Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Easymetin2 Po Godzinach

onway

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak jak napisał pan UP.

nie wprowadzajcie ludzi w błąd, sam próbowałem i działa 2h [od czasu kiedy się go uruchomi]

żaden tasker do resetowania czasu w kompie co chwilę, ani wyłączanie w procesach też nie działa. Darujcie sobie.

Opublikowano

@up

No bo to dziala 7-9 17-19

Polecam czytać poprzednie posty

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

@up

to dziwne, przy odpalaniu em2 o godzinie 17:49 pisało mi że uruchamiam w trybie bezplatnym i pozostalo mi 11 minut :)

cóż, napisze pare minut po 19 jak sie ma sprawa.

//edit

jednak po 19 nie działa, pozdro:)

Mój odnośnik

Opublikowano

ale wy kombinujecie ! zal mi was jakies cracki obejscia kupcie sobie kod za 30zł na miesiac i nieplaczcie ci ludzie z easymetin nierobili tego na darmo im tez sie za to cos nalezy to tak jak bys byl fanem np: Peji a sciagal bys jego piosenki z neta Jak wam zal 30zł na kod z allegro to macie problem . Programisci z easymetin niesa glupi nie zabezpieczyli sie i szlusznie pzyznam botowalem jak bym darmowy ale 30zł to tez nieduzo pieniedzy wiec teraz mam kod na 28dni jescze ale narazie niegram w metka

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Ja spróbuje jutro rano jak działa plusik leci ;p .

Chociaż myślę że to wszystko zależy od przeciążenia serwera EM2

@ EDIT :

Nie działa ;/ leci minusik :D

Opublikowano

Heh to nie działa UWAGA easy metin2 daje czas od 17-19 a nie 16-17 ;ff da sie wlaczyc tylko o 17:59:59 xD a potem expi ale juz sie nie da wlaczyc..

pzdr..

PS: sprawdzalem..

Opublikowano

ale wy kombinujecie ! zal mi was jakies cracki obejscia kupcie sobie kod za 30zł na miesiac i nieplaczcie ci ludzie z easymetin nierobili tego na darmo im tez sie za to cos nalezy to tak jak bys byl fanem np: Peji a sciagal bys jego piosenki z neta Jak wam zal 30zł na kod z allegro to macie problem . Programisci z easymetin niesa glupi nie zabezpieczyli sie i szlusznie pzyznam botowalem jak bym darmowy ale 30zł to tez nieduzo pieniedzy wiec teraz mam kod na 28dni jescze ale narazie niegram w metka

Przecież nawet fan, jak to napisałeś "Peji" tak ściąga piosenki z internetu :D

A ludzie nie chcą wydawać 30zł na głupiego bota.... Przynajmniej ja.

30 S T M

Opublikowano

Ludzie czytajcie!!! Jak włączycie we free time to potem musicie wyłączyć w procesach Easymetin2.exe. Tylko jak się już metin albo easymetin2 wyłączy to lipa wszystko działa! Ja właśnie mam zapuszczone :D

28rp342.png

Jeśli jesteś pro graczem i jeżeli ci pomogłem to nie wahaj się.... daj +

Proszę o zdjęcie kilku %

Opublikowano

@ More Sound czyli to nie jest fan ! jak by byl fanem to by to docenil ze oni sie napracowali a nie sciagac z neta wiec mow za siebie bo ja kupuje orginalne plyty

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Dobra wyogolnie to: czyli jak sie wlaczy o 8 to dziala do 10 i jak sie wlaczy o 17 to dziala do 19 jak ?

Wylaczamy w procesach easymetin2.exe lub cos w tym stylu <_<

Opublikowano

a ja mam takie pytanie, czy jak bede chcial uruchomic Em2 to musze stosowac jakies dodatkowe obejscia i hs-bloki??

Nie, nie będziesz musiał. Po uruchomieniu pierwszy raz easymetina będziesz musiał wybrać ścieżkę do metin2client.bin, przez obejście nie go nie uruchomisz.

po wklejeniu hs od kamera, fake indexa i plików z dmg załapałem kilka razy bana więc nie polecam.

Opublikowano

Wow Człowieku Teraz moge grać ile wlecie Przedtem zostawialem na darmowym czasie i po 1h darmowego czasu wyskoczył błąd i nie działało Ale teraz Hula :)

Nuda, Nuda i jeszcze raz NUDA!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...