Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Avalonmt2 [Dedyk]

Shodner

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedyś serwr był dobry. Jak nie było tych epików ani nic. A teraz? Taka prawda, że [GA]Szef ma już w dupie ten serwer. Ostatnie nowości z serwera z "06 Sep 2010" przecież to jest śmiech na sali w ogóle porażka. Bo po co dodawac nowości... Dodane wierzchowce. Ta kurwa GZ wchodzisz na to jebane zwierze i nawet nie da się bić takie kurwa zajebiste wierzchowce ..

robal.gif

ts3.MineMania.pl

1-27518-350x20-51883C-31531E-372619-FFFFFF.png

Opublikowano

Zarobic to zarobili w chuj bo pamietam sam wydalem na niego z 200zl:D.

Kiedys jak jeszcze byly poczatki serva to byla gra polecam server:D

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Mój jeden z pierwszych privów ;P Nie za łatwy nie za trudny taki w sam raz może jeszcze kiedyś na nim zagram ;P POLECAM ;D Chociaż był prezentowany już kilka razy

Opublikowano

Słaby priv, GM'owie olewają totalnie graczy, liczy się tylko dobry zarobek.

0 wprowadzanych nowości, wbijesz 86, zrobisz 5xP, syrka i nie masz co do roboty prócz expienia.

Wszystko możesz kupic w IS, inaczej mówiąc "ISO" (IS only).

Opublikowano

mastah nadal w team cóż moge powiedzieć.Serwer smierdzi kałem i pospulstwem.Gorszego gówna dzięki mastahowi nie było.Brawo dla niego lamusek sprzedawał eq na allegro oraz konta innych graczy tego ścierwa nie polecił bym nawet najgorszemu wrogowi.

2240284055.png
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

moj 1 priv na jakim gralem ;] Ehh ta podnieta jak mialem eq +7 ;D , Skonczylem grac jak stracilem itemy, najpierw zamienilem lwi +9 pro ;] na x2 bezdy piekne pro , potem loglo mnie , nastepnie gdy sie zalogowalem patrze i nie ma lwiego , i nie ma bezduchow.

WKurwilem sie ,sprzedalem eq za szkaty ripa w celu dropniecia zatrutego , odrobilo by sie troche, ale nie pomoglo bo smieci dropily. Servera nie polecAM GDYZ ADministracja olewa totalnie wszelkie proby kontaktu.

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Pelerynki sa u Piotra Rubika 50sztk za 50kk . Planowana nowa mapa . Częste eventy . Pliki 2011 . Dużo robią na serverach .

Mam 107 level . Gram od ponad roku . POLECAM , NAJLEPSZY POLSKI PRIV

POZDRO POĆWICZ

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Grałem na serwerze, i powiem że jeden z najlepszych jakich grałem chociaż fajny jest też albo był ;D serwer Virtual Mt2 dawno się w metka nie grało.Tak myśle by pograć na polskim serwerze metin2.pl chyba że znajde jakiś pro priv jeszcze nie wiem.

Pozdrawiam Avek 22

link zewn.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Polecam serwer, można spokojnie sobie pograć, cechuje go stabilność i na pewno miła atmosfera. Wracam na server bo zaden nie zastąpi mi tego spokojnego servera ;P

Opublikowano

gówno nie serw

//Matzar - Brak uzasadnienia swojej wypowiedzi. = 5% za spam.

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

Kiedyś swego czasu grając super serwer

postacie ninja dagger nick : QuQI (Top1 w ninja na serwie) oraz wojo body: Merqcio

grałem było fajnie extra aż nagle straciło jakoś sie wene to mała przerwa sellnąłem tylko eq do pvp do expa zostało. zalogowałem po jakims czasie patrze a tam masakra. pliki 2011 zmieniły tak wiele ze od nowa trzeba robic biologa;/ lista znajomych poszła w piz... do tego lista osób drastycznie spadała. dodają jakies nowosci ale to nie to co kiedys .. niestety juz nie warto grac,

Kiedys najlepszy serwer teraz dno lekkie ;0

Opublikowano

Polecam serwer naprawde dobry.Fajnie sie gra i wogole

Jeśli masz jakiś problem zwiazany ze mną, możemy go wyjaśnic bez zbędnych kłutni

Opublikowano

Ja także nie polecam. Faktycznie administracja ma graczy w głębokim poważaniu,

cofki były i pewnie się to nie zmieniło.

" Ból jest stanem przejściowym. Duma pozostaje na zawsze... "   :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...