Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evonis ... Brawo Brawo Brawo .@

Hejter10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

... Robić strone 4 dni , trzeba być na prawde ogarnietym człowiekiem .: )

na stronie jest napisane ,

Trwają pracę nad stroną

Zapraszamy ponownie później.

Powinno być

Jesteśmy Nie Ogarami , i nie wiemy jak to zrobić , nie wiecie czegoś to zapytajcie , bo nie łyniam żeby I"sa robić 3 dni ... tak i"sa bo tennma czy jak ona ma pisala ze is wam zostal i takie duperelee ... wam zawsze duperele robicie macie juz tydzień spóźnienia , nic innego jak tylko bić brawo , nie nie jestem jebany dzieciakiem ale po chuj coś robicie i piszecie jak kurwa nie potraficie ? Ja pierdole i co warna dostane ? mam sie kurde popłakać .? czy co ? ja mówie to co myśle nie będę tu pisał " Panie Mekron czy serwer dzisiaj wejdzie o wiem k*** że napiszesz że wejdzie ale potem wam maszyna kl*** sie zepsuje , albo macie drobny problem , który będziecie robić nastepny miesiąć

CHCESZ TO DAJ MINUSA JAK COŚ CI SIĘ NIE PODOBA

WIESZ GDZIE TO MAM ? 4 LITERY :*

Pozdro :

Hejtereeek .

Opublikowano

Dziecko, opanuj emocje- mam tabletek nie dała?

Moja Kochana Strona

Gra Klondike

http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku.
Opublikowano

Po pierwsze naucz się pisac,po drugie my też mamy twoje żale w 4 literach a po 3 już mówione było że jeśli serwer wyjdzie z bugowany to będzie to drugie evenye a Melker chce tego unikac dlatego nie włączył serwa i tyle co mam do powiedzienia na ten temat

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

100% racji i mojego poparcia. Macie jakies problemy to pytajcie na bank ktos pomoże, a nie udajecie bog wie kogo. Kolejne evenye. Nie no tamto gowno przynajmniej wlaczyli. Pan up + leci.

Juz neosy + daja..

Opublikowano

Czlowieku... Strona jest juz pewnie dawno skonczone ale pomysl kto ci otworzy teraz strone gdzie serwer jest jeszcze dopracowywany i otworzy rejestracje? Zdazysz pograc czlowieku... Jestes zapewne nastolatkiem to na gre masz 70 lat ^^...

Ale mam takie przeczucie ze piatek/sobota zabijesz pierwsze dzikie pieski i nie trzeba sie wcale denerwowac =))

Opublikowano

Że nie powie to normalne (ignorują dzieci), moim zdaniem jak by napisał normalnie a nie jak idiota (bez urazy) to coś ktoś by napisał.

@edit Dzięki za minus ;D

Moja Kochana Strona

Gra Klondike

http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku.
Opublikowano

Zgadzam sie z toba hajter jak mamy cos pisac do prosto z mostu a nie jakies pierdolenie owijanie w bawełne itp... jezu ludzie warna sie boicie....a co do up'a to raczej po tobie widac ze siedzisz 24/h/d

Za duza ta ninja

Opublikowano

dajcie spokój serwer wystartuje za miesiąc jak dobrze pójdzie xDD

Pozdro

My name is Walker and I'm AWESOME! ^^

animkaacbrotherhood.gif

Are You Ready For Me?? ^^

Opublikowano

Takie małe pytanko. Po co zakładasz kolejny temat, skoro to i tak nie przyśpieszy startu EvoniS? Powinieneś, właściwie to powinniście (nie mówię tutaj oczywiście o wszystkich), tylko do tych, którzy nie mogą się doczekać startu, aby czekali, czekali i jeszcze raz czekali, a jeśli wam się nie chce czekać to znajdźcie sobie inny serwer, na którym pogracie do czasu startu. Tyle ode mnie.

Pozdrawiam, Lexical.

neveria_team.png

Opublikowano

Zgadzam sie z toba hajter jak mamy cos pisac do prosto z mostu a nie jakies pierdolenie owijanie w bawełne itp... jezu ludzie warna sie boicie....a co do up'a to raczej po tobie widac ze siedzisz 24/h/d

JA w przeciwieństwie do was się nie sram nie wiem o co. Merkon nigdy nie napisał dokładnej daty startu ,więc nie wiem ,o co wy się do niego sracie. Ja mam wyjebane na to kiedy powstanie ,aby wyszedł dopracowany.

Nick na serwerach Yamakasi / ProBlaster

Opublikowano

Koleś ma racje na moje ... Była obietnica już dawno temu ... I proszę MakyS-cwelu nie pisz tych twoich glupich komentarzy -[zał mi Cie ] lub [idz na dwor ] ...

80384400986636967106.png

Nick:Morandi

Królestwo:CHUNJO

sigex2.jpg

Opublikowano

Naprawde niektorzy nie rozumia.. To co maja dac kolejna date startu a jak sie znow spozni to bedzie placz dzieci spragnionych metinem? Co by wam dalo jakby Merkon cos napisal skoro serwer wyjdzie w ten dzien co sobie ustalili i spam nic tego nie zmieni... Co ci da info jak ktos teamu napisze '' serwer wyjdzie za tydzien ''? Co ci to da balwanie? Bedziesz biegac po szkole i rekrutowac swoich kolegow z podstawowki do gildii ''ej evonis wychodzi ! chodzcie do gildii bedziemy na BO pt robic ''...

