Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Easymetin2 Po Godzinach

onway

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest 17:35 a bot se expi, expie od 16:01 zobaczę czy będzie expić po 18:00 i dam EDITA

EDIT:Kurde 17:59 i bot się wyłączył

EDIT2:Ale myśle że przed 18:00 trzeba szybko sobie zmienić godzine na komputerze np, na godzine 17:30 ,ponieważ w bocie jest ustawione żeby brał czas z serwera i z bota

Opublikowano

Jest 17:35 a bot se expi, expie od 16:01 zobaczę czy będzie expić po 18:00 i dam EDITA

tylko ze free time konczy sie o 17 ;> wiec 35 min juz ci dluzej ekspi

refy RMCF

Opublikowano

wiem ,ale inni mówią że im się wyłącza o 18:00 i chce to sprawdzić czy mi też się wyłączy

PS.jeszcze 2 kółkai będzie 36lvl ;]

EDIT:Kurde 17:59 i bot się wyłączył

EDIT2:Ale myśle że przed 18:00 trzeba szybko sobie zmienić godzine na komputerze np, na godzine 17:30 ,ponieważ w bocie jest ustawione żeby brał czas z serwera i z bota

Opublikowano

@up zmiana godz nic nie da

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jakby nie patrzeć to ten "bug" jest wróceniem do przeszlości bo kiedyś był free od 6 do 8 i od 16 do 18 tak wiec mysle ze czegos tam nie zmienili i jest jak jest aczkolwiek 4 godziny dziennie bocenia to i tak lepiej niz nic....

A do autora Człowieku zastanów się co tu wrzucasz! Dla paru plusów ryzykujesz ze zlikwidują tego buga ... Osobiscie dostales minusa. Uzywam tego od dobrych 2 miesiecy

jegobarca.png

IDZIEMY PO WSZYSTKO

Opublikowano

Jakby nie patrzeć to fishbot jest chyba cały czas za darmo tylko wystarczy odpalać w free godzinach tylko w exp bocie wraca do miasta po 2h lecz nie sprawdzalem

jegobarca.png

IDZIEMY PO WSZYSTKO

Opublikowano

Ludzie expbot bez wyłączania procesu działa do 18 <_< potem wraca do miasta i koniec ten proces zakończenie nic nie daje na fish nie sprawdzałem ale na expbocie tak

3c19de77570490e5m.jpg
Opublikowano

Ludzie expbot bez wyłączania procesu działa do 18 <_< potem wraca do miasta i koniec ten proces zakończenie nic nie daje na fish nie sprawdzałem ale na expbocie tak

NIEWIEM JAK CI ALE MI DZIALA PO 18

co do tematu +

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

noo do 18 wraca pod handlare i wywala ze nie moze odnalezc postaci i czy chcemy zrestartowac jak wezniemy nie do nie dziala nic a jak wezniemy tak to free time konczymy blokuja polaczenia chyba o 18

Opublikowano

Działa sprawdziłem rano i działa.

Tak jak wyżej sprawdzę jeszcze rano.

Pluch.

A teraz przeczytaj to co napisałeś i pomyśl co za głupoty piszesz -.-

To nie działa.

Apsik

Opublikowano

OJ chłopie chłopie , a nie lepiej 2 minuty przed końcem darmowego czasu wylogować się z metina i po 2/3 minutach zalogować się?? Po 1 mniej kombinowania po 2 działa ;)

1390831561-U140955.jpg

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

No jeszcze 10 min easy metin i zobaczymy :D jeżeli tak to komp 24/7 ^^

EDIT

HAHAH ! To działa na Win7 ! Macie dowody !!! Więc nie gadajcie że to nie działa !!

xdddi.th.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...