Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vip Game Anarchy

wandet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak bys mógł go jeszcze wystawic na jakiejs stronce do pobrania to dam BiG + bo rejestrowałem sie na niej ale nigdy nie przychodzi mi list na poczte o dokonczenie rejestracji

edit już nie trzeba

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak juz sie loguje na to, to pisze mi ze nie mam sciadnietego crossfire(NO DOWNLOAD)a mam.

Co mam zrobić ?

Beda plusy...

Daj +

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

http://img519.imageshack.us/img519/6260/fiiilm.gif

MOJE eq

http://imageshack.us/g/811/warrock2011061023494356.jpg/

Daj plusa, muszę nazbierać do końca czerwca 300plusow, założyłem się z kolega o browara :D

Wspomóż studenta :P

Opublikowano

moze ktos wstawic download tego haxa na mpc? bo zarejestrowalem sie na epvp i niemoge tego sciagnac;/

6080.png

25236.png

5403.gif

32009.png

8319.gif

8524.gif

Opublikowano

no niby mam ale problem jest;//

jak wpisze passy to mi sie wyswietla to do wyboru gry i tam pisze Error no Dwonload...

zamiast Free tak jak na screenach co mam zrobic ?

6080.png

25236.png

5403.gif

32009.png

8319.gif

8524.gif

Opublikowano

ani razu :D

robisz tego tutka bo mi tez tera pokazuje error: no download

Opublikowano

a wiec tak chyba kazdy wie ze w tym folderze sa dwa pliki plik z hakiem i plik tekstowy

odpalaly haka kopijujemy :

Name=ZmlyZXhveA==

Password=eX55fnp9

wpisujemy to jako account

przed tym oczywiscie wylaczamy Firewalla i antiwira bo wtedy jest no download albo failed to stream i to wszystko z mojej strony jakies problemy prosze pisac postaram sie pomoc

Yancovsky.png
Opublikowano

a wiec tak chyba kazdy wie ze w tym folderze sa dwa pliki plik z hakiem i plik tekstowy

odpalaly haka kopijujemy :

Name=ZmlyZXhveA==

Password=eX55fnp9

wpisujemy to jako account

przed tym oczywiscie wylaczamy Firewalla i antiwira bo wtedy jest no download albo failed to stream i to wszystko z mojej strony jakies problemy prosze pisac postaram sie pomoc

Zrobiłem zgodnie z twoimi poleceniami i nic nadal error..no download

chyba że trzeba go wypakowac w odpowiednie miejsce na dysku jak tak to prosze napisac gdzie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

u mnie dalej nie chce działać jak ktoś moze komu dziala to niechspakuje folder cache i wrzuci na megaupload albo inna str

Opublikowano

Witam, włącza i wyłącza się opcje poprzez plik DefaultSettings.cfg który zawarty jest w cache\cf\DefaultSettings.cfg

Jeśli pomogłem postaw plusa :)

r10tv8.png

Opublikowano

Dla tych którzy nei wiedzą jak zmieniać opcje w hacku to naciskamy Delete (Del) pokaże nam sie manu hacka potem Escape (Esc) i pojawi nam sie strzałka to tyle nic trudnego :D

Yancovsky.png
Opublikowano

mi menu sie nie pokazuje mimo że widze zegar, ani Delete ani zaden inny klawisz nie działa, chociaz sam hack dziala

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...