Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Znane Bugi/Solucje

Xanter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja mam inny problem. Gdy wszystko ustawie i klikam save settings to mi sie nie zapisuje, nic nie pisze ze wystapil problem czy cos poprostu nie dziala. Za kazdym razem musze od nowa wszystko ustawiac.

@edit

ok poradzilem sobie

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam taki problem że podczas gdy uruchamiam sbota wyskakuje mi dziwny komunikat, którego nie mogę przeczytać ponieważ zasłania mi wielki napis SBOT. Problem dotyczy wersji 1.24 (najnowszej). Prosze o pomoc. Z góry dzięki :D pozdr

Opublikowano

Witam mam Problem zakupilem bota all zaplacone Wlaczam botra chce sie na niego zalogowac wpisuje pasy prawidlowo daje Login leci taki pasek ladowania dojedize do konca i bot sie gasi ocb?

Opublikowano

Kupilem sobie sbota i mam taki problem, ze wogole nie idzie sie zalogowac w grze wchodze z botem do gry no i bot proboje wbic na serwer i za kazdym razem wywala mnie z gry wtedy kiedy sie zaloguje a w consoli mam takie wpisy...

Image code accepted!

[18:52:32] * Connection to Silkroad Server terminated (0)!

[18:52:32] * Received disconnect. Preparing for relogin.

[18:52:32] * Attack mode stopped

[18:52:34] * Terminating Silkroad client.

[18:52:34] * Cannot autorestart/autologin, because no login info is known or valid.

Napiszcie czemu tak jest i co nalezy zrobic

Opublikowano

Witam mam Problem zakupilem bota all zaplacone Wlaczam botra chce sie na niego zalogowac wpisuje pasy prawidlowo daje Login leci taki pasek ladowania dojedize do konca i bot sie gasi ocb?

Opublikowano

kurcze teraz mam 1.26c i dalej nie dziala gasi sie bot jak dale login w bocie oczywiscie wpisuje poprawne pasy dojedzie taki pasek do konca i sie gasi pls help

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, mam problem z auto logowaniem się tego bota.

Mam tylko jednego klienta i pokazuje mi się coś takiego:

[15:00:24] [LOGINERROR] Unknown error at login server (6)!

drugi błąd:

[14:59:50] [LOGINERROR] Cannot connect due to server traffic!

[14:59:58] * Now sending login packet...

[14:59:58] * Client polls serverlist

[14:59:58] * Cannot connect due to server traffic (1)

[14:59:58] * Trying again in a moment...

Po tym login errorze czeka się około 6 sekund co bardzo spowalnia logowanie, a ten pierwszy błąd całkowicie zatrzymuje logowanie, pytałem innych czy mają to samo, próbowałem wielu wyjść zeby to naprawić i dalej nic. Jest sposób na naprawienie tego?

Z góry dziękuje czekam na odpowiedz.

@EDIT:

Przez to wogóle nie da się zalogować przez tego bota...

final-fantasy-vii-top-10-characters-20080325112110792-000.jpg

Life is brutal

• 2 tygodnie później...
Admin Cienia
Opublikowano

To żaden bug, po prostu się tak dzieje, nie da się tego pominąć, chyba gdyby przyspieszyli wysyłanie pakietów, ale i tak nie wiele by to dało.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

znowu ja mam taki blad bot ladnie dziala zakupy zrobi dojdzie na spota i nowlasnie i nic niezbufuje sie i nieatakuje mobow o.O a 1 dzien wczesniej dzialal bez zarzutu tak mam na wizie 86lv i 2 konto z bowem 91lv dziala all ok zakupi dojdzie zbufuje i bije a na wizie nic mam 2 foldery i all ustawione zmaine broni 1 slot na cleryc rod bufy normalne i atak skille script nagrany poprawnie na 1000% ale czemu wizard niebije nawet moba niezaznaczy tylko w sbocie pisz thrown ready czy jakos tak zal :(

a bow dziala 100% all nieczaje pls pomuzcie.

