Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dostalem Banna Bo Hakker Byl W Romie Ze Mna W Black Lungu

KarimBenzema9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Llorent trzeabylo nie grac z nim w roomie :)

ps: dawaj nowe konto i napisz to dam cie do klanu:)

a i jeszcze jedno moze to przez to ze jakis turek jak gralismy cw zlozyl na ciebie reporta ze niby wh mamy :)

Hehe zaloze dzisiaj...;D Ale i tak napisze bo mi szkoda w sumie teraz bd mial ratio ze 3 i znowu mnie zbanuja;/

Opublikowano

a jaki lv miałeś .... oni mogą Ci dopiero odpowiedzieć za jakiś miesiąc

są teraz kolejki takie , każdy coś chce ,.,

gdzies ktoś pisał 19.11.2010 o unbana

to do teraz mu odpowiedz nie doszła .

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

siergant first class III nabilem w 3 tygodnie bo wczesniej mialem banna za hakki i tez nie mialem tylko byl ten event na Goust Townie i z kolega wchodzilismy we 2 i mu banie walilem zeby kluczyk dostac no i bann za hacki. no ale teraz juz nie nie kombinowalem tylko normalnie lupalem i krecilem noobow ze snajpy a cabin mialem w paluszku tylko z tym frajerem wpadlem na BL i mnie zbanowal cwel

Opublikowano

No to może , zostało Ci coś z haka w folderze c.a

jak mówisz że hackowałeś

wszystko mozliwe ..

i wykryli Ci to ... bo hack już był stary i jest detected ,,

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

mowie ze nie mialem hakka czytaj ze zrozumieniem gosciu. Tylko weszlem sobie na event z kumplem i mu heady jechalem ale bo mi dawal!!!! i dlatego dostalem za hakki pewnie

koles ty wez ogarnij to co mowisz . . . bana za to ze np bedziesz mial 99% hs to ci moga possac musza ci udowodnic ze uzywales hacki a od tego jest HS

ja widzialem na platinum kolesia z kd 13+ z hs 98% bo z kolegami z clanu sie bawili i podzis dzien dalej gra wiec nie pieprz ze dostales bana za takie cos bo to jest

nie mozliwe <_<

Opublikowano

to skad mam wiedziec za co dostalem banna??? Pisze ze nie mialem NIGDY HACKOW a dostalem za hacki... Ciezko to zrozumiec? Czlowieku o co Ty sie czepiasz?! Wiem ze jakbym zagral z Toba to bym nabil sobie ratio i hs ;D I tez mialbym 13+ ;p

Opublikowano

I nie mowie ze za to tylko gdybym;p Bo za co innego JAK NIE UZYWAM HACKOW? Poprostu tak rozkminialem z kolegami;) i moze glatego bo walilem 100hs na 100zabic...;D W sumie kolega za to nie dostal a ja tak tylko ze to ja go tyralem wiec moze tylko ja...

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...