Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] 2012-Czyli Koniec Neo:)

emilo16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest to niemożliwe, żadna teoria tego nie potwierdza a ja wam powiem teorie, które na pewno pozwolą wam przejrzeć na oczy...

Majowie mieli kalendarze, składały się z iluś set lat (bodajże 300 coś), ludzie odnaleźli te kalendarze i obliczyli, że ich koniec następuje właśnie w grudniu 2012 roku, ale nikt nie wie kiedy zaczęto je składować, ludzie twierdzą że właśnie 2012 roku kończy się ziemia bo wszystko liczyli od tyłu, i wyszło im, że kalendarze zaczęto składować ileś tysięcy lat temu...w dodatku nie wiadomo czy te kalendarze są pełne czy są to ich części...

Istnieje twierdzenie, że pole magnetyczne ziemi się zmieni a świat zacznie się kręcić 2 drugą stronę... gówno prawda, pole magnetyczne codziennie się zmienia i już raz zmieniło kierunek, drugiego razu nasza era nie doczeka.

Największe prawdopodobieństwo (wiadomo że w 2012 będzie hiper nad aktywność słońca), że ludzie cofną się do epoki średniowiecza.. czemu? ponieważ podczas nad aktywności fale słoneczne polecą w kierunku ziemi i wyłączą całą elektronikę, czyli spięcie... ale, prąd można wyłączyć a nas ochroni pole magnetyczne ziemi, które działa jak tarcza.

Jest też możliwość że będzie zima nuklearna, która zniszczy 80% ludzkości, albo całą ludzkość... poczęta ma zostać ona przez Super wulkan który znajduje się w parku Yellowstone, ten wulkan jest niewidoczny, on napędza gejzery i gorące źródła, jeżeli wybuchnie to jego pyły rozprowadzą się po całej kuli ziemskiej przy pomocy prądów powietrznych, i zasłoni ono słońce, które jest nam niezbędne do życia, ludzie zaczną chorować i umierać, a zieleń zacznie zdychać..., ale tego wulkanu nie ruszyły trzęsienia ziemi i nie wiadomo czy jest on aktywny.

To ode mnie mam nadzieję że przestaniecie pierdolić głupoty...

Zbyt duża sygnatura, proponuję używać funkcji

[spoiler] ... [/spoiler]

bądź skrótu w postaci linku. energy

snap20100225122706001.png

Opublikowano

Teorii to milion jest, a końców świata jak żyje to miało być kilka :P. Ja nie wieże

Daj + nic ci się nie stanie

Opublikowano

Witajcie.

Jako ze glosno teraz jest o Znanym 2012, Pytam sie

Wierzycie w To:)?

Pozdrawiam

A co, trzesiesz worem?

@Degistive

Jestes zajebistym przykladem zawzietego chrzescijanina.

logo_black3.png

Opublikowano

Co do tego końca świata to w 2000 roku też miał być koniec świata i nic z tego nie było, a dlaczego?

Bo to jeszcze prostsze niż wam się wydaje.

Nie będzie czegoś takiego jak koniec świata

Opublikowano

Qrva, Majom się nie chciało wydawać kasy na nowy kalendarz ^^

Dobra potem będzie kalendarz kwietniów ;D

Pzdr. szczególnie dla takich jak Michio Kaku, Stephen Hawking - Którzy mi discovery zasyfili swoimi "pr0310 odkrywczymi badaniami"

Prędzej wam ten kolor oczy spali niż meteoryt pierdolnie w podwórko ...

za duża sygnatura

Opublikowano

Koniec świata tak na prawdę już nastąpił jest dużo neo ^^

@topic nie wierzę.

