Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cheat] Drunken Cheetah Bfp4F

Ma1n

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mógłby ktoś dać porządnego configa? Bo zrobiłem sobie medyka i celownik trochę lata ;/ hax bardzo skuteczny ale jakby ten celownik nie latał to szłoby mi o wiele lepiej.

43630.gif

Nowy komp :)

Intel Core i7 2500K 3.30GHz LGA1155 BOX | OC do 4Ghz

Gigabyte GeForce GTX 560Ti 1GB DDR5/256b PCI-E SOC (1Ghz na rdzeniu :D)

Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 P67 LGA1155

DDR3 Kingston 8GB PC1600 2x4GB CL9 HyperX

ATX Midi SilentiumPC Gladius 800 Pure

XFX Core 650W

Opublikowano

Aby wam tak nie latało spróbujcie zmniejszyć czułość myszki. Pamiętam że przy innym hacku kiedyś pomogło może tu jest taki sam problem.

Czarny to nie kolor. Czarny to siła!

Opublikowano

Mam prosbe

napiszcie na jakiej rodzielczości gracie

najlepiej wszystkie ustawienia macie

i kim gracie

i jak ten czit odpalacie

bo ja włączam gre na małe okno potem minimalizuję włączam czita wchodze na gre naciskam delete i nic mi nie chodzi gram snajperem^

Opublikowano

no to 2 warny dla pana :D

2xdubel.

Hacka się odpala przy wyborze postaci.

Ile masz lat.? Ile wynosi twoje IQ.? 40.?

A kim grasz.?

Minimalizujesz.? WTF da się to zminimalizować

Nie ma tu bazuki jest rpg i rpg ma enginer o ile się nie myle enginer to ten od ump'a wiesz co to ump

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

to gdzie jak mam gre i mam w małym okinku nei full screnn

i włączam z pulpitu to tez nie działa

gram snajperem

Bez%C2%A0tytu%C5%82u.png

Opublikowano

Jezu ściągniętego hacka po wejściu na postać (nie do gry) odpalasz jako administrator (hacka) i potem powinien się pojawić taki zegar w grze jak się nie pojawi to klikasz insert potem delete i powinno się pojawić menu i wchodzisz do gry i nawalasz ;d

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

nie działa

wchodze tam gdzie mam wybor potem hacka otwieram jako admin i nie ma zegara klikam insert i te znic i delete i tez nic

Opublikowano

a jak odpalasz hacka pojawia się taka pantera.? ;d.

Fuck. Już nie działa mi.

Niech ktoś na pisze czy mu działa jak nie będzie działało zamykam ;]

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ej wyrażaj się zajrzyj temat niżej tamten na pewno jest działający i postaw - przy poście ;d

1390144171-U592769.png

Opublikowano

A jak nie ma zegara to pewnie też mu nie działa ale jedna rzecz mnie dziwi że mi działał normalnie a teraz nie działa o.O..

1390144171-U592769.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja****** NIE jak jest do P4F to jak ma działać na Bf2??

A z resztą na P4F też już nie działa

(_)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Człowieku, nie obrażaj się, ale to ma już 100 lat, a zresztą poco piszesz to tutaj? I gdzie skan ???? :P

(_)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...