Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łapanka??

Simamo89

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie ;P usłyszałem taką ploteczke,że ci co nie maja oryginalnego windowsa to będą musieli płacić za to nie wiem jak maja namierzać tylu ludzi ale heh wszystko sie moze zdarzyć slyszalem ze "internet dawcy" beda jakos sprawdzac czy mamy oryginalnego windowsa czy tez nie heh nie oczerniajcie mnie jesli ta ploteczka byla sciemą. Co o tym sadzicie??

0014591598ps2mu7.th.jpg 288994.jpg

Ludzie! Kochani ! Coście tacy smutni? Przeciez jutro idziecie do pracy :D

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

heh wlasnie wiem :D ale takie cos slyszalem i tylko chcialem sie podzielic z wami ;D ja chyba dla swietego spokoju przezucam sie na ubuntu

Gość mlody22pl
Opublikowano

DLa mnie też to tylkko plotka .Musieli by wybudować ok 10000000000000tyś Sądów i Więzien <lol2>

Opublikowano

ja tez tak sadze ale chcialem sie dowiedziec co mądre głowy o tym sadza ;D Wiekszosc ludzi na swiecie ma zpiraconego windowsa :D ale raz mojego kumpla psiarnia zgarnela za to ze ma nielealnego windowsa ;D heh dostal grzywne

Opublikowano

Jak dla mnie ściema ;).

Chyba że by zrobili darmo Win :D.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Myślę, że taką wiadomość rozprzestrzeniają konkurenci windowsa, którzy poprzez wywołanie paniki wśród nielegalnych posiadaczy windowsa, chcą, aby kupowano ich produkty, ,,rujnując" w ten sposób microsoft :D

albo to marsjanie... <_<

usunieta by MIKE

Opublikowano
Jak dla mnie ściema ;).

Chyba że by zrobili darmo Win :D.

Ale mażenia ;) . Ploteczka , nic dodać nic ująć .

warrocklogogf2.png

Opublikowano

Ehhh...policja ma co innego do roboty...nie wyobrażam sobie żeby wszędzie zaczęła się taka akcja. -halo? policja? chciałem zgłosić przestępstwo -nie teraz...przejmujemy windowsa!

Więc dla mnie to tylko plotka :)

Opublikowano

Haha 10000000x wiezień hahaha :D :D:D:D nie no to sie usmiałem XDD

to ofc plotka to jest praktycznie niemozliwe do wykonania ... ( no ale jak mowia Imposibble is nothing :P)

userbar1aa8vybw7.png

18413ih7.png

Need

Opublikowano

oni moga pogrozic paluszkiem korporacja piratow jest wielka ;D

Opublikowano

dla mnie ściema !!!@!!!

18590.png

22230.png

23998.png

22404.png

15221.gif

Potrzebujesz pomocy pisz śmiało GG:8716559

Potrzebujesz vip hack famas,g36 .... zobrażeniami pisz w/w nr GG

Opublikowano

no ja sam juz nie wiem w komputer swiat pisali ale to juz dawno bylo ;D heh nie wiem ja i tak chyba na ubuntu sie przezuce ;D tak dla pewnosci ;D

Opublikowano

Dla waszej wiadomości CAŁY CZAS psy szukaja takich, i ich karzą.

A jeśli chodzi o CAŁY ŚWIAT to zgadzam się z Homsterem ... Chcą zrujnować Microsoft :P

Peace.

Używasz botów...? Hackujesz...? Wykorzystujesz bugi w grze...? Jeśli tak to... JESTEŚ WŚRÓD NAS!!!!!

18706.png

20422.png

15221.gif

18590.png

22499.gif

Obecnie jestem czysty... Ale kiedyś grałem "na czitach" :P

GG: 9614036

Opublikowano

Microsoft sux poprostu i tyle ;D mam nadzieje,ze ubuntu bedzie mialo takie same mozliwosci co windows ale nie takie same wqrwiajace bledy i niedociagniecia ;D

Opublikowano
Microsoft sux poprostu i tyle ;D mam nadzieje,ze ubuntu bedzie mialo takie same mozliwosci co windows ale nie takie same wqrwiajace bledy i niedociagniecia ;D

W to raczej wątpie ... Wg. mnie Windows zawsze będzie na samej górze rankingu systemów wśród użytkowników :P Raczej mało ludzi się przeżuca na Linuksa po wcześniejszym korzystaniu z Windowsa. :)

Używasz botów...? Hackujesz...? Wykorzystujesz bugi w grze...? Jeśli tak to... JESTEŚ WŚRÓD NAS!!!!!

18706.png

20422.png

15221.gif

18590.png

22499.gif

Opublikowano

Ja szczerze mowiac bylm na windowsie wychowany ale kazdy ma juz zapewne dosc tych bledow i niedociagniec jesli chodzi o system operacyjny windows Linux ma mniej bledow ale ma jedna wade ze trzeba dociagac do niego latki zeby mozna bylo grac w giery i dlatego malo ludzi go ma

Opublikowano

hahha u nas w miescie taka polota poszła i polowa ludzi windowsy pokupiła a jak sie okazało kto poscił ta plote ? no kto ? sklep :lol: komputerowy

dwislakrakow88810.jpg

w320.png

Po 1000 poscie zaczynam udzielać sie na forum

Spam Connecting People
Opublikowano

hah to mze u mnie to samo jest heh tylko ze ja wole juz ubuntu ;D

Opublikowano
hahha u nas w miescie taka polota poszła i polowa ludzi windowsy pokupiła a jak sie okazało kto poscił ta plote ? no kto ? sklep :lol: komputerowy

Hahaha :D Grubo :P Moje miasto jest malutkie - ok. 9 tys mieszkańców. I w ciągu jakichś 2 miesięcy wpadło około 10 osób.

18706.png

20422.png

15221.gif

18590.png

22499.gif

Opublikowano

No to u mnie troszke wiecej heh ale mojego kumpla psiarnia chwycila ;D

Opublikowano

a ja wam powiem ciekawostke doslownie 80% mojego miasta ma tego samego XP'ka ^^ i nic takiego u mnie nie zaszlo wiec nie wiem =] ale dzieki za ostrzezenie

Opublikowano
hehe człowieku to by 3/4 świata musiała zapłacić

To nie tak... część uzytkownikow to firmy które, muszą posiadać wszystko legalne, część osób ma legalnego bo kupiła wraz z kompem, część jest studentami i maja za friko z MSDN AA, część po prostu kupiła by mieć legalnie a ostatnia część ma jakiegos unixa. TEGO NIE JEST TAK DUŻO.

Poza tym microsoft juz dawno wykrył kto ma pirata (te gowno ktore pokazuje sie ze twoj system jest piracki bla bla bla, da sie to ominac ale nie wszyscy wiedza jak) tylko że nic z tym nie zrobił.

Osobiscie siedze na linuxie, a windowsa też mam legalnego ;p

iii jakie niby niedociagniecia ma ubuntu?

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...