Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tani Komputer = Czyzby Fejk ?.

kusiu67

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I tak wogóle ten komputer nie jest zbyt dobry ;) I jak dla mnie brzydka obudowa ;)

Obudowa to nie wszystko :)

Ogólnie komp jest dość dobry za taką cenę, ale wiadomo internetowe, a real zakupy to dwie różne rzeczy :).

Opublikowano

Komp jeden z gorszych jakie na oczy widziałem. Gt 430 nie jets kartą do gier jak zapewne jest napisane na aukcji. Dysk nie ma podanej firmy więc nie wiemy nic o jego parametrach. Zasilacz to ... ( to zabrakło mi kulturalnych epitetow na określenie tego SHITU), obudowa plastikowa, budżetowa plyta główna. Za 1300 zł sam złożysz o wiele lepszego kompa

sygnacy.png

Sygnatura by dudsonowa

Najbardziej zajebisty grafik na MPC KLIK

Opublikowano

Człowieku, napisz na jakimś forum komputerowym, żeby Ci złożyli komputer do 1.6k, ten na pewno będzie nadawał się do gier i nie spali się po miesiącu. I będzie 100 krotnie lepszy od tego, który masz w linku.

Komputery na Allegro są przereklamowane, mówią że wszystkie gry na nich uruchomisz, ale tak nie będzie, do tego brak podawania firm przy podzespołach, to już powinno odrzucać.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

GT 430? o.O

Najtańsza karta z dx11, wydajność porównywalna do 9600gt lub słabiej, kosztuje 200+ zł.

RAsfepN.png
Opublikowano

Moze i nie fejk ale skoro nie ma opisu to zapewne czesci od pegazusa + po zainstalowaniu windowsa musisz przejsc gre mario aby moc uzywac tego komputera ^^..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...