Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ss] Rozmowa Z Gm Podczas Botowania

asdasdq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rozmowazgm1.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

rozmowazgm2.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Gm się mnie zapytał że jak byłem online to widziałem w co się zamienił :)

a ja widziałem bo patrzałem ile mi botek małży wyłowił :)

zamienił się w pustynnego lisa :)

Postać Bana nie dostała :)

Xx_Szluga_xX.png
  • Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ciekawe, czy naprawdę łowiłeś 36 godzizn albo około tego? A Gm to debpile nie znający się na grze i nie mają pojęcia o hackach i botach

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

ten GM to seryjnie wyglada na 10-14 lat i nic wiecej -.- kogo oni do temu laduja chyba same dzieci ... a z uniknieciem bana to fuks :P

Opublikowano

Gm w metinie PL zajmują się tylko sobą a jak masz jakąś sprawę do supportu to na odpowiedz sie czeka z 2 tygodnie co najmniej :(

O eventach szkoda gadać :(

Opublikowano

Szczerze to sam się zdziwiłem, sam gram na tym servie Deimos, i większość na forum, czacie(wołaj) zachwalało go... (Gardante)

Np.kilka godz. przed Sylwestrem pisaliśmy z nim i zachowywał się normalnie

Ale po przeczytaniu tego dialogu to widać, że taki nie jest jak się wydawało... Oo

Opublikowano

A ten GM też od 36h Ciebie obserwował? o.0

A może była taka sytuacja ,że odpowiednia osoba ma brata w wieku 12-15 lat i dał mu wejść lub zobaczył dane do konta.

Opublikowano

no ładnie widać że niezłe zachowanie tego GM,do supportu nie wysyłaj bo miałeś odkrytego haxa chyba że to zakryjesz jakoś pewnie by wyleciał z teamu

Opublikowano

Takich to ja bym kur** w lep strzelil...

kazdy probuje jak moze a oni sie czepiaja..

niech kurde boty skasuja z nazwami "ajbhsufagfdi"

Jebać to!

Opublikowano

haha dobre, fajne mają info kto ile lowi bez przewry na FB, jakby zobczyli czas od chinskich botow to by się im komp zresetowal

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

Gm to idioci ;p ja ostatio mialem bota przez 68 h wlaczonego xD. Gm napisal mi o tym czasie. Ja sie wypieralem ze to ja ciagle lowilem i takie tam, ale i tak dostalem bana ;p Leci +

Opublikowano

Hahah super rozmowa to jest nowy gm stego co wiem no za dlugo nie pociagnie jak tak bedzie dalej robil ...

4143_1.png

Opublikowano

Tez poelcam zakryć tu nick:) bo jak jakiś gm wejdzie i obaczy to banik poleci na wszystkie konta na 1 email-u:P

1363095337-U286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...