Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Evonis

Joaquin Phoenix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 181
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dla mnie to już te evonis robi sie jak evenye wiec nie czekam na niego jak nie którzy że pilnują startu co do minuty trzeba być zdania że jak bedzie to będzie i tyle a wy się tak napalacie

2dtt01s.png
Opublikowano

...Zamiast najpierw wszystko zrobic z serwerem, uporzadkować wszystko, sprawdzić, to oni od razu chcą podjarać wszystkich użytkowników, chociaż nie mają 100% pewności, że wgl ktoś zagra. Tak jest z każdym wychodzącym polskim serwem, najpierw denne tematy ' Jaki chcecie serwer/jaki byłby najfajnieszy', potem temat zapowiedz ' XXXXX - Kolejny przełom ( załam ) w serwerach, a pózniej dyskusja dla napalonych spamerów, a serwer nawet nie mial porządnej reklamy. Taki Celestial, albo CandyLongju postał sobie kawał czasu zanim jakiś łaskawy modek zrobi dyskusje, a tutaj nawet nie ma serwera, a jest dyskusja. I to taka, która jest ciągle usuwana i potem zakładana ponownie. Modki mają za dużo władzę... Prosze o ogarniecie sie ^^

Opublikowano

Napalacie się na ten serwer a polowa z was po 1 dniu przestanie grac bo zobaczy że "pro elo melo trudny" i będzie spam ale evenye !

Jeśli merkon napisał ze we wtorek to we wtorek. Wie co robi i nie chce stracić kolejnych graczy

Opublikowano

moim zdaniem to jak wystawiają premiere serwa to powinno to byc tydzień przed i żeby już było gotowe a nie że mówią wcześniej że będzie a nic nie gotowe i przekładaja date bo coś im poszło nie tak

2dtt01s.png
Opublikowano

Co wy gadacie...

Oni nas potrzymają w napięciu do kwietnia po czym powiedzą:

"Prima Aprilis!".

Ostateczna data we wotrek? Coś mi się wydaje że i we wtorek nie wystartuje. Nie napalajcie się na tą datę, ile razy już czytaliście datę premiery?

@UP, Evenye to był wielki niewypał. Teraz go nie ma i raczej nie będzie.

aa98433926034301b187916074dbadce.0.gif

I widziałem ich wodza: przybiegł, mieczem skinął

I jak ptak jedno skrzydło wojska swego zwinął;

Wylewa się spod skrzydła ściśniona piechota

Długą czarną kolumną, jako lawa błota,

Nasypana iskrami bagnetów. Jak sępy

Czarne chorągwie na śmierć prowadzą zastępy.

Opublikowano

jak chcesz :>

Wie moze ktoś co ile bedzie sie oddawac np. zeby orka ? itp. ktoś na forum EvoniS gadał że niby 3-6h :s

@

Nawet fajnie że będzie dropić ku z metków ^^.

Nieregulaminowa sygna

Opublikowano

bedziecie mieli jazde na becie ... rzeczywiscie zebyscie sie nie zdziwili tam bedzie te v3 na kilka chwil zabawa, nie wyobrazajcie sobie za duzo z ta beta

bez odnośników do publikacji serwerów.

Opublikowano

Nom ja to samo licze na wiele ciekawych misji jakas nową interesującą fabułę ;p

Nicki na serwerach Metin2:

BooMbel

Hisoka

Opublikowano

Jeżeli chodzi o fabułę i questy to boję się, że wszelkie zażalenia spadną na mnie, bo poniekąd ja wszystko wymyśliłem ^^

Mam nadzieję, że spodoba Wam się sposób, w jaki były pisane i robione wszystkie misje. No, ale o tym jak to wygląda przekonacie się w grze. Mogę powiedzieć, że zarówno treść jak i nagrody są dość interesujące, ale wiadomo - nigdy się nie trafi w gust wszystkich graczy.

Skoro już tak dyskutujemy... może Joaquin nie będzie miał nic przeciwko...

Może Wy, potencjalni gracze macie ewentualnie jakieś wstępne pomysły na questy? Póki co pracowaliśmy tylko nad rzeczami do 90 lvla, a jak wiadomo, po tym szczeblu czeka na Was jeszcze dość długa droga. Piszcie spostrzeżenia - najciekawsze zostaną wplecione w serwer!

btw, Tenma to nup :<

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o fabułę i questy to boję się, że wszelkie zażalenia spadną na mnie, bo poniekąd ja wszystko wymyśliłem ^^

Mam nadzieję, że spodoba Wam się sposób, w jaki były pisane i robione wszystkie misje. No, ale o tym jak to wygląda przekonacie się w grze. Mogę powiedzieć, że zarówno treść jak i nagrody są dość interesujące, ale wiadomo - nigdy się nie trafi w gust wszystkich graczy.

Skoro już tak dyskutujemy... może Joaquin nie będzie miał nic przeciwko...

Może Wy, potencjalni gracze macie ewentualnie jakieś wstępne pomysły na questy? Póki co pracowaliśmy tylko nad rzeczami do 90 lvla, a jak wiadomo, po tym szczeblu czeka na Was jeszcze dość długa droga. Piszcie spostrzeżenia - najciekawsze zostaną wplecione w serwer!

Proponuje zerznac z pl'a questy na 85/90 biola a nastepnie 92 94 seon costam ten od kd no i nie wiem moze u jakiegos nowego npc takie questy do oddawania powiedzmy 100 110 120 lvl itp. Skoro mowisz ze zrobiliscie wszystko do 90 lvl to oznacza ze fabula tam sie konczy? Srednio mi sie to podoba no ale trudno.

nie regulaminowa sygnatura.

Opublikowano

ja mam taki pomysl na quest ( chyba ze juz istanieje ):

Misja u kowala . Mamy do wydropienia 5 przedmiotów - Odłamek Diabla ,Notatka Honorowego Studenta , Ginace Lustro , Lalka Boginii , Heroiczny Symbol - ktore wypadaja z bossow (50% na zdobycie przedmiotu) - zjawa ,9 ogonow , ripper , zółw , ognisty król, królowa pająków - nagroda bedzie 5 magicznych metali :

co wy na to ?

textspace1298727091f8f4.gif

Gram na serwerze EU nick ,,MamFart"

Zapraszam :)

Będe grać na :

Opublikowano

@PoveRx : Nie, nie - skądże, na 90lvl nie kończy się fabuła! Tam tylko zawiązują się niektóre wątki, że tak powiem. Póki co zajęliśmy się questami do 90 tylko po to, by serwer wydać w miarę szybciej. Reszta będzie dodawana w miarę upływu czasu, tak więc bez obaw.

#edit

co do propozycji panów wyżej, mamy już coś podobnego, ale czemu by tego ciekawie nie zmodyfikować...

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...