Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy

aaa14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wszystkim mam jedno pytanie może wy też macie taki problem mam dopiero 14 lat a jestem strzasnie owłosiony na nogach rękach brzuchu i ti problem na nogach to kit ale na brzuchu nielubie wydaje mi sie ze jestem jakims gorylem mam pytanie czy je zgolic czy co z nimi zrobic ?? wstydze sie jechac na basen itp pomozcie !!

Gość black_shadow
Opublikowano

@Up Wyjdź i nie wracaj.

@EOT !

Opublikowano

Ide sie zabić...to forum mnie już dobija...

ludzie wy powinniście redagować teksty do brawo...

Inteligencja powalająca.

Opublikowano
Siema wszystkim mam jedno pytanie może wy też macie taki problem mam dopiero 14 lat a jestem strzasnie owłosiony na nogach rękach brzuchu i ti problem na nogach to kit ale na brzuchu nielubie wydaje mi sie ze jestem jakims gorylem mam pytanie czy je zgolic czy co z nimi zrobic ?? wstydze sie jechac na basen itp pomozcie !!

Koleś no niewiem ogól te włosy !!

a poco zreszta takie pytanie na tym forum ?? niewstydż sie też mam 14 lat i mam owłosienie na brzuchu i wale to co inni myśla wyluzuj koleś !!

Opublikowano
Ide sie zabić...to forum mnie już dobija...

ludzie wy powinniście redagować teksty do brawo...

Inteligencja powalająca.

xD niektórym na horyzoncie widnieje posadka redaktora brawo ;]

@topic

Ku**** zjedz te włosy a nie się głupio pytasz. Albo wykop dla siebie grób i sie w nim zasyp.

gogetasignpm0.gif

w500.png

Opublikowano

<rotfl> ale tak poważnie, to użyj maszynki do golenia, albo idź do fryzjera i powiedz że masz nietypowe zadanie. (ja raczej typowałbym fryzjerkę xD)

to trzeba mieć mocno najebaane we łbie żeby na forum z hackami pytać o owłosienie :D:D

d23735233b786cb5.jpg

Dołącz do nas! :)

Opublikowano

Z forum o cheatach powoli zrobi sie forum ogolnotematyczne xD

@topic

Kazdy zaczyna dorastac w inym wieku, poprostu tak wypadlo ze szybko ci wlosy zaczely rosnac i nic z tym nie zrobisz, chyba ze operacyjnie :D, golic nie polecam bo potem rosna szybciej, dluzsze i twardsze.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano
<rotfl> ale tak poważnie, to użyj maszynki do golenia, albo idź do fryzjera i powiedz że masz nietypowe zadanie. (ja raczej typowałbym fryzjerkę xD)

to trzeba mieć mocno najebaane we łbie żeby na forum z hackami pytać o owłosienie :D:D

ale zwróć uwagę, że jest to dział ,,pogaduszki" czyli można pisać tematy o wszystkim ;)

usunieta by MIKE

Opublikowano

Tak idź do fryzjera ,,Gole na dole''...

P.SSSS może otworzymy taki salon fryzjerski tylko dla pań w wieku od 16? do 22 ;P? Można dyskutować^^

Opublikowano
Tak idź do fryzjera ,,Gole na dole''...

P.SSSS może otworzymy taki salon fryzjerski tylko dla pań w wieku od 16? do 22 ;P? Można dyskutować^^

Super Pomysł!!!

Ułożymy jeszcze piosenkę: Ja gole na dole, a jak się wygolę to o ja pierdolę. ;p

@up

A co jak zaczną się tematy na temat owłosienia łonowego? xD

gogetasignpm0.gif

w500.png

Gość mlody22pl
Opublikowano

ja biore 18-20 xD

A tak po zatym to idz sie obedtnij zyletkom xD

Gość mlody22pl
Opublikowano

no ale ja cche robić tak jak WWWQQQ ma w Avatarze xD

Opublikowano

Wracajac do tematu polecam wybrać się do endokrynologa, on zbada twój problem z owłosieniem, może da się go wyleczyć albo przynajmniej zminimalizować. Rozumiem, że w twoim wieku wygląd jest ważny i może naprawdę zatruć życie.Poproś mamę, żeby zabrała cię do endokrynologa i zobaczysz, co powie. Jeśli powie, że da się z tym coś zrobić to gitara a jesli nie to bedziesz musial się z tym pogodzić.Są miejsca, gdzie można uzyskać pomoc ZA DARMO, poszukaj na necie w swojej miejscowości, na pewno znajdziesz. Ale najpierw - endokrynolog:)

PS : są fora medyczne więc tam powinieneś zaglądać.

0014591598ps2mu7.th.jpg 288994.jpg

Ludzie! Kochani ! Coście tacy smutni? Przeciez jutro idziecie do pracy :D

Opublikowano

heh ale trzeba pmoc dla czlowieka ;D a jak to nie pomoze to niech zbiera puszki i na laserowa operacje idzie chociaz to nie da 100% pewnosci ze zadziala ;D

Opublikowano

@topic

A wg. mnie to marna prowokacja

@a.topicu

WYPIERDALAJ Z TEGO FORUM ASAP.

@off

lmfao mpcforum na serio powinno być raczej o cheatach a nie o owlosieniu:S

Opublikowano

Nie trzeba odrazu oczerniac czlowieka za to ze ma problem pomyslal sobie ze mozna liczyc na pomoc rowiesnikow ale zgadzam sie z tym ze to nie jest forum medyczne ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...