Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Extreme S2 [Pl][Dedyk]

Mączka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up bo jest umyta.. ^ ^

Co do servera wbije i zagram

Nie będe pokemonem dam Ci - ^ ^

18706.png

73131560638800146468.png

Nick Postaci:Matt

Klasa Postaci:Wojownik Body

Level:1+

Server:EvoniS

Królestwo:Chunjo

Jeżeli masz fajny HARD SERVER[PL] pisz PW albo GG 9219027

Daj - Jeżeli pomogłem

Opublikowano

Wtf? Co to za maszyna? 8x i7 950 ? Możecie podać gdzie można wynajać taka maszynę do hostingu? Chyba że miało być 2x I7 (4x3,07)

.

My jesteśmy zawsze tam!

Torcida Górnik Zabrze

Opublikowano

upload klienta za 20 min poleci na 4 inne hostingi .Z dedyka poprzez rapidleech to bedziecie pobierac .

Up Corei7 ma HT czyli ma 8 watkow nie 4

2 watki x 4 Jednostki logiczne x 1 rdzen Corei7 950 @3.07 Ghz

wlasciwie to 8x to nazwa nie poprawana , powinno byc 2x 4x

Opublikowano

Clienta już pobieram serwer bardzo mi się podoba "Złote i srebrne hwangi" . Zapraszam do Shinsoo

Opublikowano

No wreszcie fajny serwer dobry exp i drop yang własnie na taki serw czekałem po handlarzach idzie rozpoznac ze fajny serw

Opublikowano

masz jakis dowod ze to twoje skrypty , podobno komputeromaniaka

kazdy sie czepia o skrypty , zlicencjonowales ??

generalnie jezli nie zaastrzegles sobie licencji na skrypt to odbywa sie to na swobodnym rozpowszechnianiu.I ta to jest z wszystkim na mpc , wlacznie z samymi plikami serwerowymi.

Opublikowano

holywar wiesz mam skrypt napisalem od czasow madaki czyli wakacje kilka serwerow ma ten skrypt i pytalo sie o zgode i jakos problemu nie robilem innaczej jest sie zapytac mi chodzi o sam fakt i nie jestem taki ze tylko all dla siebie wiem co to forum i niekiedy dziele sie swoja wiedza.

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

@Osama wyslalem CI info na PW

Jest juz 3 GMow ktorzy zajma sie banowaniem 1hk dmg itd

narazie serwer spokojnie ruszyl , bezawaryjnie , i oby tak dalej.

Opublikowano

@Osama wyslalem CI info na PW

Jest juz 3 GMow ktorzy zajma sie banowaniem 1hk dmg itd

narazie serwer spokojnie ruszyl , bezawaryjnie , i oby tak dalej.

90 min und awaria ;d Ale gra/gralo sie fajnie;d tylko spam odnosnie lvlupow strasznie denerwuje;d

@edit:

a i jesio mi sie nie podobaja te 80%kamyki w IS;s

#edit co do banow i osob pilnujacych-cos wam to slabo idzie,bo np taki gracz jak Zolza smieje sie wam prosto w twarz,kickajac ludzi w v2;d

In game name:

Hadesik,CzarnyHades,Boomslang,Radosny:]

Opublikowano

serwer jest nowy , wczoraj wieczorem wystartowal , dziala bez problemow .Prowadzi go paninax wiec bedzie chodzil dlugie miesiace bez problemow technicznych. Serwer for fun , cos jak zxyt2 + cavalos.

Jak ktos szuka dobrego i stabilnego serwera z gwarancja ciaglej gry bez przerw i awarii to ten serwer jest wlasnie dla niego .

Pasjonat
Opublikowano

Szkoda że gm są dziećmi i zamiast banować to biegaja wokół doliny i się przemieniają w różne postaci.

131916.jpg
Opublikowano

Wlascicielem plikow jest serwer Cavalos.

Są to pliki podkradzione po tym jak był na nasz serwer włam.

I nie pochwalajcie serwera.

94451377230378883383.png

Opublikowano

A tak nie patrząc na to co piszecie to jest off teraz wiec jak widać "stabilność" dla tego serwera ma inne znaczenie .

h65xnex.png

Opublikowano

To jest bezsens... Wczoraj grałem surą BM i w v2 w 1h miałem koło 300-400kk... Za to wybonowałem EQ, zrobiłem 6/7 bony itd... Dzisiaj wbijam na serwer... mówię... a zagram ninją daggerem... Dobra wbiłem ten 60 lvl i wybrałem się do V2... Expiłem z 2/3h (full spot...) i miałem 90kk... co ja za to mam zrobić? Stali od nikogo nie kupie, bo po 300kk chodzi, smocze noże 50kk... 6/7b dodanie 10kk zmiana 5kk... nie warto grać... nawet PRO bonów nie można zrobić... [ps. wczoraj w atlantydzie dropiło po 1kk dzisiaj dropi po max 150k]

@down... umiesz czytać? bo jeżeli tak to 90kk miałem po 2/3h...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...