Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack]Team Exploritz Public Hack

_Koniu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Więc nikt nie wie jaka przyczyna ?

Używaj opcji Edytuj .

Jeszcze chyba tylko nie poradziłem odpalać Loadera i gry prawami administratorskimi :D

Spróbuj

9368_gold.png

Opublikowano

Używaj opcji Edytuj .

Jeszcze chyba tylko nie poradziłem odpalać Loadera i gry prawami administratorskimi :D

Spróbuj

Odpalałem to i to jako adm :)

Opublikowano

Odpalałem to i to jako adm :)

Czyli już nie mam pojęcia jak ci pomóc :/

Nie masz czasem w folderze z grą starych hacków które juz nie działają ?

Może one blokują tego nowego .

9368_gold.png

Opublikowano

Eh , no może

na wszelki wypadek masz tu perix'a

http://www.speedyshare.com/files/23428458/Perx.rar

http://www.virustotal.com/pl/analisis/98fccf105f60345ad3756899f212a275a3306eb0194fc983c05e9195c6b25e71-1279486520

Omg tyle wirusów w jednym pliku nie widziałem xD

File name:

Perx.rar

Submission date:

2010-07-18 22:55:20 (UTC)

Current status:

finished

Result:

25 /42 (59.5%)

bluesygnatura.png

Signature by _Koniu

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Aha zapomniałem .

Jest jeszcze jedna możliwość .

Spróbuj odpalić hacka i grę ze zgodnością z XP .

Może to coś da.

9368_gold.png

Opublikowano

ja mam windowsa XP Professional i zaden chack mi jeszcze nie dzialal wszystko ładnie pyka aż miło ;D jedynie nie dzialal bo undeceted czy jakos tak:D

TOPIC

fajny haczek pozdro ;p

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano

a ja polecam nie grac na hakach ;)

Mi osobiscie te forum sluzy zeby zobaczyc nowe informacje na temat eventow itp. :rolleyes: Ale to oczywiscie tylko moja opinia :huh:

Opublikowano

z tym drugim załącznikiem co trzeba zrobić ? bo ja w tych tematach jestem zielony : ) i dlaczego na kazdej stronie do pobrania GSYSLoader jest zwirusowany ? Nie moga go sciagnac poniewaz odrazu wirusa wykrywa moj antywirus.

Opublikowano

z tym drugim załącznikiem co trzeba zrobić ? bo ja w tych tematach jestem zielony : ) i dlaczego na kazdej stronie do pobrania GSYSLoader jest zwirusowany ? Nie moga go sciagnac poniewaz odrazu wirusa wykrywa moj antywirus.

To tak naprawdę nie są groźne wirusy zagrażające twojemu komputerowi .

Jeżeli Antywir wykrywa ci wirusa to polecam dezaktywować Guarda lyb całkowicie antywira na czas pobrania czy też używania .

Sukces murowany

9368_gold.png

Opublikowano

niewiem jak to robicie ale powiedzcie mi !!! bo upadne w szał cały pulpit swieci sie od wszystkiego mam tylko 1 problem .nie moge sie zalogowac w pisze te cyferki z forum a za karzdym razem jak wpisuje hasło pisze ze złe jest i mam dosc co jest nie tak ?????????????????powie mi ktoś?

Opublikowano

ludziska za karzdym razem wywala mnie na pulpit ...co sie dzieje kombimuje juz ładne pare miesiecy i nic pomorze ktoś???????????????????????????????????????????????mam g loder i injector tez ani ten ani ten nie działa cos dział bo grac sie nie da bo mnie wywala na pulpit!11pomocy

Opublikowano

ludziska za karzdym razem wywala mnie na pulpit ...co sie dzieje kombimuje juz ładne pare miesiecy i nic pomorze ktoś???????????????????????????????????????????????mam g loder i injector tez ani ten ani ten nie działa cos dział bo grac sie nie da bo mnie wywala na pulpit!11pomocy

Masz C++ oraz Net Framework 4.0 ?

Jeżeli masz Viste/7 odpalasz jako Administrator oraz Ze zgodnością XP ?

9368_gold.png

Opublikowano

hmm, ja tam nic nie kumam mógłby ktoś zrobić filmik? ;) bo jak to pobieram to niewiem co mama z tym zrobić bo neiwiem co to jest wogóle ten gordon

relich-1.png
Opublikowano

ale nie musisz gordonem ... wystarczy jakimkolwiek injectorem w dziale jest spis injectorów oraz tutorial jak podczepiać hacki

(injectory - Enzil, jak podczepiać - Ja)

Opublikowano

hmm, ja tam nic nie kumam mógłby ktoś zrobić filmik? ;) bo jak to pobieram to niewiem co mama z tym zrobić bo neiwiem co to jest wogóle ten gordon

Gordona pobierz z tąd.

Aby uzywac injectora nie musisz sie logować. Całą reszte masz w instrukcji hacka w 1 poście. Pozdrawiam:)

bluesygnatura.png

Signature by _Koniu

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

wielkie dzięki :) zrobiłem wszystko co w instrukcji nawet się zalogowałem lecz jak włączam gierke to nic sie nie pojawia gdy wciskam insert/home

relich-1.png
Nowicjusz
Opublikowano

Mam problem, pewnie szybko mi nie odpowiecie... Ale jak mam zmienić dysk na którym mam zainstalować Frameworka?

post-289415-0-54104900-1294597133_thumb.jpg

5295716_7_32.png

Opublikowano

Bardzo łatwo .

Podczas instalacji nie wybierasz instalacji standardowej lecz tą drugą gdzie sam możesz wybrać sobie dysk .

9368_gold.png

Nowicjusz
Opublikowano

Hack już chyba jest nie aktywny, aktualizowali anty hacka = Przy wejściu na serwer gdy kliknąłem 'Start' nagle wyjebało mnie na pulpit i po ponownym starcie gry wyskoczył brak odpowiedzi, spróbuję jeszcze raz...

Win XP Home Edition SP3

Mam Frameworka 4.0 i C++...

@

Mi ten hack nie działa, natomiast Gordon hula aż miło... Nie wiem czemu ten nie działa. o.O

5295716_7_32.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...