Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Hit ! Wallhack

mrowadsk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szkoda ze w shinsso nie działa ;/ .. ronny a masz w innych krolestwach miejscówki na te małze ? ;] . .

A i czy bedzie mozliwosc zrobienia tego w shinso?

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiecie co zrobic zebym na tym WH wszedl do wody albo na gory i mogl lowic? bo myslalem ze bedzie super no ale klikam na FB na ta roslinke i nic pisze ze nie mozna tutaj lowic ;/

rendersnewlamborghinimu.png

Opublikowano

Nie udało mis ię nic zrobić aby działalo to u czerwonych; /

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

no jakto nie jak ten M2fish ma tą opcje to wiadomo

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni wstaw to do swojej sygnatury.

Opublikowano

Nie kłoć sie ze mną bo wiem co ten fb posiada nawet jak wejdziesz na koniec mapki w wallhacku i kliknies złowienie w trawie to nie da sie

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Czy komus zadzialalo w shinsoo (czerwoni) m1 ? Jezeli tak prosze napisac jak to zrobiliscie.

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do metina2 przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowalem sie na postac na metinie us napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisalem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione

wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

P. jak oni to robia czy ja tez tak moge muse kupic korbe czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Cytat za abe

Opublikowano

@up Jeju nie będzie działać kiedyś działało ale nie teraz

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Jeśli da się przejść przez w ścianę w świątyni to da się przejść przez ścianę w DT ? Było by to dobre do odlurowywania na mietkach

Opublikowano

@Ref

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Bedzie działać mi jak DMG hack?

Znaczy ze DMg hack i WH będą działać razem

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

Witam !

Mnie wogule nie działa ;/ , wszystko zrobiłem tak jak w instrukcji ..; / , nawet na innych mapach, nie wiem co się dzieje, prosiłbym wykonawcę WallHacka o PW .

Pozdro ;].

Opublikowano

@REF

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Jak nie działa jak działa

Moje Tuty:

Wallhack

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...