Zbieram -

bgrd.png

Sygnaturka by Shield

Ktoś włamał mi się na konto ;(

Opublikowano

To nie bedzie typowy koniec Świata tylko przebiegunowanie Ziemi. To zjawisko bylo od zawsze i bedzie zawsze dopóki nasza planeta istnieje. Jednak nie jest to zjawisko czeste.Zdarza sie ono co kilkaset tysiecy lat tak ,wiec to wcale nie musi byc rok 2012.Praktycznie wszyscy eksperci sa zdania ze bedzie to troche pozniej.wedlug niektorych 2016-2020 wg innych jeszcze pozniej.Wszystko jednak wszystko wskazuje na to ze nasze pokolenie sie zalapie^^, mam na mysli wszystkie nasilone zjawiska typu ; tajfuny trzesienia ziemi, ktore coraz czesciej maja miejsce oraz ocieplenie klimatu tak bardzo widoczne na biegunach.Dawne cywilizacje tuz przed przebiegunoiwaniem zanotowaly podobne inf o majacych miejsce czestych kataklizmach oraz daly przyblizona date nastepnego przebiegunoiwania ziemi (mimo tego ze raczej niemozliwe na tamte czasy bylo porozumiewanie sie miedzy nimi za duza odleglosc).... Jest duzo ciekawych ksiazek oraz programow o tej tematyce.Lepiej jest sie troche doinformowac niz durnie wypisywac " nie wierze- to stek bzdur" i wszystkim mydlic oczy takimi slowami. Pozdrawiam.

57209015.jpg
Opublikowano

W 2012 będzie wiele końców ,ale na pewno nie koniec świata .

Nie ma na to udowodnionych ,ani pewnych dowodów ,które by wskazywały czarno na białym ,że czeka nas koniec.

Opublikowano

W 2012 będzie wiele końców ,ale na pewno nie koniec świata .

Nie ma na to udowodnionych ,ani pewnych dowodów ,które by wskazywały czarno na białym ,że czeka nas koniec.

Dowody sa ze takie cos bedzie mialo miejsce.Ziemia musi sie przebiegunowac zeby mogla sie krecic proste i logiczne i to jest udokumentowane czarno na bialym tak jak napisalem wczesniej zasiegnij najpierw do zrodel. aA jezeli czekasz na poznanie dokladnej daty co do roku miesiaca dnia i godziny to nie masz co sobie glowy zawracac bo tego nikt Ci nie poda bo nikt tu nie jest Bogiem. Wg mnie na tego typu forach ( gry cheaty itp) nie powinny powstawac tego typu tematy. Duzo osob bedzie mnie teraz krytykowac ale ja przynajmniej potrafie podawac konkretne przyklady ;)

57209015.jpg
Opublikowano

Yhy.. w 2000 roku miałbyć koniec Świata, ludzie panikowali w 1999, "ale jakimś cudem żyjemy do dziś"

Nie wierzę w to aby w 2012 miało być takie coś...

Dzieci neo będą żyć, dopóki my żyjemy, niestety :)

54823f353119c_-_mcx-lorde-straight-hair-

Opublikowano

JUZ USTALILI KURWA NOWA DATE KONCA SWIATA !!! BEDZIE TO W 2036!! CIESZCIE SIE KOCHAJCIE SIE I UPIJAJCIE SIE BOWIEM MACIE DODATKOWE 24 LATA !!!!

A tak powaznie nikt nie zna dnia i godziny

jqeuR.png

Opublikowano

Aktualnie nie boję się tej daty..Może zacznę gdy już będzie coś wiadomo. Jak będzie już ten koniec świata ^^ to będzie kilka dni przed niezły chaos..

A że koniec z neo to nie znaczy że my też mamy przeżyć, ale nikt tego nie wiem pewnie nie będzie końca świata.Jak na razie to czekam do lata heh na rowerze chce sobie pojeździć :D

A jak ma coś walnąć w ziemie to niech walnie w moją szkołę ..

Logo.JPG

Opublikowano

A właśnie, że koniec świata będzie w 2012 r. Bo Polska wygra Euro i Rosjanie będą wkurzeni. Potem w nocy Polacy się upiją i jakiś koleś uderzy ruska, a on będzie prawą ręką Miedwiedwiewa (chyba tak to się pisze :P). No i ten Miedwiedwiew przypuści atak jądrowy na Polskę, a Polska poprosi o pomoc USA i wtedy rozpocznie się napierdalanka na jądrowce i kaput ALL

Oczywiście "Joke"

Zepsute wideło RLZZZZZZ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...