Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łapanka??

Simamo89

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Simamo89 chyba ci sie to przysnilo co ? ^_^

NIc mi sie nie przysnilo mowie jak bylo slyszalem taka ploteczke i chcialem tylko sie zapytac czy to jest mozliwe i co sadza o tym madre głowy ;D

Ubuntu ma taki feller ze trzeba do niego dociagac latki zeby grac w niektore giery chyba ze najnowsza wersja juz tego nie potrzebuje

0014591598ps2mu7.th.jpg 288994.jpg

Ludzie! Kochani ! Coście tacy smutni? Przeciez jutro idziecie do pracy :D

Opublikowano
NIc mi sie nie przysnilo mowie jak bylo slyszalem taka ploteczke i chcialem tylko sie zapytac czy to jest mozliwe i co sadza o tym madre głowy ;D

Ubuntu ma taki feller ze trzeba do niego dociagac latki zeby grac w niektore giery chyba ze najnowsza wersja juz tego nie potrzebuje

... linux nie był nie jest i raczej nigdy nie bedzie do gier, microsoft nie zrobi directx'a pod linuxa chyba z oczywistych powodów co jest jednym z ograniczeń. Ofc masz implementacje API ale i tak tylko czesc gier działa.

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Przeczytałem wszystkie posty i uważam , że to plotka . Nie weim czemu ale wydaje mi się , że chcą nas tylko zastraszyć .

warrocklogogf2.png

Opublikowano

100% bleff... I I I I I I I I I I <-- Wyobrazcie sobie ze te 10xI to wszyscy ktorzy uzywaja windy... Osmioro ma pirata..

Jak by wszystkich zatrzymali to 80% społeczeństwa byla by w wiezieniu...

Wszystko sie kiedyś kończy.
Opublikowano

MIcrtosoft RLZ no i co że każdy ma nielegalnego xp psy zajmuja się przestępczością (nie internetową) wyobrażam co by było gdyby to była prawda Oddział SWAT puka do drzwi xD i z 60 letnim doktorkiem patrzą czy legalny xp

Zwykła ściema....Simano89 spamujesz jak chuj napisaleś 2 razy że twojego kolege psiarnia złapała

Prosze o close top....

Opublikowano

oni nie są w stanie sprawdzić czy piratka czy nie, są programy które legalizują windowsa.. jak masz tak zalegalizowanego to by Ci musieli na chate wpaść i o licencje się dopytywać..

d23735233b786cb5.jpg

Dołącz do nas! :)

Opublikowano
100% bleff... I I I I I I I I I I <-- Wyobrazcie sobie ze te 10xI to wszyscy ktorzy uzywaja windy... Osmioro ma pirata..

Jak by wszystkich zatrzymali to 80% społeczeństwa byla by w wiezieniu...

Juz nie raz byly wjazdy na chate, za takie cos nie jest wiezienie tylko kara pieniezna

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

tyle że potem moge Was pozwać do sądu, ale i tak to nie będzie potrzebne, mój piesek sobie z Tobą na luzie poradzi i z ekipą też ;)

d23735233b786cb5.jpg

Dołącz do nas! :)

Opublikowano

Mnie zlapali.... niewiem jak ale przyszli z nakazem do domu. musialem zaplacic za windowsa, i plyty pirackie, a dokladnie za to co na nich bylo

Opublikowano
Mnie zlapali.... niewiem jak ale przyszli z nakazem do domu. musialem zaplacic za windowsa, i plyty pirackie, a dokladnie za to co na nich bylo

Ile zabuliles za winde ?

Opublikowano
Witam serdecznie ;P usłyszałem taką ploteczke,że ci co nie maja oryginalnego windowsa to będą musieli płacić za to nie wiem jak maja namierzać tylu ludzi ale heh wszystko sie moze zdarzyć slyszalem ze "internet dawcy" beda jakos sprawdzac czy mamy oryginalnego windowsa czy tez nie heh nie oczerniajcie mnie jesli ta ploteczka byla sciemą. Co o tym sadzicie??

no tatus windowsa ma tyle pieniadzkow ze napewno bedzie go stac na taka akcje ; p

2006-2010

Opublikowano

Mówicie "Microsoft sux jeje jestem fajny :D" a skąd to piszecie? Czyżby z tego złego i odpowiedzialnego za wszelkie zło tego świata Windowsa? To pewne jak 2x2=4, że za chwile ktoś napisze "haha, a właśnie, że nie! Ja mam Linuxa! Maca! Swój własny OS! i żondzę!" Super, szanujemy Cie. Pomyślcie ile czasu trwa żeby zrobić taki system. Ilu ludzi pracuje nad tym przez cały czas - bo zrobić to jedno, a rozwijać, poprawiać błędy etc. to drugie. A ci wszyscy ludzie muszą mieć zapłacone za swoją pracę- nie robią tego za " Bóg zapłać". Postaw się na miejscu takiego potentata jak Bill Gates - on mógłby rozdawać te systemy na prawo i lewo - już dosyć się nachapał. Ale tego nie zrobi, bo świnia nie odejdzie od koryta, aż się nie porzyga, a jak już do tego dojdzie to będzie żarła dalej. Teraz wejdź w ciało pracownika, który cały dzień siedzi przed monitorem, palcami wystukał już setki tysięcy kilometrów kodu, który ma rodzinę, dzieci - oni nie żyją bożą manną... Tak, ceny Windowsów są duże, śmiem twierdzić nawet, że za duże - ale gdyby obniżyli je o 75% i jednocześnie przyrzekli, że nikt nie będzie ścigany za pirata - kupisz go czy poczekasz aż zapełni się pasek w uTorrencie?

Admin Cienia
Opublikowano

Microsoft z kosmosu zapewne by nie wybierał ludzi na chybił trafił (a zapewne by i tak trafili na ziomka z piratami), ja by mieli robić to pewnie wypuszczą jakąś poprawkę a to będzie sprawdzać oryginalność windowsa, i wtedy by się posypały wezwania. Ale taka masówka na 99% się nie wydarzy. Gates ma tyle kasy że se może kupić to ce zechce to nie będzie marnować na jakieś piraty. :) A może jednak? Jakoś na początku stycznia do sąsiada wparowały pały, zwineli mu hdd, sporo płytek, i dostał mandacik 9tysięcy, i tak powinien się cieszyć że tylko tyle. ^^

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Ale mozna ja odznaczyc i nie instalowac jej.

Opublikowano

ja mam pirackiego windowsa, plyty pirackie i kiedys chodzili u mnie po miescie ale ich do domu nie wpuscilem

@edit sry za laga

Opublikowano

Wlasnie ,że patrza i to coraz bardziej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...