Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nx Bug..

MetalMan01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja wam powiem tak:

Kiedyś pare dobrych lat temu jak były jeszcze te stare nokie itp. Czasami był taki problem, że jak próbowałeś wysłać komuś sms a nie było zasięgu to później jak łapałeś zasięg koleś dostawał od ciebie 20 takich samych SMS'ów.

Kiedyś grałem w Metina i tez to próbowałem (ludzie tak robią)

Ale musisz mieć zajebi*cie stary telefon inaczej ni ch*ja :DI oczywiście brak zasięgu (folia aluminiowa,stary telefon.piwnica i wio)

Działa później saldo konta na - a kartę łamiesz i dziękuje...:D

Opublikowano

Witam, chciałem was poinformować iż to DZIAŁA na kartach takich:

- Plus

- Play

- Orange

Tylko narazie te testowałem i działa.

Więc jeśli ktoś nie wie jak to zrobić to może opiszę.

Musimy posiadać:

- Kartę z min. 1zł na koncie ( jeśli nie mamy to do sklepu po najtańszy starter )

- Komórkę typu Sony Ericsson k510 ( INACZEJ STARE KOMÓRKI, NIE Z ROKU 2008+ ) ( jeśli nie mamy to zawsze się ktoś znajdzie żeby pożyczyć ); Nie radzę używać ich na swojej komórce bo każda ma swój kod IMEI, który po włączeniu z kartą SIM w środku zapisuje się w bazie ten kod, i mogą po nim cię znaleźć, ale to by wieki trwało.

- Piwnicę / Folię Aluminiową / Pokój bez mebli, szafek, inaczej pusty. ( Tak, w nim też traci się zasięg )

1. Wkładasz kartę SIM do komórki i włączasz ją

2. Schodzisz do piwnicy / zawijasz w folię aluminiową / idziesz do pustego pokoju

3. Po utracie zasięgu wysyłasz z 2-10 SMS'ów, nie więcej. ( Tak żebyś nie wisiał z 1000 złoty )

4. Po wysłaniu wracasz do pomieszczenia z zasięgiem / ściągasz folię aluminiową

5. Masz minusowe saldo na karcie

6. ( i moje ulubione ) PALISZ KARTĘ !! * buahahaha * ( podły śmiech ) ;]

KowalskixD.png
Opublikowano

Witam, chciałem was poinformować iż to DZIAŁA na kartach takich:

- Plus

- Play

- Orange

Tylko narazie te testowałem i działa.

Więc jeśli ktoś nie wie jak to zrobić to może opiszę.

Musimy posiadać:

- Kartę z min. 1zł na koncie ( jeśli nie mamy to do sklepu po najtańszy starter )

- Komórkę typu Sony Ericsson k510 ( jeśli nie mamy to zawsze się ktoś znajdzie żeby pożyczyć ); Nie radzę używać ich na swojej komórce bo każda ma swój kod IMEI, który po włączeniu z kartą SIM w środku zapisuje się w bazie ten kod, i mogą po nim cię znaleźć, ale to by wieki trwało.

- Piwnicę / Folię Aluminiową / Pokój bez mebli, szafek, inaczej pusty. ( Tak, w nim też traci się zasięg )

1. Wkładasz kartę SIM do komórki i włączasz ją

2. Schodzisz do piwnicy / zawijasz w folię aluminiową / idziesz do pustego pokoju

3. Po utracie zasięgu wysyłasz z 2-10 SMS'ów, nie więcej. ( Tak żebyś nie wisiał z 1000 złoty )

4. Po wysłaniu wracasz do pomieszczenia z zasięgiem / ściągasz folię aluminiową

5. Masz minusowe saldo na karcie

6. ( i moje ulubione ) PALISZ KARTĘ !! * buahahaha * ( podły śmiech ) ;]

I co to ci dziala ?? masz full nx ?

Pooo cooo? Mi to nie potrzebne jestem pro nie gram na hackach !!!! xDD

Opublikowano

KowalMen nie dodałeś,że potrzeba starego fona ( na tych nowszych nie da rady, one czekają aż znajdzie zasięg i dopiero wysyła)

Opublikowano

wądpie w to aby działało , tak nagle miałeś wszytkie karty do telefonów?

i co masz te nx , jestes posiadaczem zejeb***ego konta na comba arms

z full nx ,,

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

@UP Nie tak nagle, o tym sposobie słyszałem już tydzień temu i tak próbuje wysyłać, a dopiero wczoraj pomyślałem i wysłałem ze starej komórki * Sony Ericsson K320 * która traciła co chwilę zasięg .

Więc niewiem dlaczego piszesz ' wądpie w to aby działało '

@2UP Edytowałem już ;]

@3UP

I co to ci dziala ?? masz full nx ?

Co masz na myśli full nx? Aktualnie posiadam tyle NX'ów:

110he.jpg

KowalskixD.png
Opublikowano

@UP Nie tak nagle, o tym sposobie słyszałem już tydzień temu i tak próbuje wysyłać, a dopiero wczoraj pomyślałem i wysłałem ze starej komórki * Sony Ericsson K320 * która traciła co chwilę zasięg .

Więc niewiem dlaczego piszesz ' wądpie w to aby działało '

@2UP Edytowałem już ;]

@3UP

Co masz na myśli full nx? Aktualnie posiadam tyle NX'ów:

110he.jpg

Pewnie bo to za pomocą tego buga zrobiłeś ...

Pokaż screena z gry jak masz NX .

9368_gold.png

Opublikowano

omekpall zeby miec pewnosc czy dziala samemu trzeba sprawdzic ale mimmoszystko watpie zeby to dzialalo ;)

Oczywiście wiem ale chcę zobaczyć czy na serio on ma to 110k NX .

Czy może to tylko Fail .

9368_gold.png

Opublikowano

co sądzicie ? jest różnica ?

gryz.pnggryz1.png

zwródzcie uwagę na liczbę "5"

@a pozatym na stronie miedzy tysiącami nie ma kropki

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

Ojj kochani zebyscie wiedzieli ze dziala... wlasnie pare minut temu kupilem starter, od ojca nokie 6300 te stare telefony wysylaja i sms dochodzi jak zalapiesz zasieg wiec na starych da rady tylko tak wykonac, na nowym probowalem i nie zadzialalo, na tym starym teraz od ojca zszedlem do kuzynki gdzie 0 zasiegu. Wysłalem 5 smsow i voila, dzialczy ;d, (karta byla z 36i3), gońcie do sklepu i kupujcie puki to działczy. Zaraz jak ogarne mieszkanie troche to postaram sie wam wkleic ssa ;>.

Dzieki za tego buga ;**

Opublikowano

dobra... spam już się szerzy.

Drogi Autorze tematu, znasz już sposoby jak się za to zabrać, życzę powodzenia i pamiętaj że robisz to na własną odpowiedzialność.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...