Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] 2012-Czyli Koniec Neo:)

emilo16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zauważyłam już sporo takich tematów-.- .

Nie, nie wierzę i wierzyć nie będę...

Opublikowano

Essiek

hoci Ć o eóro czy o koniedz źfiata? 

córz zaortografia nawet jeśli masz dyzlekcje czy jakoś tak to mozilla firefox bo ja też mam

K.. Weście już dosyć tych tematów proszę nie piszcie ich więcej bo już wciągu tygodnia pojawiło się około 5 takich lub więcej tematów chyba poproszę admina żeby w regulaminie napisał zakaz pisania tematów o tematyce końca świata 2012

Wierze w to wygramy euro i jak będą nasi trzymać puchar to pierdolnie nas meteor ;)

Podobne tematy:

http://www.mpcforum.pl/topic/261404-baba-vanga-i-jej-przepowiednie-prawda-czy-falsz/

http://www.mpcforum.pl/topic/265398-3-statki-kosmiczne-leca-w-kierunku-ziemi/

http://www.mpcforum.pl/topic/260564-2012-armagedon-prawda-czy-to-brednie/page__p__1786596__hl__%2Bkoniec+%2B%B6wiata__fromsearch__1#entry1786596

Znalazł bym więcej ale mi się nie chce!!! w wyszukiwarce jest 2 strony o tematyce końca świata po co kolejny temat?

634534203295449218.png
Opublikowano

Essiek

hoci Ć o eóro czy o koniedz źfiata? 

córz zaortografia nawet jeśli masz dyzlekcje czy jakoś tak to mozilla firefox bo ja też mam

K.. Weście już dosyć tych tematów proszę nie piszcie ich więcej bo już wciągu tygodnia pojawiło się około 5 takich lub więcej tematów chyba poproszę admina żeby w regulaminie napisał zakaz pisania tematów o tematyce końca świata 2012

Wierze w to wygramy euro i jak będą nasi trzymać puchar to pierdolnie nas meteor ;)

Podobne tematy:

http://www.mpcforum.pl/topic/261404-baba-vanga-i-jej-przepowiednie-prawda-czy-falsz/

Dam głowę uciąć, że on to specjalnie napisał !

Opublikowano

Jak sie nie myle ze pisainie potwrzanie miedzy innymi tematow co kiedys byly sa chyba usuwane....

30364378.png

Opublikowano

Wieze ze kiedys wszystkie dzieci neo wygina

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Zauważyłam już sporo takich tematów-.- .

Nie, nie wierzę i wierzyć nie będę...

To sie spytaj Platiniego -,-

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

Powiem wam tak myślę ,że jest to poprostu chwyt reklamowy aby trzepać kasiorkę :D np. na tym filmie 2012 ;D

Pomogłem ? Daj plusa to nieboli

assasg.png

zama.png

Opublikowano

Powiem jedno srutututu pęczek drutu .. xdd . Może i kalendarz majów kończy się na 2012 r. nie znaczy, że akurat wtedy on nastąpi. Nie znasz dnia ani godziny ... ^^

Lubie pisać i pomogac na MPC =]

forma zapłaty za pomoc ?! :

+

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Ja nie mogę po prostu Majom się znudzilo pisanie kalendarza chiało by się wam tak popieprzać? skończyli na 2012

Zbieram +

Postać na PL'u

Nick: Erox

Lvl : 78

Klasa : Wojownik Body

Serwer: Candia (s21)

Królestwo: Jinno

Postać ukradli :D

Radze nie podawać w sygnaturze swojego nicku i serwera jesli pozniej piszesz ze uzywasz fb na forum. :D

stracilem 40 lvl ^^

Opublikowano

Nie koniec świata będzie jak usuną metina zbuntowane neo zniszczą nam świata :P Topic ja w to nie wieże

Dobra rozkmina:D

Wsumie takie dzieci jakby nie mialy metka, to nie mialby co robic to by poszly mordowac.. .zaczeli by od dzikich psow a wkoncu porobili bony na ludzi i nas zabijaly :O

Nie no a tak serio to raczej gowno a nie koniec

s0vgbq.png

userbarkopiasz8.png

Opublikowano

Tak będzie koniec świata jak metinczycy i tibijczycy podpiszą pakt żeby rozprzestrzenić liczbę neo

Na serio nie wierze

Opublikowano

Nie bedzie konca swiata...

Koniec swiata byl juz wiele razy oglaszany...

W 2000 roku bo to mialbyc jubileuszowy wiec koniec swiata!!!!

W 1981 roku zapomnialem jaki mial byc tego powod.

I jeszcze wiele moglbym wymieniac :P .

jqeuR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...