Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Avalonmt2 [Dedyk]

Shodner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

avalon to stary serv kiedys był dobry teraz sam syfy były 3 servy pod tom nazwom na 3 miałem postacie na 2 jak było dobrze to Admin go zresetował i koniec gry a był najlepszy z tych 3 i go nie polecam

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Stary serwer i nic ciekawego ogólnie.

Zauważyłem że takie gówniane serwery długo stoją , a jakieś porządne ledwo miesiąc ...

Prawda.

jesli interesuja was nowosci to nie polecam serva bo smierdzi nuda

Prawda

Też grałem na nim ale tam nic się nie dzieje.

Opublikowano

Bardzooooooooooo NIE POLECAM!!

Jak ktos nie wierzy to nie czytac dalej...

Wiec gralem sobie na pieknym avalonku ^^ juz zbieralem za zatruciaka specjalnie sellalem eq smile.gif sprzedałem syrka 10/5 wojo full kd itd sprzedal sie za 1kkk smile.gif potem branze z 5/10wojo za 700kk smile.gif))

Mialem 1.7kkk nagle mnie wylogowalo myslalem ze off lub cos ;d wiec za 15 min sie zalogowalem patrze, nie ma ani syrka branzy ani kasy smile.gif a oto co mi team odpowiedzial ( Baggio )

Po prostu olewaja i tyle ;] wydalem +200 zl na ten serwer a oni sobie jaja ze mnie robia ;] nie polecam grania!!!! serwer jest ZJEBANY

jeszcze trzeba bylo opowiedziec historie zycia... przeciez sam napisales ze sprzedales syrka i branse wiec chciales ja miec? co za dzieci 200 zł wydal omg... najpierw wymyslacie calymi dniami obejscia, stosujecie niedozwolone oprogramowanie, dzielicie sie passami z pseudo zonami i kumplami bo w realu nie macie przyjaciol a potem placz... dobrze ze juz cie nie ma i tobie podobnych na tym serwerze tylko na tym zyskal..

Opublikowano

Strona nadal ta sama od roku..

Ile graczy gra około w m1 ?

Dałby ktoś ss z godziny 15 w jinno z m1?

Bo chciałbym zobaczyć czy dużo osób gra.

Obecnie hard - Aferia lub Tiveria.

65989911309456598087.jpg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

zagral bym ale kurcze szkoda ze juz kazdy ma tam pro eq i ciezko naprawde by sie wybic. poza tym brak pierscienia TP niby te zwoje powrotu ale i tak kulejemy

i7 8700K <-I7 6700K <- I4770K <- Amd Fx 8350 <- Amd 64 Athlon 6000+ <- Amd Athlon 64 3000+ <- Amd Sempron 2800+ <- Amd Athlon XP 2000+ <- Amd Duron 1800 <- Amd Duron 1400 <- Amd Athlon 1000 <- Celeron 633 <- Celeron 466 <- Pentium II 266 <- Pentium 166MMX

32Gb ddr4 <- 32Gb ddr3 <- 16Gb ddr3  <- 8Gb ddr2 <- 4gb ddr <- 2gb ddr <- 1gb ddr <- 1gb ddr  <- 512Mb ddr <-  512Mb sdram <- 384Mb sdram <- 256Mb sdram <- 128Mb sdram <- 64Mb simm ram

Nv GTX 1080 TI<-Nv Gtx 980 Ti <- Ati Radeon R9 280x <- Ati Radeon Hd7950 o.c <- Ati Radeon Hd 4870 <- Nv 7600GT <- Nv 6600GT <- Radeon 9600 <- Radeon 9250 <- Gf 4 mx 440 <- Gf 2 mx 400 <- nv Tnt 2 32Mb <- nv tnt 16Mb <- Matrox G200 <- S3 Trio Virage

Opublikowano

dziki hack ? to by eq wybonowanego nie kupywali, jesli ten Twoim zdaniem dziki hack działa to bedzie on działał na kazdym innym serverze!.

..w poszukiwaniu tego jednego Servera

;)

Opublikowano

Grałam na serwerze dobre 2 lata temu, moim zdaniem był bardzo zbliżony do PL w sumie nawet identyczny z małymi wyjątkami, nie wiem jak jest teraz ale serwer jest naprawdę godny uwagi, dopracowany, administracja wtedy reagowała na każde zgłoszenie a teraz to nie wiem jak jest. Miałam pecha po tygodniowej grze konto moje zostało okradzione ale szczęście też mi się trafiło poznałam gracza który naprawdę bardzo mi pomógł tak naprawdę zrobił mi całe eq. Stronka może być ta sama ale dzieci neo też jednak się pojawiają zresztą jak na kążdym serwerze, hacki nie pamiętam dokładnie ale też działają ale nie wszystkie

