Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dvd Mpcforum.Pl

Mlodyske

Dobry pomysł?  

36 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy to dobry pomys??

• Tak
      36
    • Nie
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co do dystrybucji takiego projektu najtańszym chyba byłby dostęp przez ściągnięcie obrazu płyty a nie bawienie się w nagrywanie i wysyłanie przesyłek, zbyt wiele kosztów i podnoszenie ceny przy okazji ponad dwukrotnie , np dedykowany serwer http albo ftp na hasło czy też IP dla usera .

jakby nie było na pewno z czasem pojawią się i w necie obraz tej płyty

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Gość Mounthains
Opublikowano

Spory projekt. Jak już zaczniecie, to musicie go skończyć.

Pomysł mi się cholernie podoba ;). Jestem na Tak.

Opublikowano

Spory projekt. Jak już zaczniecie, to musicie go skończyć.

Pomysł mi się cholernie podoba ;). Jestem na Tak.

Pamiętaj, że nikt nigdy nic musi. To jest nasza dobrowolna inicjatywa robiona w pełni za friko i wszystko zależy od zapału innych członków projektu - Niczego pewnego nie zapowiadam i nie obiecuję rewelacji, więc nic nie muszę ;). Jest to wielka próba dla nas, a czy podołamy to wszystko zależy od nas samych człowieniu :)

card.png

Opublikowano

@ kamezoswp

Nie wiem na co ma zabraknąć funduszy. Przygotowanie takiego materiału na taką płytę nic nie kosztuje, wystarczy tylko chcieć i włożyć w to trochę swojego czasu. Co do kosztów, nie jest to jakiś niewyobrażalnie wielki koszt wydania np. 50 takich płyt. Zresztą w dzisiejszych czasach, można zrobić świetny projekt i postarać się o dofinansowanie do niego, a nawet i sponsoring.

Opublikowano

I co z tym ??

Sprzedacie kilkadziesiąt płyt a reszta będzie mogła pobrać sobie je za darmo. Dla mnie bezsensu...

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Moim zdaniem lepszym pomyslem byloby wydawanie 2tygodnika lub miesiecznika w PDF , zawierajacego artykuly poradniki na rozne tematy.

Bo DVD to nie kazdemu sie chce sciagac 4 GB danych a i zrobic dobra plyte z taka iloscia danych tez ciezko.

Ale taki miesiecznik w PDF to nie glupi pomysl bo ludzie sami pisza tutoriale tylko zebrac ekipe redaktorow ktora by wynajdowala i redagowala najciekawsze rzeczy.

Moga tam byc recenzje nowych gier , wywiady w formie pisemnej cos jak mpcexpress , tutoriale to wiadomo, opisy najnowszych prywatnych serwerow Metin2 xDDD historia forum , troche humoru , pare obrazkow i taki

nr w PDF gotowy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...