Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl][Tool] Hs-Log Blocker V0.1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

WTF ?! NIE LOGOWAC SIE NA TEJ STRONIE :P

A ten program tworzy plik .log czy folder wkoncu ? Jak folder to wychodzi na to, ze moge sobie sam utworzyc ten folder ;p

@edit

Z tą stroną to o co chodzi? Bo jednak ona mi wygląda jak oficjalna ^^

Opublikowano

Mi ostatnio dali bana za easy metin chociaż go nie używałem. (używałem fb erpela) A miałem 4 zabezpieczenia

-programik lock

-usunąlem tez w ahnrpt i hslogmgr wszystko co bylo w środku notepadem. (teraz maja 0 bajtów)

-zablokowałem firewalem

-i takim programikiem co nie powala utworzyć tego pliku log

I tak dostałem bana. Coś musi być w tym ich Hs. Pewnie coś innego logi wysyła.

SORKI ZA 3 POSTY MIALEM MOCNEGO LAGA NETA SRY :)

18706.png

34469.jpg

34152.jpg

33870.gif

34500.png

mpccopy.jpg

Opublikowano

Mi ostatnio dali bana za easy metin chociaż go nie używałem. (używałem fb erpela) A miałem 4 zabezpieczenia

-programik lock

-usunąlem tez w ahnrpt i hslogmgr wszystko co bylo w środku notepadem. (teraz maja 0 bajtów)

-zablokowałem firewalem

18706.png

34469.jpg

34152.jpg

33870.gif

34500.png

mpccopy.jpg

Opublikowano

-programik lock

-zablokowałem firewalem

18706.png

34469.jpg

34152.jpg

33870.gif

34500.png

mpccopy.jpg

Opublikowano

UP@ Ja to samo.. Dzisiaj mnie spotkała ta przyjemnosc dostania banika na 3 konta:) Tez mialem wszystkie z mozliwych block'ow HS, ale chyba wiem dlaczego mimo to wysyłało logi.

Opublikowano

skan 2/42. Powinieneś dostać bana , jak ja za 1/42.

[V] 10 Postow

[V ] 50 Postow

[V ] 100 Postow

[ ] 150 Postow

[ ] 200 Postow

[ ] 250 Postow

[ ] 300 Postow

Pomogłem? Jebnij +'ika!

34823.gif

Wytłumacz mi, drogi użytkowniku tego forum, dlaczego jak piszę w poście "walnij +'a " to stawiasz mi minus?

Opublikowano

ja dostalem bana na chyba 8kontach chodz kazde bylo na innym emailu

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

powiedz mi czy jak odpalam to w glownym folderze to napewno zrobi tez folder w hshield? bo u mnie nierobi i mam go zrobic recznie czy jak?? albo powiedz czy niewystarczy ze recznie zrobie obydwa te foldery hmm??

Opublikowano

Po wrzuceniu tego blockera odpalamy normalnie metin2 czy obejsciem..I mam pytanie do Cb czy po zmianie poczty w tym pliczku od logow i uzywaniu obejscia haki sa uzywane bezpiecznie?? i ostatnie czy zwykle obejscie .bat wystarczy czy jest jakie inne specjalne obejscie?

Katowanie na s26 oczywiscie nie Shinsoo ani Chunjo tylko Jinno 4 ever

Nikogo nie namawiam ale powtarzam w kółko nie bądź matoł i zapal se ziółko

Opublikowano

Po wrzuceniu tego blockera odpalamy normalnie metin2 czy obejsciem..I mam pytanie do Cb czy po zmianie poczty w tym pliczku od logow i uzywaniu obejscia haki sa uzywane bezpiecznie?? i ostatnie czy zwykle obejscie .bat wystarczy czy jest jakie inne specjalne obejscie?

Odpala się obejściem..Po zmianie emaila to czy hacki używasz bezpiecznie czy nie to zależy od Ciebie .. po prostu hs nie wysyła logów

Nie wiem czy obejście bat wystarczy ale na forum masz obejścia w formie metin2clienX.bin (gdzie X to liczba)

Opublikowano

Bezpiecznie mialo znaczyc wlasnie to czy wysyla logi czy nie..bo ja od zawsze uzywam haxow bezpiecznie..i slyszalem o obejsciu exe ale mi ono cos nie hula moze cos zle robie..ale nie hula..i mysle ze jak narazie bat wystarczy..i obym bana nie dostal bo mam zamiar troche zainwestowac :D

Katowanie na s26 oczywiscie nie Shinsoo ani Chunjo tylko Jinno 4 ever

Nikogo nie namawiam ale powtarzam w kółko nie bądź matoł i zapal se ziółko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...