Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby,Pytania,Problemy...

Paradox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Zeltar

Wchodzisz do Moradon potem idziesz na 1 piętro omijasz ten dziwny diament i wchodzisz na 2 piętro i tam bedzie koleś rozdawał skille, musisz do niego zagadać i wybrać: Choose my specialization czy coś takiego... I masz skille

@qas19933

Nie wiem czym to może byc spowodowane

2rc8k5i.png

• Odpowiedzi 322
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@qas19933

Odpowiedź jest bardzo prosta, musiałeś właczyć "starą" wersję jakiego kolwiek koxpa. Też tak miałem, pobrałem starszą wersje koxpa, a był nowszy patch, odpalam go, nie bije po chwili dc i pisze, że banned na 48 h Wystarczy poczekać :)

Być możę nie zrozumiałem Twojego pytania.

@Topic

Bierze mane na koxpie ? :D

@Down

Lol oczywiście, że na globalu....

1321373093-U145988.png

By

Me

Nakurwjać do mojej galerii !

<GLIK>

Opublikowano

@qas19933

Odpowiedź jest bardzo prosta, musiałeś właczyć "starą" wersję jakiego kolwiek koxpa. Też tak miałem, pobrałem starszą wersje koxpa, a był nowszy patch, odpalam go, nie bije po chwili dc i pisze, że banned na 48 h Wystarczy poczekać :)

Być możę nie zrozumiałem Twojego pytania.

@Topic

Bierze mane na koxpie ? :D

Zalezy na jakim i czy KO już tego czasem nie sfikoswało...

Ale już raczej wszystkie koxpy biorą mane

2rc8k5i.png

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zna ktoś może jakis dobry sposób na zarabianie kasy?

Konkretnie chodzi mi o kupowanie i sprzedawanie.

Ja kupuje po 90m shardy,iron impacty,raptory,iron bowy +7/+1 reverse i sprzedaje po 110m

Czy zna moze ktos jakis lepszy sposób na zarabianie kasy?

Opublikowano

Zna ktoś może jakis dobry sposób na zarabianie kasy?

Konkretnie chodzi mi o kupowanie i sprzedawanie.

Ja kupuje po 90m shardy,iron impacty,raptory,iron bowy +7/+1 reverse i sprzedaje po 110m

Czy zna moze ktos jakis lepszy sposób na zarabianie kasy?

Masz chyba najlepszy sposób.

Ja jeszcze robie nowe konto, dodaje do clanu i idziemy na Dire Wolfy by dropić itemki +8 i je potem sprzedaje. Jak już dobije się 35 lvl to robie nowe konto i z nowym kontem znowu na dire Wolfy i tak ciągle.

2rc8k5i.png

Opublikowano

A ja mam pytanie Uzywam DL PRobota 1870 v3. wlaczam gre i bota dziala ladnie wszystko pieknie pogram 5 min i ban na 2 dni o co chodzi??

Opublikowano

A ja mam pytanie Uzywam DL PRobota 1870 v3. wlaczam gre i bota dziala ladnie wszystko pieknie pogram 5 min i ban na 2 dni o co chodzi??

Wyłącz przeglądarke i wszystkie zbędne programy

2rc8k5i.png

Opublikowano

third party tool or illegal activity has been will be closed and You will be banned for 48hours.

Tak pisze.

Włączone mam tylko

a)Ustawienia NVIDIA

b)Alerty zabezpieczeń systemu Windows

c)Menadzer zadan

d)Aktualizuj ten komputer.

e)VDOTool

f)Bezpieczne usuwanie sprzetu

g)głosnosc

h)menadzer REALATEK HD AUDIO

i)PBOT

j)Winnap

Opublikowano

Ok wylaczylem i gram chwile i nagle banik lecz juz czas sie wydluzyl przedchwila gralem 30min i ban neiwiem od czego zalezy moze od tego ze nie ukrylem bota w lewej stronie?

Opublikowano

Ok wylaczylem i gram chwile i nagle banik lecz juz czas sie wydluzyl przedchwila gralem 30min i ban neiwiem od czego zalezy moze od tego ze nie ukrylem bota w lewej stronie?

ew. masz keyloggera którego wykrywa jako hakerskie oprogramowanie Knight Online. Zeskanuj kompa...

Kiedy ostatni raz robiłeś formata?

2rc8k5i.png

Opublikowano

Witam, mam problem z tym oto botem ProBot-1870. Gdy włączam za jego pomocą KnightOnline, nie zaczyna on mierzyć czasu i nie pokazuje okna opcji, Tak jak by nie działał. (Raz po raz zdarzy się że normalnie zaskoczy, ale to raz na kilkanaście otwarć) Jaka może być tego przyczyna? mam win XP

Opublikowano

Witam, mam problem z tym oto botem ProBot-1870. Gdy włączam za jego pomocą KnightOnline, nie zaczyna on mierzyć czasu i nie pokazuje okna opcji, Tak jak by nie działał. (Raz po raz zdarzy się że normalnie zaskoczy, ale to raz na kilkanaście otwarć) Jaka może być tego przyczyna? mam win XP

Takie pytania to proszę składać w temacie bota :D

Co do przyczyny to moze coś blokuje bota? Kiedy ci zaskoczy to masz jakieś programy włączone, wyłączone?

2rc8k5i.png

Opublikowano

Witam mam pytanie kiedyś ( z pół roku temu) podmieniałem jakiś plik i archerm nie miałem "limitu" many Pytanie moje brzmi Czy nadal można coś takiego jeszcze zrobić ewentualnie jakiś link.

Opublikowano

Witam mam pytanie kiedyś ( z pół roku temu) podmieniałem jakiś plik i archerm nie miałem "limitu" many Pytanie moje brzmi Czy nadal można coś takiego jeszcze zrobić ewentualnie jakiś link.

Nie, zostało to już naprawione...

2rc8k5i.png

Opublikowano

Ergo jedynym sposobem jest kupowanie mp potów... To drugie pytanie (niesety) mam 41 archa i nie wiem gdzie nim expic/lootwac (bota mam) itemki kiepskie

Opublikowano

Wie ktoś co może być rozwiązaniem tego problemu?

Już nie ważne. Weszła nowa wersja gry. Ten bot już w ogóle nie działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...