Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Krotki Opis Postac + Wszystkie Polecane Buildy

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

daremny tut wszystko wziąłeś z innych for i tematów sam spróbuj spróbować na własnej skórze a nie odpisujesz od innych u np: woja body powinno rozdawać staty 2:1(wit:siła) wszystko aura daje a przy takim buildzie nie da się expić

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

staty na ninje są dobrze. Niema sensu grać 2:1 wit.zr bo ninja wtedy zadaje baardzo małe dmg -.-

Na 56/57 lvl wymaksujesz już wit i zr więc w czym problem? -.-

56 lvl to 3 dni expa xD

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Poradnik dobrze wykonany ale...

Chodzi mi o staty wojownika body na wszystkich forach piszą że tak jak u Cb że :

"2:1 ( sila wital )"

Oczywiście się z tym nie zgodzę grałem tym wojem dużo razy na PL'u i na priw'ach

i z mojego dośw. wiem, że to się nie sprawdza znaczenie lepiej jest dawać

1:2 (sił wital) dlaczego ?

gdyż aura daje nam wielkie obrażenia i nie potrzebujemy tracić na siłę i padać po 2/3 grupkach mobków gdyż brak nam hp

Oczywiście gdy gramy na priw'ach to twoje staty są dobre bo możne se bony 2k pż spokojnie dodać do każdego itemka w eq

a co do expa wszyscy piszą że mental lepszy od Bod'iego

też się z tym nie zgadzam nie będę pisał dlaczego ale mam swoje wnioski/obserwacje/sugestie

----------------------------

edit

łap add.png

Miśku... tak Mental lepszy od Bodego ,ale na swoim poziomie...

Mentalem szybciej się expi do 75 a moze nawet 84 tylko jak później się zaczyna sprawa z grotą to tu się robią problemy...

Mental kończy swoją przygodę na 84 lvl'u

czyli w czasie gdy exp kończy lecieć gdy się lata w DT z góry na dół...

:) takie jest moje zdanie

hersygna.png
Opublikowano

pienkna praca widac starania + dla zalozyciela duzo da sie nauczyc z tego

Tylko Odjazd Kolek da *5 A Głupi Da ------ ![/snapback]

Opublikowano

Build Uniwersalny : Aura -> Berek -> Wirek -> Szarza -> 3 stronne ( Sam uzywam tego buildu bo uwazam ze jest najlepszy do PVP i PVM ) Build PVP : Aura -> Wirek -> Szarza -> 3 stronne -> Berek ( wiem ze pewnie wiele osob siie ze mna nie zgodzi ale wiekszosc ludzi w PVP oczekuje dobrego DMG i walczy z brona 2 reczna i nie daje w berek bo dla nich to strata punktu )

dla mnie build do pvp to ;

Aura wir berek 3stronne szarza:)

do expa to

aura berek 3stronne wir szarza

wedlug mnie najlepsze :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

jesli chodzi o buffa smoka, to jako buff najpierw full int a pozniej wit'\ moim zdaniem;]

pomogłem? daj + nic Cię nie kosztuje a może akurat gdy będę coś wiedział to ci pomoge^^

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szamanem smokiem pod PvP pierwszy Strzelający smok o.O To oczywiste ze w najpierw pomoc zeby szybciej expic potem błogo i smoczy skowyt.... a jako 2 od konca dam strzelajacy. Dlaczego ? Ponieważ ma małe DMG skowyt wali dookoła o strzelajacy doprzodu tylko atakuje.

A poza tym tut dobry B)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 1 rok później...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Build PVM :

Pomoc Smoka -> Blogoslawienstwo -> Strzelajacy Smok -> Smoczy Skowyt -> Odbicie -> Latajacy Talizman

Ja osobiscie do expa tego buildu odradzam, przez ten build na poczatku gry bedzie wam strasznie ciezko , jednak potem ok.
Ja polecę skowyt-pomoc-blogo-strzelak-talizman, gralem nie raz tym buildem i nigdy mnie nie zawiódł.:)
Staty polecam rozdać- 40 vit na początek, potem MAX int, wrócić do MAX VIT, i przenieść się na max zręczność :)
Pozdrawiam
Opublikowano

bardzo fajny tut'ek

zawsze zastanawiałem się jak rozdawać staty u bm'a trochę mi to rozjaśniłeś :), lecz build smoka pod PVM polecam tak jak Crystalovy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...