Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moje 2,5 Letnie Doświadczenie

Maggot666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym zmienił :

w Konfiguracji 1 dałbym o 2 więcej osłonki a 1 mniej napędke.

Drony mogą być OK tylko więcej o 1 działka.

Jeżeli nie mamy FULL ELITKI to musimy wpakować sobie więcej działek.

Jeżeli mamy elitke to możemy spokojnie latać tak jak tu Magot666 powiedział.

Pozdrawiam

P.S gram w darkorbit 1,5 roku

82184810327320319285.png

Sygnatura by CoKaMaN

userbars.png

Robię spolszczenia za PLUSA :D PISZ PW

Dziękuję

<3:

dziekuje.png

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość Pan Maciek
Opublikowano

Maggot czemu tematu nie rozwijasz?? mial byc filmik ale pukki co...

jak by ktos mial jakies ale ze nie mozna cubika 1fe ubic...

Mhm, ale on ma sporo PP, i amunicji.

Za cubicony mozna sie brac juz z 13pp i Fullka :)

Opublikowano

Pierwszy z high-techem, emp, oslona awaryjna...oboje na sepromie...dlatego lepiej mu szlo. no ale na bank ma ponad 30pp, a na 100% cala góre...

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Pierwszy z high-techem, emp, oslona awaryjna...oboje na sepromie...dlatego lepiej mu szlo. no ale na bank ma ponad 30pp, a na 100% cala góre...

Na moim filmiku mialem 2 czolgi, 13pp, goliath, FE... Do tego RSB, Seprom, x4, Boostery jak 1 raz to tez sie przydadza, i jesli nie macie tego na szczelniejsze oslonki, to nie jedzcie z SAB :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

oy cos nie aktualizujesz a tak dobrze sie zapowiadalo :/

To napisz co byś chciał wiedziec a to dodam.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Maggot666 mam do ciebie pytanie dotyczące UDO bot 4.0.0 chodzi mi o to co zrobić żeby zbierał więcej bonus boxów i czy wystarczy robić dobrze te 4 punkty które napisałeś w spolszczeniu udo bota żeby nie zablokowali mi konta?

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Maggot666 mam do ciebie pytanie dotyczące UDO bot 4.0.0 chodzi mi o to co zrobić żeby zbierał więcej bonus boxów i czy wystarczy robić dobrze te 4 punkty które napisałeś w spolszczeniu udo bota żeby nie zablokowali mi konta?

I tak zbanuja.

Uzywaj skryptow :)

Opublikowano

masz jakis link do tych skryptów tylko z skanem żeby wirusów nie było o.O

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Gość Pan Maciek
Opublikowano

masz jakis link do tych skryptów tylko z skanem żeby wirusów nie było o.O

Wirus i tak bedzie w injectorze, bo to program do hackowania -,-

Opublikowano

Napisz dlaczego smart i stabilna jest wazna niedawno golcem 15 lf 6 iris 2 pp dojechalem turasa z TSK na bitkach fullka 20pp+(Grube).

zbyt duża sygna

Opublikowano

I tak zbanuja.

Uzywaj skryptow :)

tak w ogóle, noobkiler mógłbyś zerknąć czemu mi skrypty nie działają...(wytłumaczyłem w innym temacie, więc dam tylko link do posta)

http://www.mpcforum.pl/topic/295657-tut-zmiana-wygladu-statku/page__view__findpost__p__2066202

@edit

nieważne

JA

Opublikowano

Napisz dlaczego smart i stabilna jest wazna niedawno golcem 15 lf 6 iris 2 pp dojechalem turasa z TSK na bitkach fullka 20pp+(Grube).

