami !

Z góry dzięki.

Zbieram plusiki :)

Piszę poprawnie po polsku :)

Jeżeli pomogłem, wstaw plusik :)

„...Dla tych co odeszli, w górze dwa palce...” ;( ;/

Mówisz trzymam się? Ja mówię się nie puszczaj !

NAPRAWIMY TO !

Opublikowano

Właśnie o to mi chodzi !

Mam neta 16mb/s (do 11:00 potem 8mb/s)

I pobiera się jeszcze 9 godzin !

A to przecież tylko 180 mb !

To przez transfer ze strony servera, mam nadzieję że jakoś to ogarną lub ktoś podeśle link do speedyshare czy megaupload...

Zbieram plusiki :)

Piszę poprawnie po polsku :)

Jeżeli pomogłem, wstaw plusik :)

„...Dla tych co odeszli, w górze dwa palce...” ;( ;/

Mówisz trzymam się? Ja mówię się nie puszczaj !

NAPRAWIMY TO !

Opublikowano

Serwera NIE POLECAM !

1 - Słabo zabezpieczony, co chwila ataki są.

2 - 'WSPANIAŁY ZARZĄD" deco, który nie potrafi ogarnąć serwa, banuje kogo mu się spodoba i nawet nie raczy uzasadnić, Kiddy, który kradnie co fajniejsze konta i jeszcze jeden gm był, nicku nie pamiętam, który rozdawał eq po znajomości :]

jenova1.jpg
Opublikowano

Deco nawet się nie wypowiadaj .... Grałem na 4 servach gdzie byłeś GA/GM ... albo były zrobione dla kasy , albo padał po jakimś czasie. Prawda boli nie? ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...