Ogólnie serwer rzeczywiście najlepszy na którym grałam w swojej karierze Metin2

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Grałam na serwerze dobre 2 lata temu, moim zdaniem był bardzo zbliżony do PL w sumie nawet identyczny z małymi wyjątkami, nie wiem jak jest teraz ale serwer jest naprawdę godny uwagi, dopracowany, administracja wtedy reagowała na każde zgłoszenie a teraz to nie wiem jak jest. Miałam pecha po tygodniowej grze konto moje zostało okradzione ale szczęście też mi się trafiło poznałam gracza który naprawdę bardzo mi pomógł tak naprawdę zrobił mi całe eq. Stronka może być ta sama ale dzieci neo też jednak się pojawiają zresztą jak na kążdym serwerze, hacki nie pamiętam dokładnie ale też działają ale nie wszystkie

Ogólnie serwer rzeczywiście najlepszy na którym grałam w swojej karierze Metin2

He Administracja Ogarnieta hmmm jak ja jeszcze grałem tam a grałem odrazu jak na postawili dedyka to powiem tyle Mastah Olewał serwera Wiele osób to potwierdzi

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

Kochany za moich czasów jak grałam na serwerze administracja zajmowała się każdym zgłoszeniem, teraz nie wiem jak jest bo już nie gram w metina jak narazie więc nie wypowiadam sie na ten temat, sugrujac po twojej wypowiedzi sam pewnie zawiniles admini nie pomogli to poprostu szukasz kozla ofiarnego

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

odradzam serwer. finansowo jesteś w dupe od samego początku, nie starcza ci kasy na zrobienie skilli, że nie wspomnę o eq. Biolog jak na PL-zęby oddajesz raz dziennie, na dodatek ciężko dropią. To jest serwer HARD tak w skrócie, gra nie sprawia przyjemności.

Opublikowano

server hard? Tydzien jak umiesz grac i masz pro konto.. (server easy )Z eq i skilami. Server jest stary, ale byl okres gdzie masa bugow, bledow i nieogaru administracji, ktorzy nie odpowiadali, nie pomagali i opierdalali sie po zrobieniu podstawowych rzeczy na serverze, zbieranie kasy i elo . Teraz nie wiem, nie gram i nie polecam gry tam bo to poprostu slaby interes

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

server hard? Tydzien jak umiesz grac i masz pro konto.. (server easy )Z eq i skilami. Server jest stary, ale byl okres gdzie masa bugow, bledow i nieogaru administracji, ktorzy nie odpowiadali, nie pomagali i opierdalali sie po zrobieniu podstawowych rzeczy na serverze, zbieranie kasy i elo . Teraz nie wiem, nie gram i nie polecam gry tam bo to poprostu slaby interes

Skoro nie grasz, to nie masz pojęcia, co się tam dzieje. Ja grałem tydzień i dałem sobie spokój. Pro konto na tym serwie możesz mieć jak umiesz kraść, a nie grać, pomyliły ci się słowa.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak już pisałam wcześniej, był pierwszym privem na którym zagrałam i wrażenia miałam dobre dopóki nie zobaczyła notorycznych kradzieży, ulepszacze są tak jak na PL, więc dużo serwer się nie różni od oficjalnego Metina

Ogólnie 50/50 %

1325845644-U48159.gif
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

serwer najlepszy na jakim grałem ale skończyłem tam grać z powodu nudy nic się nie działo a był to jeden z najlepszych serwerów. Chętnie bym zagrał na drugim takim nowym serwie mam nadzieje że kiedyś taki powstanie ponieważ nic dodać nic ująć. IDEAŁ

Opublikowano

kiedys bez watpienia serwer jeden z najlepszych moze i najlepszy obecnie nic ciekawego na nim nie ma.Nowa mapa dalej nie dodana biolog wczesnij byl zbugowany teraz od nowa trzeba robic.Adminstracja malo interesuje sie serwerem podales Kalevre jak gm niewiem jakos nigdny nie widzialem jej online w grze ani jednego Eventu lub Zuo w jej wykonaniu.Cofki sie zdarzaly ale nie tak czesto bylo jeszcze do wytrzymania.Bazy danych byly wykradane ale jakos przez ponad 2 lata gry na Avalonie nic mi nie zginelo

Haha ta Pewnie

Powiem teraz tak na początku serwera jak jeszcze grałem z Zarobkiem Slim OnegA Respect Respects Kozaczek Angello JasioPL BeSiCube Proboszcz itp cala Elita serwera

zgodzie sie z toba wtedy najlepsze czasy byly tylko zapomniales o paru nickach ...

NA TEMAT AVALONU WIEM TROCHE PRZESIEDZIALEM NA NIM PONAD 2 LATA I NAWET SPORO MINUT SIE UZBIERALO POD NICKIEM D4NI3L MOZE KTOS KOJARZY/PAMIETA

Opublikowano

Kto grał to powinien kojarzyć (ja kojarze). Myśle że i tak warto zagrac (grac) na serverze) mało jest takich serverów z takim stażem.

..w poszukiwaniu tego jednego Servera

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...