Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Małe podsumowanie użytkowników

energy

Określ swoją płeć  

125 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wybierz:

• M??czyzna
      103
    • Kobieta
      209
    • Nie wiem
      13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, ostatnio zaciekawiło mnie ostatnio czy wogóle jakieś dziewczyny odwiedzają to forum więc zrobiłem mini sonde w celu sprawdzenia tego ;)

2006-2010

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

7 : 1 Już ktoś to zrobił...

@down

eee...wątpię ;d

Opublikowano

Hehe Chłopacy górą . Ciekawe kto se zrobił jaja ? A może naprawde tu jakaś dziewczyna jest :P

18706.png
Multi Player Cheats - Best Forum Of The World
18590.png
5392.jpg
21571.jpg
26782.jpg
4720.png

Pomocnicy

Precision
*ZiomQ*
Owned!
Kapec120
XaNtEr
Opublikowano

praktycznie brak dziewczyn na takim forum, bo one raczej nie grają w gry, a tym bardziej nie grają w takie, których działy są na forum...

usunieta by MIKE

Opublikowano

29 chłopaków

1 dziewczyna

A tak pozatym to moja koleżanka gra ;) Ale ją haki nie interesują , wiec na forum nie siedzi :P .

warrocklogogf2.png

Opublikowano
praktycznie brak dziewczyn na takim forum, bo one raczej nie grają w gry, a tym bardziej nie grają w takie, których działy są na forum...

No nie wiem. Właściwie sam sobie zaprzeczam, ale moja siostra grała/chciała grać w gry takie jak:

CoD, Metin, Mu, Tibia, Wolf:et, cs, MS, Gunz o.O

bez gif.

Opublikowano
No nie wiem. Właściwie sam sobie zaprzeczam, ale moja siostra grała/chciała grać w gry takie jak:

CoD, Metin, Mu, Tibia, Wolf:et, cs, MS, Gunz o.O

ale to są sporadyczne wypadki, a powiedz ile siostra ma lat? bo naprawdę nie znam dziewczyn, które grałyby w gry komputerowe, no może jakieś z podstawówki to w jakieś dziecinne, ale starsze to wolą na zakupy, spotkania z koleżankami,a nie tracić czas na gry... jak większość na tym forum <_<

usunieta by MIKE

Opublikowano

Masz w zupełności rację. Siostra 6 klasa. Jednak są dziewczyny-maniaczki, które ubierają simsa 5 godzin, żeby potem 24h nim grać ;d

bez gif.

Opublikowano

Heh, pewnie grają ale pewnie nie czituja : d Przyznać się kto dał dziwczyne!

ale to są sporadyczne wypadki, a powiedz ile siostra ma lat? bo naprawdę nie znam dziewczyn, które grałyby w gry komputerowe, no może jakieś z podstawówki to w jakieś dziecinne, ale starsze to wolą na zakupy, spotkania z koleżankami,a nie tracić czas na gry... jak większość na tym forum dry.gif

Ja znam 4 dziewczyny które grają w csa sam z nimi grałem. Znam też 3 które grały w tibie. A w maple to od groma gra chociaż ich nie znam irl...

Opublikowano
A o co biega z tym nie wiem xD?

Ankieta kto jaka plec :>

Fajnie ze ja na nic nie moglem zaglosowac bo sie kropka nie pojawiaja :<

76561198001815076.png
Opublikowano

KU....jak to nie wiem?Ludzi pogieło?Ręce do góry spodnie z majtkami w dół i luk.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...