Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Hit ! Wallhack

mrowadsk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziala,najlepsze jest to w swiatyni,jak ma sie -60lvl i chce sie do dt:) to wtedy mozna tego spokojnie uzyc:)

Jeszcze na ognistej:)

Wielkie brawa za kawal dobrej roboty:P

ja zainstalowałem fishbota jak trzeba i działam 2 dni a potem nie chciał się włączać

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziala,najlepsze jest to w swiatyni,jak ma sie -60lvl i chce sie do dt:) to wtedy mozna tego spokojnie uzyc:)

Jeszcze na ognistej:)

Wielkie brawa za kawal dobrej roboty:P

ja zainstalowałem fishbota jak trzeba i działam 2 dni a potem nie chciał się włączać

Opublikowano

haha zobacz date dodania baranie

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Gdzie w winrarze mam dodać to ? bo rzadko kiedy się nim posługuje w kompresowaniu czegoś a nie wiem gdzie tam jest dodaj czy jak wy to robicie że zmieniacie podałby mi ktoś ścieżkę w co gdzie wejść?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

jestem poczatkujacy w metineie powie mi ktos jak ten folder metin2 znalezc ;- ?

Istnieje około 20 aniołów... 10 śpi na swojej chmurce... 9 radośnie się bawi... A jeden właśnie to czyta ;*

Jeżeli pomogłem proszę o "+'

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

tak działa ale trzeba wybrać opcje łowienia na lądzie ;]

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Chodź zrobiłem wszystko według poradnika nie działa. W oknie logowania nie łączy się z serwerami (przy ch1,ch2 itd. są trzy kropki "...")

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wiesz jak chcesz ulepszyc haka mrowadsk to skontaktuj sie z lubie on chyba zna sie najlepiej na sprawie hacków bo wstawił ich tyle że chyba mógłby ci pomóc w wolnym czasie a i użytkownicy sie uczieszą i ty sie czegoś nauczysz :PPP

Opublikowano

dziala to jeszcze???

Niewalcz z idiota bo sciągnie Cię na swój poziom i zniszczy doświadczeniem!!!
Jak pomoglem daj plusika

Derides;PL Polecam nowy fajny inny serv.metina

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...