Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Evonis

Joaquin Phoenix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 181
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

po 1 logowanie off i ch1-4 off ...

przy odpalaniu clienta ??? ??? ??? wiec nie wiem jak ty wbiles o.0

Nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Serwer On ;d na stronce wyłączyli tylko by was nie kusiło ;d ^^ Na TS gadałem z jednym z testerów .

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

@chcecie spolszczenie?

Czlowieku ogarnij sie... Nie wiem skad ty to masz ale jezeli juz to masz to naprawde troche przystopuj bo nikt ci za to brawa bic nie bedzie...

Opublikowano

@up ty masz widać po twoim glosie na ts

juz uplad spol na ch1

http://www.speedyshare.com/files/26316663/Evonis.exe 

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=df0c891cb1277424202a49f48823c1fd854570ae545d589d0a630e4d48a608a9-1295283865

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Nie gdybajcie tak dużo, bo Wam to na dobre nie wyjdzie.

Jeżeli ktoś ma jakieś propozycje questów, oferta składania mi ich na PW jest nadal aktualna. Każdy przeanalizuję i - być może - zostanie on umieszczony na serwerze.

@btw.

''Forum serwera'' jest otwarte, więc jak ktoś jest zainteresowany...

Wystarczy kliknąć we wiadomy napis na stronce.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

@wogle oco ci chodzi jak na nic do ciebie nie mam szanuje ciebie ale ty to masz w ****

@ja nie płacze że mam taki głos po prostu mam

@powiem tak ja się chociaż ciesze się że mam głos a nie tak nie które osoby woglę nie mówią wieku 50lat

@ja nic do ciebie nie mam mam 14lat i się nie chwale tak jak ty masz może 18 i zachowujesz się jak gówniarz

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Troszczke IS przesadzony ^^... Ale zobaczymy jak bedzie w grze moze wiele rzeczy ktore sa w IS bedziemy dostawac za questy na co mam nadziej =)) Bo np. potki na speeda kazdemu sie przydadza ^^..

Opublikowano

@wogle oco ci chodzi jak na nic do ciebie nie mam szanuje ciebie ale ty to masz w ****

@ja nie płacze że mam taki głos po prostu mam

@powiem tak ja się chociaż ciesze się że mam głos a nie tak nie które osoby woglę nie mówią wieku 50lat

@ja nic do ciebie nie mam mam 14lat i się nie chwale tak jak ty masz może 18 i zachowujesz się jak gówniarz

@ więc proszę cie ogarnij się

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Serwer zapowiada sie Fajnie :> Ja i tak nie bede wydawal kasy na is. Dlaczego? Gdyz wydam np. 2 dychy serwer po paru tygodniach(miesiacach) padnie i kasa w błoto. Był taki przypadek na Evenye... Kolega wydal 20zl na is kiedy byl jeszcze off.. Wlaczyli isa zrobili reset i na 2 dzien off i kasa na nic...

Opublikowano

yy ... Tenma wyrobicie sie do jutra ;| ? ?

Na serwerach gram pod nickiem NoVy :)

Metin2.PL 25 Syriusz 57 lvl off/on

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...