Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evonis ... Brawo Brawo Brawo .@

Hejter10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wolicie grać na drugim evenye czy na porządnym dopracowanym serwerze??

pomyślcie dwa razy za nim coś napiszecie

sygna21.png

Opublikowano

Haha..

Możecie się prosić, żeby to otworzyli!

Oni mają jeszcze "duperele" do zrobienia! Takie duperele, że stronę tworzyli 7dni!!! Żałosne, ale to jest perfect Team, sam bym zrobił stronę szybciej i lepiej!! Wstawiłbym nawet efekty i to wszystko udało by mi się w max 60h -,-

Żałosny jest ten Team, zajmują się kurva nowymi broniami, a nie potrafią zrobić strony! Tylko się śmiać ;>

Nawet Evenye, był otworzony bardziej na czas!!

Ale oni robią te duperele dniami i nocami ;> Już to kurva widzę, tak 3mać a server wystartuje w Walentynki i powiedzą, że tak miało być ;>

Opublikowano

@Lexical

Pfffff... Co to za strona??? Bo mi się wydaje, albo tam jest tylko strona główna... Coś takiego ja robię w 8godzin, nie mówiąc o tym, że to tylko Strona Główna... Haha Pzdr.&Poćwicz ;>

Wiem, co to znaczy skończona strona więc mi nie mów, co tam biega ;>

@Posterik

Jeśli pracuje w takim tempie, że "duperelki" trwają tydzień, to jeszcze z tydzień lub dwa poczekamy ;>

Opublikowano

@up masz racje jeszcze z 2tyg poczekamy zapewno i to będzie nie wypał wiecie przez kogo pada mpcforum ?? przez merkona on powiedział że serwer edzie on 7dni temu i co dzień wchodzą około 500tyś osób na mpc jak się nie myle

@strepsils wbije ten koleś ****** w du** i zamknie temat nie lubie go jest frajerem dla mnie kozak bo przez kable ;/ na xat

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Haha..

Możecie się prosić, żeby to otworzyli!

Oni mają jeszcze "duperele" do zrobienia! Takie duperele, że stronę tworzyli 7dni!!! Żałosne, ale to jest perfect Team, sam bym zrobił stronę szybciej i lepiej!! Wstawiłbym nawet efekty i to wszystko udało by mi się w max 60h -,-

Żałosny jest ten Team, zajmują się kurva nowymi broniami, a nie potrafią zrobić strony! Tylko się śmiać ;>

Nawet Evenye, był otworzony bardziej na czas!!

Ale oni robią te duperele dniami i nocami ;> Już to kurva widzę, tak 3mać a server wystartuje w Walentynki i powiedzą, że tak miało być ;>

Hah to ze na stronie nie jest nic pokazane to nie znaczy ze strona nie jest zrobiona... Zapewne jest dawno zrobiona tylko ukryta i zostanie wlaczona w start serwera bo nie widze potrzeby wlaczac strone szybciej. Gdzie ci sie spieszy? Taki z ciebie sprinter to zaloz sie ze swoim kumplem ze podczas skoku Malysza zrobisz 15 pompek i wtedy pokazesz ze jestes szybki.

Opublikowano

Lol wy jestescie nie ogarnięci.... maja strone juz gotową tylko trzeba ja jeszcze z bazą polaczyc a pracuja nad serverem.,

bez reflików

Opublikowano

Hah to ze na stronie nie jest nic pokazane to nie znaczy ze strona nie jest zrobiona... Zapewne jest dawno zrobiona tylko ukryta i zostanie wlaczona w start serwera bo nie widze potrzeby wlaczac strone szybciej. Gdzie ci sie spieszy? Taki z ciebie sprinter to zaloz sie ze swoim kumplem ze podczas skoku Malysza zrobisz 15 pompek i wtedy pokazesz ze jestes szybki.

@wież co ci powiem masz max 14lat i podlizujesz się merkonowi żeby adma dostać na serwerze ja to czuje

Merkon nic nie robi na serwerze bo mam status serwer i pisze OFLINE

za wysoka sygnatura

Opublikowano

@Men0r

Nie będę się z Tobą kłócił i zaśmiecał tematu niepotrzebnymi postami, ale uwierz, że strona jest skończona tylko po prostu piszę, że trwają prace. Nie musisz mi wierzyć tylko, że ciągle narzekając nic nie przyśpieszycie;]. Zrozumcie to.

Pozdrawiam, Lexical.

neveria_team.png

Opublikowano

@MakYs

Twoje żarty są do bani ;>

Nie wiem co w tym widzisz -,-

@Topic

Jeśli mają tą stronę to po co mają ją chować??

Niech się chwalą swoją kreatywnością, bo na razie coś im nie idzie ;>

Opublikowano

Jedno wielkie gówno a nie serwer Huja robia za przeproszeniem Taka wielka zapowiedz a co z niej wyniklo? GOWNO ...

Nicki na serwerach Metin2:

BooMbel

Hisoka

Opublikowano
Hm, bywa. Zmusza ktoś do gry? Nie.

Nie odpowiada wam oczekiwanie to nie czekajcie. Proste. Nie podobają wam się kompetencje Teamu? To po kiego grzyba czekacie na serwer?

Nie opłaca się wydawać niedokończonego produktu. Co wam, konsumentom z tego będzie? Chcecie pod względem technicznym drugie Evenye? Co kilka godzin off? Bo ja nie.

Nie podoba się to nie grajcie. Proste? Proste. Gdy serwer zostanie otwarty, zostaniecie o tym powiadomieni przez Merkona. To żadna filozofia. Nigdy nie była podawana w pełni oficjalna data otwarcia, więc się nie bulwersujcie. A zresztą, róbta co chceta. Tylko nie zaśmietajta forum bezsensownymi "wontami"

Wbijcie se na jakiś xat, np.

http://xat.com/EvonisDyskusja

i tak wyrażajcie swoje niezadowolenia.

Po co kolejny temat ?

http://www.mpcforum.pl/topic/275455-evonis-obijanie-w-bawelne/page__view__findpost__p__1901369

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

@wież co ci powiem masz max 14lat i podlizujesz się merkonowi żeby adma dostać na serwerze ja to czuje

Hahahahaah jak ja mialem 14 lat to na ksiedza '' batman '' chlopcze krzyczales : D Naprawde dobijaja mnie posty takich dzieci... Twarz twarz bym cie za to co napisalem znokautowal... Nie rozumiem po co mi sie pchac w jakies teamy skoro wole grac niz kontrolowac takich kretynow jak ty? Naprawde kolego twoja twarz powinno trafic do akwarium w przedzial leszcze...

@Mentosku poprostu ( tak mysle ) chca uruchomic wszystko w jednym momencie a nie strona teraz a serwer za 2 dni =)) Doczekamy sie gry na 100%...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...