Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz]Airo

Quori

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zaraz wrzucę może parę screenów z clienta beta ;]

@down nie wiem ;d jego opiekunką nie jestem więc go nie pilnuje ^^

• Odpowiedzi 210
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

chwila bo jeszcze jest problem z jedną bronią;d

1. screen

http://img819.imageshack.us/i/0206194416.jpg

2. screen

http://img830.imageshack.us/i/0206200218.jpg

Za jakieś 10-20 min dodam scrreny większości nowych zbroi itp ;]

Opublikowano

Ok tutaj macie screeny tych zbrojek:

1.Screeny w jednym pliczku nie chciało mi się wystawiać po jednym.

http://www.speedyshare.com/files/26729238/Airo_screeny.rar

2.Skan:

https://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=eba5b3f1275769052709a4cb28249fcfa3417cf7509d3304ee9c4676659fb7a6-1297083187

Opublikowano

Tam było wcześniej napisane że były problemy techniczne z zbrojami ;] zostało mi do clienta dodać nowy wygląd skilli i client skończony;d a co do startu to nie wiem sam czekam na KubiXa

Opublikowano

nie wiem... pisz do niego prywatną wiadomość

@NerwusXXI i co odpisał ci KubiX??;d

Opublikowano

skończyłem w 95% clienta ale dopóki nie dostane info od KubiX-a co z dedykiem nie udostępnię go wam..

Opublikowano

nie wiem... pisz do niego prywatną wiadomość

@NerwusXXI i co odpisał ci KubiX??;d

Nie pisałem do niego nie było mnie

Opublikowano

Na razie proszę się o nic nie pytać. Mam dużo rzeczy na głowie, min. szkoła, wkuwanie, choroba, obowiązki. Nie mam na nic czasu. A to, że jestem na mpc to kwiestia 2 minutowych przerw.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

tak ja dalem ultimatum dedyk mial byc 20.01 dzisiaj mamy 07.02 i troche mnie to irytuje... ja zdazylem zrobic juz fajnego clienta baze danych a od Kubixa mam zero info co i jak ja tez mam duzo nauki bo w tym roku mam egzamin gimnazjalny(tak mam 15lat) mimo to moglem zrobic wszystko. Mam 39 stopni a moglem wszystko zrobic...

Opublikowano

idz na dwor? ja mam grype wyjscie na dwor w moim stanie to nie jest dobry pomysl ;d i tak serio jak bym mial juz dedyka to moglbym startowac z nim bo bez questow da sie grac...

Opublikowano

jak do piatku nie bedzie dedyka to stawiam wlasny server nie mam czasu czekac caly czas na dedyka..

Opublikowano

nie można było powiedzieć tak od razu? nic do ciebie nie mam ale dla mnie liczy się czas..

Opublikowano

nie można było powiedzieć tak od razu? nic do ciebie nie mam ale dla mnie liczy się czas..

Nie myślałeś nad tym? Przecież wystarczało powiedzieć, że bierzesz sobie ,,długi urlop"... Wiem, że na 100% masz do mnie złość..

I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Tymczas będzie serwer easiest (Strasznie łatwy) WingLongju na hamaku...

I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

swój postawie mam wszystko czego mi trzeba ;] tylko dokończę item_proto z szmaragdami,niebianskimi,zatrutymi i rubinowymi stalkami i mogę ruszać...

Opublikowano

Jak by wyszedł za jakieś 2 dni to ekipa czeka to chętnie zawitamy;]

Nicki - Mercy, Demigod. ShowNoMercy, Mnich1, Uprising, Ampers.

Serwery: s8, s21, s26, AnimeMT2, Triadica, XenoxMT2, Inorist, Reinor, Paradise, Gladormt2, ShivaMT2 S1, MalygosMT, ShivaMT2 2015

Opublikowano

na razie nie będę robił nowej zapowiedzi.. dzisiaj skończę całe item_proto jutro dokończę item_proto clientowe

Opublikowano

Proszę Moderatora o zamknięcie tematu.

I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

A z resztą, to już nie ważne. Poniżyłem się. Gratuluję ci Dominik, tylko denerwuje mnie to że mnie okłamałeś. Mówiłeś, że nie umiesz modyfikować klienta.

I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

nie umiałem do poniedziałku ;] wszystkiego się nauczyłem wystarczy trochę chęci i zawzięcia jest to mój pierwszy client..

i jak coś to prędzej ja mogę być wściekły zapewniałeś mnie że dedyk będzie do 7 lutego to ja zapier*alałem jak wół żeby wszystko zrobić a potem ten tekst że nie masz czasu -,- i inne bla bla bla...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...