@UP widze ze zostales skrzywdzony ktoryms z moich postow i teraz myslisz ze jak wstapiles do bandy idiotow i dzieci hejterstwa to bedziesz fajny? : D Przeczytaj to co mam napisane w prawym dolnym rogu mojej sygnatury i to na tyle.

Opublikowano

hmmm , to nie dyskusja ani nie zapowiedź... Zamknąć

1std.png

"Nigdy nie kłóć się z idiotą. Szybko sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem."

Start projektu WSLR Dnia 27.11.12r. Godz. 9.00

Opublikowano

Jak ja już dawno nie czytałem o tym evonis ^^

No cóż najlepiej jakby wystartował w lutym tak 11 ;D

Ale mam dobre przeczucie że teraz w piątek lub sobotę serwer będzie ;pp

Opublikowano

Takie małe pytanko. Po co zakładasz kolejny temat, skoro to i tak nie przyśpieszy startu EvoniS? Powinieneś, właściwie to powinniście (nie mówię tutaj oczywiście o wszystkich), tylko do tych, którzy nie mogą się doczekać startu, aby czekali, czekali i jeszcze raz czekali, a jeśli wam się nie chce czekać to znajdźcie sobie inny serwer, na którym pogracie do czasu startu. Tyle ode mnie.

Pozdrawiam, Lexical.

bo kurwa wszystko zamykają deklu , a ja ci zadam pytanie .? po chuj sie odzywasz ?

Opublikowano

JA w przeciwieństwie do was się nie sram nie wiem o co. Merkon nigdy nie napisał dokładnej daty startu ,więc nie wiem ,o co wy się do niego sracie. Ja mam wyjebane na to kiedy powstanie ,aby wyszedł dopracowany.

masz wy.. bo wbijesz na serv wbijesz 20 lv i oj exp slaby spadam do kolegi , na hamachi , jestem kox .!! mam hwanga !! ...

Opublikowano

Makys@ Rekrutacja bedzie otwarta do gildii? I kto to jest MarQ bo to byl moj nick z twierdzy.

Do tematu. Mozna poczekac do niedzieli i sie przekonamy nad czym pracowali tyle czasu.

Opublikowano

Popieram cie ;D

ea7a92131d752bbdcb2fec7183c8a510_jpg_350x500_q85.jpg

Jeżeli uważasz że Jutin Bieber to:ge***,ped***,Fraje****,idio***,Ma glos jak baba to Daj mi+ jeżeli uważasz odwrotnie daj -

10postów[v]

20postów[v]

50postów[v]

100postów[v]

200postów[v]

300postów[v]

400postów[x]

500postów[x]

21c85ye.gif

Sygnatura by RajuPOL zakaz kopiowania!

-Masz coś do mnie?

Nie!

-Daj mi -!

Nie!

-Oj to będzie wpierdol!

No ok ok już daje!

Jeżeli nie dasz mi - odwiedzę cie w domu więc zacznij się bać;D

Jeżeli dasz mi - odwdzięcze się tak samo:)

Opublikowano

bo kurwa wszystko zamykają deklu , a ja ci zadam pytanie .? po chuj sie odzywasz ?

Odzywam się po to, a żeby nie było na MPC takich ludzi jak Ty. Obrażasz Team EvoniS, a nawet nie wiesz co się tam dzieję. Jeśli uważasz, że oni są słabi i nie potrafią zrobisz szybko i na czas serwera, zrób swój. Gwarantuję, że odpadniesz w przedbiegach. Po co się bulwersujesz tym, że serwer jeszcze nie działa? Jak nie masz co robić posprzątaj w pokoju albo idź na spacer z psem. EvoniS ruszy możesz być pewny ;].

Pozdrawiam, Lexical.

neveria_team.png

Opublikowano

Mam propozycję do administracji... Dawajcie warny za każdy nowy temat związany z Evonis... To nie ma sensu... co 15 minut powstaje new topic, w którym ludzie się wyżalają jaki to zły serwer, administracja ITP. Wolicie serwer zbugowany i niedopracowany? Bo Ja osobiście wolę, żeby był nawet za 2 miesiące dopracowany, niż mam czekać 1 dzień i dostać serwer cały zabugowany... [typu evenye]

Opublikowano

Odzywam się po to, a żeby nie było na MPC takich ludzi jak Ty. Obrażasz Team EvoniS, a nawet nie wiesz co się tam dzieję. Jeśli uważasz, że oni są słabi i nie potrafią zrobisz szybko i na czas serwera, zrób swój. Gwarantuję, że odpadniesz w przedbiegach. Po co się bulwersujesz tym, że serwer jeszcze nie działa? Jak nie masz co robić posprzątaj w pokoju albo idź na spacer z psem. EvoniS ruszy możesz być pewny ;].

Pozdrawiam, Lexical.

ja mam bynajmniej co sprzątać , wam w domu dziecka sprzątają jakieś sprzątaczki , gaśnica ? ... Obrażam ? mam powody. ? gdyby bylo git bym im gratulował ,myśle że 100% graczy którzy czekaja gdy serv wejdzie max 2% podziękuję Teamowi .... bo to że czekamy tyle czasu to jedno , a drugie że jest zjebem bo wbijasz max 40 lvl i nie mozesz grać , chodzisz po m1 ? elo masz 50 kk na ulepsz jutro oddam mam kolege gm"a przyjdzie to mi da " Mam hwanga sam zrobilem nie z i"sa " Parówo .!!!

" Umyj dupe SZAKALU .!! "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...