Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cheat] Drunken Cheetah Bfp4F

Ma1n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ten hack wyłącza grę po jednej rundzie czy nie ? bo może sobie medyka zrobię ^.^

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wyłącza grałeś na hacku gameanarchy.? największy prestiż w CombatArms. raz tylko wykryli co z top 10 poleciało paru... Nie kicka wcale jest doskonały ale niestety tylko na Medyku z bliskich odloegłości wali przez ściany ja gram assualtem ii jestem happy dobre staty i ładnie leci już mam full eq kupione :]. teraz na google i plecak dla ozdoby zbieram :D.. Oby był ten haczek w Open beta :P

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Najlepszy Hack, jakiego widziałem :)

Poprostu cud, masz "+"

Jeśli pomogłem daj "+"

System of a Down

Opublikowano

też się dziwie, co runde staty 35/2 (nie wiem jak wy robicie 50|? mi nie starcza czasu zaraz się runda kończy) ludzie na serwerze płaczą że report do EA poleciał ale jak narazie nic sie nie dzieje

Opublikowano

Właśnie ja też nie mam pojęcia jak można tak wysoko zrobić staty, dzisiaj taki jeden beczał, że wszystkich zraportuje!!! xD xD

(_)

Opublikowano

Ostatni dzień czitowania na tym hacku, chyba że wyjdzie też na Open Betę ((((Oby)))) :D

(_)

Opublikowano

pojęcia nie mam próbowałem przez ten wincentor huj wie co nie idzie

włączałem tez gre a potem ten p0lik z pulpitu i nic kur**

sory ze zbłedami z bez p[olskich z nakow ale mam złamana reke

Opublikowano

@up

żal cie spamerze

skąd mam wiedzieć co ci niedziała?

mi by sie pomoc przydała

otóż hack działa

problem w tym że kiedy daje mu automatyczny strzał i celowanie to strasznie ''lata'' i nietrafia

a kiedy daje aima na SHIFT to też tak 3-4 sec skacze i stabilizuje się

może ktoś pomóc?

A obecnie gram w: Minecraft: Terraria: Team Fortess 2: Empire Total War(sporadycznie)

Na początku 1945 roku, US Navy otrzymała unikalna jednostką: pierwszy na świecie statek będący wytwórnią lodów. Nazywał się "Ice Cream Barge" i jego zadaniem była produkcja lodów dla marynarzy na Pacyfiku. Wydajność produkcyjna wynosiła ok. 36 tys. galonów (ok. 136 tys. litrów) lodów na dobę !! Statek a własciwie - barka, nie miał silników i był holowany z miejsca na miejsce. Był tez - z wiadomych względow - najpopularniejsza jednostka we Flocie Pacyfiku !

Opublikowano

a masz w windows mode? czy full?

może tylko dla xp xD

A obecnie gram w: Minecraft: Terraria: Team Fortess 2: Empire Total War(sporadycznie)

Na początku 1945 roku, US Navy otrzymała unikalna jednostką: pierwszy na świecie statek będący wytwórnią lodów. Nazywał się "Ice Cream Barge" i jego zadaniem była produkcja lodów dla marynarzy na Pacyfiku. Wydajność produkcyjna wynosiła ok. 36 tys. galonów (ok. 136 tys. litrów) lodów na dobę !! Statek a własciwie - barka, nie miał silników i był holowany z miejsca na miejsce. Był tez - z wiadomych względow - najpopularniejsza jednostka we Flocie Pacyfiku !

Opublikowano

chodzi o to czy widzisz pasek gdzie masz pokazane co masz uruchomione

ale niejestem pewien jak to wygląda w 7 bo ja się trzymam tradycji

może ktoś z 7 się wypowie?

Opublikowano

chce ci się instalować xp?

spróbój z innym hackiem

Opublikowano

no to pomoże mi ktoś?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...