_Koniu Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Team Exploritz Public Hack Undetected Hack sprawdzony przeze mnie -Działa w 100% (Moje SS, upload i instrukcja) Download Virus Scan [LEGIT] Funkcje: =_- Nx Chams =_- No Spread =_- Hide Gun =_- Perfect Crosshair =_- VJump =_- Night Vision =_- Super Jump =_- Player Wireframe =_- No Fog =_- Pickup Hack Instrukcja: 1.Pobierz Public Hack (link i skan wyżej). 2.Wypakuj w dowolnym miejscu na komputerze (najlepiej na pulpicie). 3.Zaloguj się w GordonLoader. 4.Przejdź do zakładki Injector: ***1.W Process wpisz: Engine.exe ***2.Kliknij Pick Library i wyszukaj wcześniej wypakowany plik. ***3.Zaznacz Stealth Injection. ***4.Kliknij Add Libary ***5.Kliknij Inject. 5.Uruchom grę. 6.Zaloguj się i dołącz do gry. 7.Podczas gry wciśnij Esc a następnie Insert (aby wyświetlić menu hacka). 6.Funkcje uruchamiaj poprzez kliknięcie kursorem na kwadrat przy nazwie. Instrukcja: 1.Pobierz BMD Boomdocks Legit V.1 (link i skan wyżej). 2.Wypakuj w dowolnym miejscu na komputerze (najlepiej na pulpicie). 3.Zaloguj się w GordonLoader. 4.Przejdź do zakładki Injector: ***1.W Process wpisz: Engine.exe ***2.Kliknij Pick Library i wyszukaj wcześniej wypakowany plik. ***3.Zaznacz Stealth Injection. ***4.Kliknij Add Libary ***5.Kliknij Inject. 5.Uruchom grę. 6.Zaloguj się i dołącz do gry. 7.Podczas gry wciśnij Esc a następnie Insert (aby wyświetlić menu hacka). 6.Funkcje uruchamiaj poprzez kliknięcie kursorem na kwadrat przy nazwie. SS z funkcjami: Nx Chams (Wallhack) No Spread (brak rozrzutu) Hide Gun (nie widać broni) Perfect Crooshair (dodatkowy celownik) Pickup Hack (podnoszenie broni z dużej odległości) No Fog (brak dymu,mgły) Night Vision (noktowizor) Player Wireframe (widok postac i broni bez tekstur) Super Jump (3x wyższy skok Kopiowanie treści tematu bez mojej zgody zabronione ! Proszę o podpięcie tematu do "Spis działających hacków". Signature by _Koniu Piszę poprawnie po polsku. Odnośnik do komentarza
replite13 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Już sprawdzam prosze pana zapowiada się dobrze ;] created by me Odnośnik do komentarza
waldemar811 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Super działa tylko opcja Night Vision nie ddziła Ale + się należy Odnośnik do komentarza
AllCo Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ja mam viste i nie dziala Odnośnik do komentarza
replite13 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 @up odpal jako administrator a co do hacka to + created by me Odnośnik do komentarza
AllCo Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Odpalilem i nic Poprostu Crashuje mi gre nawet sie nie włacza Odnośnik do komentarza
_Koniu Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Odpalilem i nic Poprostu Crashuje mi gre nawet sie nie włacza Jeżeli wszystko zgonie z instrukcja to musi działać Signature by _Koniu Piszę poprawnie po polsku. Odnośnik do komentarza
AllCo Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Pokazuje ze sukcess ale odrazu ze combat arms przestal dzialac Odnośnik do komentarza
AllCo Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Nie mam Vira Odnośnik do komentarza
replite13 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Może to wina antyvirusa ... ps : używaj opcji "EDIT" created by me Odnośnik do komentarza
-PokerFace- Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Za prace oczywiście leci + mi zwisa to czy dasz mi - czy + Odnośnik do komentarza
AllCo Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 nie mam vira Odnośnik do komentarza
replite13 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 ja Cie nie rozumiem nie masz virusa czy antywirusa ? created by me Odnośnik do komentarza
AllCo Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 ja Cie nie rozumiem nie masz virusa czy antywirusa ? nie mam anty virusa i virusow tez bo komp po formacie Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Dla tych wszystkich co się im gra Crash-uje . Polecam pobrać C++ oraz Net Framework 4.0. Są to 2 nie zbędne programy do tego aby poprawnie działały hacki . Odnośnik do komentarza
AllCo Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 mam oby dwa i crashuje Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 mam oby dwa i crashuje Pytanie . Na jakim systemie operacyjnym był testowany hack ? A jaki ty masz ? Bo wszystko możliwe iż ten hack nie działa na wszystkich windowsach . Masz wyłączonego Antywira FireWalla i zaporę systemową ? One też blokują dostęp do hacków Odnośnik do komentarza
_Koniu Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Pytanie . Na jakim systemie operacyjnym był testowany hack ? A jaki ty masz ? Bo wszystko możliwe iż ten hack nie działa na wszystkich windowsach . Masz wyłączonego Antywira FireWalla i zaporę systemową ? One też blokują dostęp do hacków Ja mam win xp home edition. Anty wira mam ESET NOD32 Antywirus i nie wykrył hacka. Specjalnie przed chwilą przeskanowałem plik z downloadu. Mi wszystko śmiga aż miło. 'Jeżeli ktos nie wierzy ze działa i ze ss są nie moje to podać mape i konkretne miejsce na niej to specjalnie zrobie screena żeby nie było wątpliwości że to ja je robiłem @Edit A net freework mam wersje 1.1,2.0,3.0,3.5 SP 1 i C++ 2005 i 2008 Signature by _Koniu Piszę poprawnie po polsku. Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ja mam win xp home edition. Anty wira mam ESET NOD32 Antywirus i nie wykrył hacka. Specjalnie przed chwilą przeskanowałem plik z downloadu. Mi wszystko śmiga aż miło. 'Jeżeli ktos nie wierzy ze działa i ze ss są nie moje to podać mape i konkretne miejsce na niej to specjalnie zrobie screena żeby nie było wątpliwości że to ja je robiłem @Edit A net freework mam wersje 1.1,2.0,3.0,3.5 SP 1 i C++ 2005 i 2008 Czyli tak jak sądziłem śmiga na XP bez problemu . Czy testował to ktoś na Viście lub 7? Odnośnik do komentarza
paradiseeeee Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 na Viscie smiga gladziutko mi starczylo ze uruchomilem jako administrator a antyvira to mam Nortona ! Odnośnik do komentarza
replite13 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 mi też śmiga , nie wiem co on ma . Może niech reinstala zrobi tak mi sie wydaje . created by me Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Albo niech zmieni Injectora . Bo w tym również może leżeć problem . Oczywiście polecam Gordon Loadera. Najbardziej uniwersalny Injector. Odnośnik do komentarza
replite13 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 no dobra ale jednemu działa na Win 7 a temu nie ... to injectror nie ma tu nic do rzeczy .. created by me Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 no dobra ale jednemu działa na Win 7 a temu nie ... to injectror nie ma tu nic do rzeczy .. Jak to nie ? Kolego ... Ja np korzystałem u siebie kiedyś z Gsys Loadera a mój kolega z Perxa mi hack działał a jemu nie . Zmienił injectora i wszystko działało jak ulał . Injector też ma coś do gadania :P Odnośnik do komentarza
replite13 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Eh , no może na wszelki wypadek masz tu perix'a xxx created by me Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.