Opublikowano
znowu ja mam taki blad bot ladnie dziala zakupy zrobi dojdzie na spota i nowlasnie i nic niezbufuje sie i nieatakuje mobow o.O a 1 dzien wczesniej dzialal bez zarzutu tak mam na wizie 86lv i 2 konto z bowem 91lv dziala all ok zakupi dojdzie zbufuje i bije a na wizie nic mam 2 foldery i all ustawione zmaine broni 1 slot na cleryc rod bufy normalne i atak skille script nagrany poprawnie na 1000% ale czemu wizard niebije nawet moba niezaznaczy tylko w sbocie pisz thrown ready czy jakos tak zal :(

a bow dziala 100% all nieczaje pls pomuzcie.

Skonfiguruj poprostu jeszcze raz wiza.

76561198001815076.png
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Moj problem polega na zawiasie przy potion shopie, bot kupi potiony, pile i nie wylacza okinka tylko pokazuje komunikat "Couldn't locate npc... Make sure, the items in "Settings" are all buyable in current town!" nie wiem o co chodzi w bocie mam ustawione jak na foto:

wiech.th.jpg

P.S. używam tego bota od dzisiaj.

Opublikowano

a ja mam ze jak na ecsro chce dodac do friends np 2 chara to wywala mnie :(

zalmicie2.png

Gdyby Turcji nie było Silkroad Stałby 4ever

A Turaski Doładuwują Konta Ryżojadom z Joymaxu

A my MPC Forum Nie tolerujmy Turasków i Ryżojadów ^^

Admin Cienia
Opublikowano
Witam

Moj problem polega na zawiasie przy potion shopie, bot kupi potiony, pile i nie wylacza okinka tylko pokazuje komunikat "Couldn't locate npc... Make sure, the items in "Settings" are all buyable in current town!" nie wiem o co chodzi w bocie mam ustawione jak na foto:

wiech.th.jpg

P.S. używam tego bota od dzisiaj.

Naciśnij Stop Bot, użyj rs, i włącz bota klikając Start Bot.

Opublikowano
Naciśnij Stop Bot, użyj rs, i włącz bota klikając Start Bot.

No tak, ale ja nie mam czasu czekac az bot mi laskawie sie zatnie w miescie i wciskac rs, bo pracuje a bot powinien sam sobie smigac, jest jakies inne rozwiazanie na ten problem.?

Pojawił mi się kolejny problem, bot nie włącza mi wilka pomimo zaznaczonej opcji "Auto revive (and spown) attck pet in town".

Admin Cienia
Opublikowano

Taka zacinka to rzadkość, możesz też zmienić rozdzielczość na mniejszą i z powrotem na 1024x768. Co do wilka, masz go w 1slocie w inv?

Opublikowano
Taka zacinka to rzadkość, możesz też zmienić rozdzielczość na mniejszą i z powrotem na 1024x768. Co do wilka, masz go w 1slocie w inv?

To mnie pocieszyłeś ze to rzadkość, Nie miałem wilka na 1 slocie, juz go tam umiescilem, zobaczymy jak zrobi re pota co bedzie.

dziekuje za pomoc.

Pisze tu zęby za bardzo nie spamować, zmieniłem rozdzielczość, próbowałem z rs, ustawiłem od nowa setting w bocie wilk jest na pierwszej pozycji. i dalej mi się zacina w pot shopie i nie odpala wilka. Żebym wiedział ze ten sbot to takie gówno to bym w niego nie inwestował.

Poradzilem sobie z probelmem zawiasu przy kupowaniu potow. zle zaznaczylem kupowanie pili, zamiast dac haczyk przy pilss i wybrac "Univ. Pill XL"- co odpowiada special universal pill (smal), zaznaczylem puryfications pill- i to bylo problemem zawieszania sie. teraz bot dziala poprawnie ;]

Admin Cienia
Opublikowano

No tak, też miałem problem z pillami tylko że w hotan ale nie porównałbym tego do tego przypadku. Cieszę się razem z tobą. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...