Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dostalem Banna Bo Hakker Byl W Romie Ze Mna W Black Lungu

KarimBenzema9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Jakies pol godziny temu gralem BL i w 10 rundzie zaczelo wywalac wszystkuch ze serwa. (Gral hakker ale ja nie mialem hackow). Pojawil sie zloty komunikat ze Hammer wywalil kogos i ze ja bd nastepny! Za sec wywalilo mnie i jak chcialem znowu wlaczyc mialem juz banna! Jak to mozliwe? Sa szanse ze odzyskam konto? to screen: http://img42.imageshack.us/i/combatk.png/

Nick: Llorente9

Opublikowano

trzeba bylo wyjsc... pewnie i tak sam hackowales.

2jg1dfb.png

Sygna by me.

3502qs5.png

"There is nothing like elo hell, it's just about how hard you can carry."

Specjalista
Opublikowano

Dostałeś bana na perma, za granie za hackiem w roomie jest ban na 15 dni, a ty dostałeś na perma, napewno nie używałeś moda lub hacka??

Jeśli niczego nie miałeś to napisz do nexona odwołanie

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Nie raz jak ja gram i wbije mi hacker na rooma kickamy go po kolei to team nie chce go wywalić .

I co za to mam dostać bana?

A jeżeli gram FT i idzie mi bardzo dobrze to na pewno nie wyjdę z gry .

Jeżeli nie miałeś dopalaczy to tak jak ci mówiłem trzeba pisać odwołanie .

9368_gold.png

Opublikowano

omek tylko jest roznica pomiedzy graniem z hakerem a probowaniem go wywalic . . . jezeli wszyscy go kikaja a wejdzie gm i widzi ze ludzi naciskaja f6 to bana nie ma ale jesli nawet nie ma proby usuniecia go z rooma wtedy wszyscy za to odpowiedza :) takie juz sa zasady . . . <_<

Opublikowano

mowie ze nie mialem hackow! Szkoda byloby mi konta.... Napisze odwolanie moze to pomoze. No i jak on wchodzi to akurat go nie kickowalem bo inni nie chcieli to co sam mialem zrobic? Sam bym wylecial z pokoju a mialem troche nabite juz wiec szkoda byloby wyjsc;/

Opublikowano

mowie ze nie mialem hackow! Szkoda byloby mi konta.... Napisze odwolanie moze to pomoze. No i jak on wchodzi to akurat go nie kickowalem bo inni nie chcieli to co sam mialem zrobic? Sam bym wylecial z pokoju a mialem troche nabite juz wiec szkoda byloby wyjsc;/

ty sie martwisz o to ze miales troche nabite <_< sam potwierdziles ze go nie kikales bo sie bales ze sam wylecisz <_< i juz teraz wiesz jak GM to uznal . . . :)

ze to twoj znajomy i z nim grasz dlatego banikow polecialo wiecej B)

Opublikowano

szansa zawsze jest jakas a napisac mozesz kiedy ci sie chce ale ciekawe jak wmowisz gm ze to nie byl twoj znajomy a po 2 to czemu go nie kikales :) gm ci nie uwierzy w historyjke bo sie balem <_<

Opublikowano

wiec co najlepiej napisac???;p jak go mialem kocknac jak inny nie chcieli? Co z tego ze dam f5 i go spr zbanowac jak inni go nie wywala bo chca miec dynamit?;D A maja banna i ja tez mam;/ Nie mowie ze jestem swiety i mi to nie pasowalo ale wole np expa miec niz gowno warty dynamit... Wiec w BL na reke to mi nie bylo. A maski z CF mialem jeszcze na 8 dni bo praktycznie raz dziennie przechodzilem a jak sie udalo to kilka razy no niezle wymiatalem w to;D

Opublikowano

KarimBenzema9 a nie mogłeś powiadomić GM naciskając Esc i klikając Bugs and Raports?

Ja tak zawsze raportuje hackerów ale rzadko się zdarza aby gm wszedł do rooma ;/

9368_gold.png

Opublikowano

Llorent trzeabylo nie grac z nim w roomie :)

ps: dawaj nowe konto i napisz to dam cie do klanu:)

a i jeszcze jedno moze to przez to ze jakis turek jak gralismy cw zlozyl na ciebie reporta ze niby wh mamy :)

Hugous.png
Opublikowano

dobra pisz ticketa do supportu wyjaśnij co i jak i po problemie masz ... a nie zaczynasz się tutaj żalić ...

Opublikowano

najlepiej klikac F5 i probowac kicknac i tak kazdy kliknie na NIE ale ty bedziesz czysty

a przypadkiem nie probowales korzystac z FREE nx ? bo za to jest bann

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

tak trudno zrobic temat na forum combata why bann me ?

ja tak zrobilem i mialem odpowiedz od w 10 minut albo i szybciej

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

@up napiszesz temat , a kto ma wiedzieć dlaczego dostałeś bana ?

jedny gm zna powód ..

najlepiej napisz ticketa jak koledzy mówią

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

najlepiej klikac F5 i probowac kicknac i tak kazdy kliknie na NIE ale ty bedziesz czysty

a przypadkiem nie probowales korzystac z FREE nx ? bo za to jest bann

co to sa free nx ?? :P

Hugous.png
Opublikowano

darmowe nx , lecz takie coś nie istnieje ...

jedynie sa takie programy co niby generuja nx , lecz najczęsciej zawieraja keylogger'y

1354406725-U90533.png

created by me

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...