Po 1. Kto to turas

Po 2. Co to TSK

Po 3. Jeśli nie masz kompletu lf3 to smarta jest b. ważna. A stabilna zawsze i wszędzie Ci pomoże. Dlaczego?

http://www.youtube.com/watch?v=Y65sPC6y7nk

3 minuta i 15 sekunda

Gdyby nie to że nie miałem jej na pokładzie bym kolesia pokonał.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Po 1. Kto to turas

Po 2. Co to TSK

1. Turek - Obywatel panstwa Turcja.

2. TSK - Turkei ble ble costam. Klan na EIC, ktory ma Generala :)

Opublikowano

Jak dla mnie ten "poradnik" nie jest taki super nawet dla golca FE, ponieważ masz 7osłonek (70k + PP + surowce)i mały speed to nie warto nigdzie latać nawet na aleiny ... Jak juz chcesz latać po bitkach to musisz mieć:

1Konfa

-Full osłon(osłony w statku i w dronach)

-15laserów na statku

2konfa:

Full speed w dronach z 4/5 osłony i reszta lasery

Czemu takie konfy?

Zaczne od 2

Atakujesz z niwidki kolesia on ucieka bo traci z 27-33k na strzał, potem widzi Cie jakiś FE czy ktoś to go walisz z 2konfy i jak zjedzie Ci z 50-100k HP zmieniasz osłone, wtedy mu mniej więcej zjedziesz ok. 200k hp i on myśli, że nie masz osłon to że Cie dobije, a Ty zmieniasz konfe na której masz ok. 500-700k osłon(tak zwany czołg [mało wali dużo ma osłon])i walisz mu z x4 ok. 16k i go dedasz. To sposób na wygraną walkę ok. 2-5 osób(Nie pisałem o smart bombie ani o stabilnej osłonie i wyrzutni rakiet, ponieważ by było za dużo pisania i by nikt nie chciał przeczytać mojej wypowiedzi i opini o przedstawionym "poradniku"). Aha i jak się nie ma FE lepiej się nie pchać na bitki samemu.

Konfy na alieny:

1 konfa:

-Full Lasery

-13/14generatorów na prędkość i 1/2 na osłonkę (dla vegi by było 8/9 na przyśpieszenie a 1/2 na speed)

2Konfa:

-Full lasery

-Full osłony(tylko na statku osłony!)

Czemu tak ?

1konfa jest na kręcenie się dookoła aleina (alein nas nie trafia, a my go trafiamy)

2konfa jak jest alein na "żylecie" podlatujemy do niego na 1 konfie potem wiemy jak nam nie ucieknie przełaczemy na 2 konfe i dobijamy.

Co z tego mamy?

Kręcimy się rzadko nas uderza.

A na 2 konfie go dobijamy, dlatego, że nie tracimy zbyt dużo HP = szybka naprawa.

To tyle na mój "poradnik" :)

Pomogłem/zanudziłem na śmierć daj +/-

Opublikowano

(...)

Blablabla

Ale ja nie pisałem o bitkach tylko o normalnych mapach (6 miesięcy na nich latałem, więc trochę tego dośw. mam).

Skoro jesteś taki proo to wyleć z 700k oslon na normal mapy i ubij chociaż big boya.

Każdy lata na takich konfach na jakich umie.

Zresztą to zależy o serwera. Np. mi na garene nie potrzeba miliona osłon, tylko 30k. Są różne taktyki i konfiguracje - jednorazowe lub wielorazowe.

A 7 osłon to nie 70k... posiadając 2 pp w technologii ma się już 100k, więc można wyciągnąć sporo.

ja gram tak:

latam na 2 konfie (+/- 60k osłon), z białki walę 34k (bez boosterów to chyba sporo). Jak ktoś się przyczepi i będzie walił mniej niż 18k mam prawo nadrobić stratę atakując SAB'em -- on traci osłonę a ja mam pełną + HP nienaruszone. Kiedy on już straci osłonkę to zmieniam na białkę i kilka shootów i go nie ma. Jeśli zmieni na osłonkową, a będzie walił powyżej 30k to od razu zmieniam konfiguracje na pierwszą (drugą trzeba zostawic na dobicie go kiedy będzie wiał, bo pierwsza jest wolna) i się normalnie lejemy . I tu uwaga: on ma tylko jedna konfe z oslonkami a ja dwie ^^ . Wygrana należy do mnie, zsumując moje oslonki mam ich o wiele więcej. Działa to jeszcze na odwrót . Przeważnie spotykamy noobków którzy mają ucieczkową i osłonkową (pół czołga, szturmowca itp.). Wtedy kiedy zacznie Cię lać z oslonkowej przełączasz na pierwszą i tez sie z nim napierdzielasz (zużycie min. 1 stabilnej, a kiedy nie pomoże to w ostateczności empka, pamiętamy by ją zostawić na ewentualną ucieczke, więc korzystamy z rozsądkiem). Jeśli stracisz oslonę (i on straci) przełączasz na drugą konfe , Ty walisz 34k a on 16k . Kto wygra? ;) Teraz z SAB'u go ciśniesz , on nie ma oslon to z bialki&rsb po 34k - 60k. Kilka shootów i po nim.

