Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vip Game Anarchy

wandet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie co zrobić włączam program wybieram grę cf i potem pisze żeby włączyć cf to włączam ok loguje się ale napis start cf nie znika co ma zrobić żeby go nie było i bot "Vip Game Anarchy" działał thx z góry

Opublikowano

Wczoraj hack działał mi jeszcze normalnie a dziś gdy próbuję go włączyć wyskakuje mi Failed to receive game list i nie pokazują się żadne gry. wiecie co to może być??

@EDIT

wyczytałem że hack jest juz wykrywalny i dlatego tak sie dzieje

Opublikowano

Temat do zamknięcia.

Hack juz nie działa.

Autor hacka sam zamknął temat na stronce. :O :o :O

9768414_13_1.png

Moja postac w grze CrossFire:

PSP: FAT 1006 (Japonia)

Soft:5.50 GEN-->6.39 ME (bedzie downgrade)

Opublikowano

To tak Hack działa tylko ze trzeba założyć konto. Później trzeba kupić Vipa lub robić co 6h czy tam co dzień survey czyli takie stronki co np. się podaje nr telefonu i oni coś ci przysyłają itp. jak zrobisz jedno survey to będziesz mógł ściągnąć kod aktywujący twojego Vipa. i wtedy możesz ściągnąć tego hacka. gdy odpalimy już hacka to trzeba wpisać tam swoje hasło i nick ten co się logujesz na stronie. To by było na tyle

@EDIT

przeczytałem ze hacki zaczna dzialac za dzień lub dwa

Opublikowano

@up no patryk ameryki nie odkryłeś kiedyś ten hack był za darmo Klaus rozdawał kody do Vipa na 6h

napisalem to dla tych którzy nie wiedza. A w sensie mojej wypowiedzi chodziło ze hack bedzie działał za dzień lub dwa

Opublikowano

napisalem to dla tych którzy nie wiedza. A w sensie mojej wypowiedzi chodziło ze hack bedzie działał za dzień lub dwa

not to chyba słabo sie orientujesz albo miales pałe z angilika w szkole hack ju nie ebdzie działał ten scrackowany oczyswiscie originalne vipy smigaja juz teraz

Yancovsky.png
Opublikowano

The hacks and Loader need to be updated for the new servers

I hope to have everything up and running by the next day or two

Current VIP's are earning DOUBLE TIME credits while we update

We don't have access to the old servers, so an older backup had to be used

for the forums. Should only be 1 day, but I will update all the missing subs by hand

to nie o to chodzi??

Jeśli sie myliłem to sory i naucz sie pidac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...