Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz]Airo

Quori

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NerwusXXI hmm... to że będziesz grał cały dzień nie oznacza że będziesz top 1 ;d uwierz mi wiem bo sam robiłem mob_proto i łatwo niema z expem z kasą trochę lepiej ;] i jeszcze questy są ;]

@ 5 osób siedzi w temacie i nikt nic nie napisze, o nic nie zapyta ^^

• Odpowiedzi 210
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jutro walę dla was betę. Będzie trzeba pobrać mało ważącą łatkę, dzięki temu zobaczymy nowości. Beta będzie bez questów.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Nerwus to ze będziesz grać cały dzień nie pomoże Ci wbić się do TOP...

Też mam ferie w tym czasie ale zacznę grać dopiero od 11 pewnie do mam trochę innych zajęć,...

Czekam na bete ;p

7e24f19f797948f3a1948ae8d262d5b8.0.gif80c4d85e44e446ff87575da859c1f77b.1.gif

Opublikowano

Mnie bardzo zachęca ten serwer napewno będę grał na nim.

System ulepszeń idealny wszystko co trzeba z metków.

I co mnie cieszy to ze perły będą dropić z metinów można jeszcze zrobić drop z bossów (perła obok szkaty)

Opublikowano

perły będą dropić z metków ale nie w jakiś masowych ilościach ;] a co do ulepszeń potrzeba dużo pereł na itemki 65+ ;d co do bety pytajcie KubiX-a on ją robi;d ja się z nudów zacząłem bawić edytacją clienta ^^

Opublikowano

Klienta wstawię o 18:30 zapewne. Pozdrawiam, i mam nadzieje że serwer wam się spodoba.

Ps. Na becie, przedmioty z IS będą w sklepie, lecz za wysoką cenę.

I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

NerwuXXI ;] tylko nie jedz na 1hk itp bo ja będę administrować chunjo a nie chce mi się latać za wami i was banować;d stronkę prawdziwą ujrzycie dopiero z dniem premiery ;] to będzie tylko do reje stronka

Opublikowano

Ja też chunio. Kubaman jakie przedmioty będą w is chyba to samo powinno być w grze dostępne i na becie powinno być wszystko tanie zeby przetestować

Opublikowano

w is nie będzie zbroji ani broni ;] więcej info wam nie dam dowiecie się z dniem premiery ;] a zapomniałem dodać że jest bodajże 17 przedmiotów w is i raczej więcej nie będzie ^^

Opublikowano

hmm.. ciesz się że jest cokolwiek jest ;]

@down tylko coś jeszcze trzeba ustalić napisał bym chodź na gg ale znowu zarobie kilka % ^^

Opublikowano

Kubaman a myślałeś o dodaniu np (odrodzonego wodza orków lub elit królowej) i za szkaty mogła by dropić ta zbroja ale mały procent na drop tak samo bronie na 70-75 lv i ulepszacze ale takiego bossa trudno ubić zeby walil po 10k bez kryta i jakieś bony działaly np na orki czy coś ;p

Opublikowano

xZiutek ale my wiemy gdzie ona będzie dropić ;d a odrodzony i inne lepsze bossy od tych co są będą na eventach i lota z nich dużo kasy ;]

Opublikowano

Tutaj macie coś dla zabawy:

I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

hmm KubiX handlarze gotowi??

@down Kuba zapewne robi clienta i nie ma czas ;] to co ja wiem na temat bety to tylko to że będzie na hamachi ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...