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Jak dla mnie ten "poradnik" nie jest taki super nawet dla golca FE, ponieważ masz 7osłonek (70k + PP + surowce)i mały speed to nie warto nigdzie latać nawet na aleiny ... Jak juz chcesz latać po bitkach to musisz mieć:

1Konfa

-Full osłon(osłony w statku i w dronach)

-15laserów na statku

2konfa:

Full speed w dronach z 4/5 osłony i reszta lasery

Czemu takie konfy?

Zaczne od 2

Atakujesz z niwidki kolesia on ucieka bo traci z 27-33k na strzał, potem widzi Cie jakiś FE czy ktoś to go walisz z 2konfy i jak zjedzie Ci z 50-100k HP zmieniasz osłone, wtedy mu mniej więcej zjedziesz ok. 200k hp i on myśli, że nie masz osłon to że Cie dobije, a Ty zmieniasz konfe na której masz ok. 500-700k osłon(tak zwany czołg [mało wali dużo ma osłon])i walisz mu z x4 ok. 16k i go dedasz. To sposób na wygraną walkę ok. 2-5 osób(Nie pisałem o smart bombie ani o stabilnej osłonie i wyrzutni rakiet, ponieważ by było za dużo pisania i by nikt nie chciał przeczytać mojej wypowiedzi i opini o przedstawionym "poradniku"). Aha i jak się nie ma FE lepiej się nie pchać na bitki samemu.

Konfy na alieny:

1 konfa:

-Full Lasery

-13/14generatorów na prędkość i 1/2 na osłonkę (dla vegi by było 8/9 na przyśpieszenie a 1/2 na speed)

2Konfa:

-Full lasery

-Full osłony(tylko na statku osłony!)

Czemu tak ?

1konfa jest na kręcenie się dookoła aleina (alein nas nie trafia, a my go trafiamy)

2konfa jak jest alein na "żylecie" podlatujemy do niego na 1 konfie potem wiemy jak nam nie ucieknie przełaczemy na 2 konfe i dobijamy.

Co z tego mamy?

Kręcimy się rzadko nas uderza.

A na 2 konfie go dobijamy, dlatego, że nie tracimy zbyt dużo HP = szybka naprawa.

To tyle na mój "poradnik" :)

Pomogłem/zanudziłem na śmierć daj +/-

Na bitki tak, ale na normalnych mapkach ciezko bedzie...

W dodatku np. na taka Garene nie oplaca mi

sie czolg, bo tu malo kto ma boostery, a grube 1/30 serwera moze xD I tu lepszy bedzie polczolg, bo szybciej uwalisz, a 700k oslon bez hightecha / galaxy gowno ci da, bo nawet z profilem jak skonczy ci sie te 700k to bedziesz mial malo hp. Ewentualnie mozna klikac GG i na takiej oslonowce mozna szybko je odnowic ;) No ale potrzeba duzo uri / energi...

Opublikowano

Siemka mam takie pytanko :

w wrześniu dostałem bana na konto 14 lvl prawie FE za uzywanie bota ...

czy jest jakas mozliwosc ze :

- kiedys odzyskam konto

-bede mogł normalnie od poczatku grac i kiedy to nastąpi

jak loguje sie jest wszystko ok jak wybieram serwer u góry w adresie strony pisze error i pokazuje mi ze mam od nowa wpisac pasy ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...