Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Extreme S2 [Pl][Dedyk]

Mączka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Noo.. serwer zajefajny.. ale te bony-.-.

Co mają powiedziec początkowi gdy Ci z topki (ja i inni ) mamy bony po 250 wartości , a wchodzi teraz maks 25?

Trochę to idiotyczne.

Fajnie , że ruszyło drugie CH , będzie gdzie expic.

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi się ten serwer podoba tylko dlatego że jest taki jak Cavalos, nic od siebie tam chyba nie dali.

h65xnex.png

Opublikowano

@Cavalos

Wy chyba nie widzieliście co się działo na Cavalosie.

A zresztą , jest film na YT jak MakYs się z wami bawi.

Tam jest , a w zasadzie było 0 zabezpieczeń , a tutaj nawet nie widziałem , żeby ktoś się nawet próbował włamac.

@do GA

Bony zostaną zwiększone , czy będą takie jak teraz ?

Opublikowano

no bo tak zostalo ustawione

Sciagniety zostal wasz klient > przerobiony konverterem z item_proto i mob_proto do mysql .

Dlatego wszystko jest tak jak u was na serwerze .Dajcie juz temu spokoj , zapewniam ze nikt z team Extreme nie uszkodzil najmniejszego pliku na serwerze Cavalos.

Dziwia mnie te wasze pretensje , szukacie chyba dziury w calym .

Opublikowano

Lepiej już mnie nie wku*** bo wszyscy byli świadkami włamu na serwerze. Macie nawet te same błędy co ja na serwerze. Wszystko to samo.

I tym konverterem wyciągnąłeś odemnie z serwera handlarzy, IS, skrypt na IS ze stronki itd... ?

cavcav.png

Opublikowano

Ja bylem tylko swiadkiem totalnej nieporadnosci teamu Cavalos w organizacji i zarzadzaniu tym serwerem nic wiecej.

Jak bys byl lepszym adminem to bys sobie poradzil i nie dopuszczal do takich sytuacji jakie mialy miejsce .Szczerze to pamietasz moze na forum wkleilem Ci

gotowy skonfigurowany my.cnf zeby ten serwer przetrwal .Wiedzialem ze ten serwer ma sie ku koncowi. Nioestety dobrych rad nie sluchasz , tylko oskarzasz nas o swoje niekompetentne zarzadzanie tym serwerem.

Ok mowisz zrobisz Cavalos S2 , zrob , tylko przemysl kilka spraw , bo ja wiem pewne rzeczy i dziwilo mnie strasznie Twoje niedbalstwo.

Opublikowano

ale wy debile jestescie teraz to kurwa jeszcze krzyz temu calemu cavalosowi postawcie. jakbys wiedzial kurwa mozgozjebie z wodoglowiem obsrany gnoju ze kurwa nikt nie ma praw do serwerow prywatnych wiec zamknij lepiej dupe bo cavalos z gondora strone zakurwil tylko przerobil wiec RYJ KURWA RYJ won spamowac z tym cavalosnie czy jakims kabanosie to ze jest wszystko tak samo to co z tego? kurwa co z tego? padl wam serwer wydaliscie 1000zl na is i teraz placzecie tutaj? boze kurwa boze!! ze ktos takie same ustawienia zrobil to co? a kurwa ten wasz caly kabanos ustawil exp 250 czy tam iles tak? i co kurwa zlodziej bo taki sam exp i drop mial kurwa serwer kabanosmt2 i co kurwa zlodzieje jebane wasz serwer to dnooo kradniecie uuu kradniecie na policje!!! ja pierdole co za szopke odpierdalacie i prosze cie idioto nie pisz juz tutaj wiecej o tym gownie bo kurwa az rzygac sie chce od tych waszych wypocin z dupy slonia

///ogarnij słownictwo chłopie .. - Lenart

Chcesz przez wakacje zarobić na elektronikę, bądź inne gadżety? Skontaktuj się PW :)

Specjalista
Opublikowano

Ten serwer coraz gorszy zmniejszyles bony a top ma all 250 atk wiec pozdro !! ciekawe jak ktos ma mu dorownac.

giphy.gif

Opublikowano

Napewno będzie lepiej ogarniał od tego , PS.bug w IS jest zamierzony?

Kupujesz coś , wylogowywujesz się , logujesz i masz spowrotem "pieniążki". Super ogarniacie.

Opublikowano

Ciekawe mnie jaka to nagroda .

Jedyne co by mnie ucieszyło to chyba reset kont i zaczęcie wszystkiego od nowa , bez bugów , bez wszystkiego , ale wątpie żeby administracja posłuchała nic nie wiedzącego gracza , który wskazał najpoważniejszy bug w całym serwerze , a jest ich o wiele , wiele więcej , ale nie będę ich wymieniał.

Opublikowano

myslalem myslalem i ndal nie rozumiem na co ci kd +5 jak masz +4 i na odwrot?

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

Opublikowano

@UP

Też tego nie rozumiem.

Na co KD +5 , jak za ulepszenie weźmiesz troszkę mniej?

Jedynie na KD 80% , na ulepszenie 10kk i 100% szansy , a zapłacisz i tak mniej od tych +5 w sklepie.

Opublikowano

To jest nie mozliwe ze bez IP!

Ale ja chce przez 2010 wbić a nie przez 2008 rozumiesz?

Nie mam metka z 2008 już.

Na każdym serwerze gram na 2010 tylko na tego nie moge wbić, ponieważ nie znam IP!

Opublikowano

Gm cloud biega za mna jak pies i czepiasie mnie bo bilem jegok kolezanke sure bm.... TAK CLOUD TU INCORE ! POWINNISCIE TEGO DZIECIAKA WYWALIC Z TEAMU ! JEGO KOLEDZY MNIEWYZYWALI I JAKOS NICIM NIE ROBIL A MNIE POSADZAL O JAKIES DMG CZY MH! TEN GM JEST POPROSTU 10 LETNIM GÓWNIAŻEM NIE UMIEJACYM NIC ZROBIC PRZEZ KILKADNI BIEGAL ZA MNA JAKBY MIAL OKRES ;X

A co d oserwera super mam cale expickie eq 85lvl karam w pvp i zrobilem dzis smiercio ;d

jesli za ta wypowiedz dostane bana to udowodni to ze jestescie banda tepakow (oczywiscie oprocz paniny ktora znam ze starego extrememt2 i jest naprawde wspaniałym ga ale niestety nie wszystko potrafi ogarnac )

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

@Xinquo dokładnie, na dodatek ten ban jest na 3 dni (haha). To ostrzeżenie tyczy sie wszystkiego.

h65xnex.png

Opublikowano

Hmmm , serwer ciut niedopracowany. Stronka nie dziala prawidlowo, na forum nie da sie zarejestrowac poniewaz nie dochodzi kod aktywacyjny na e-mial, rzadko co mozna spotkac GM na grze, nie mowiac juz o tym ,ze wszytskie hacki sa "dozwolone".

Widzialam przypadki gdzie osoby byly odbanowywane po 24h za np 1kh.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...